Ben ankarayi cok seviyorum cok guzel bir sehir denizi eksik bitek o da cok onemli degil.. öğrenci mekanlari cok guzel gezilecek yerleri var aksamlari yuksek olan yerlerinde manzarasi harika oluyo.. heryerde dinlenebilecegin bir park olmasi da avantaj. Gece mekanlari eglence mekanlari guzel ve ankarada heryerde Ankara havasi duymak artik sana klasik bisey gelecek. Orada komik olan sey yerlerde hep travesti ezo masör vs. Kartları yerlerde hergun hergun mutlaka bulunuyo :D Emin ol sen de cok seveceksin ben orda yaşadığımda kolay kolay kopamamistim şu an izmirde okuyorum ama Ankara hasreti icimde derin bir yer kapliyo..
01 Yorumla
Soran+1 yılben zaten deniz sevmem ya soğuk yerlerin insanıyım ben :) evet yaa fakülteye giderken bir baktık yerde kart var travesti seda yazıyo :D gelen geçen amcalarda eğilip bakıyo :D hahahaha gfdgasdagsdasghd umarım bende senin kadar sevrim yaa :)
En İyi Cevaplar
Ben Ankaraliyim iyiki de burada doğmuşum buranın insanları çok farklıdır oturduğun her yerden oyun havası sesi duyabilirsin siveside farklıdır 60 yaşındaki adamada 6 yasindaki cocugada bebe derler 'la' bir agiz aliskanligidir en çok samimiyetten kullanılır havası çok serttir soğuktan çok o ayaz usutur seni ama yurdunu yanlış yerde secmissin oralar biraz tehlikelidir bence insanın kalbi nereye aitse sevdikleri nerdeyse o şehir ona güzel gelir benim seneye ankaradan gitmem gerekecek nasıl ayrilacam bilmem eğlenmesini bilirsen ankaranonda çok güzel eğlenilecek yerleri vardir
00 Yorumla
+1 yılAnkara'yı beğenmeyen bir de Burdur'da askerlik yapsın :D Her şeyden önce oraya üniversiteyi okumak için gittiğini unutma. Diğer taraftan denizi olmaması onu harika bir şehir olmaktan alı koymuyor :) Türkiyemin her yeri ayrı bir güzel :) Daha önce gitmediğin için şanslısın görülecek çok yer var demektir. İlk yıl fazla bir şey anlamazsın zaten sonraki yıllar keyfini çıkartırsın kendini yoktan yere sıkıntıya sokma.
03 Yorumla
Soran+1 yılben zaten denizi sevmem orda sıkıntı yok ben şehrin kendisini pek sevemedim ama bakalım..
- +1 yıl
Sevmeye başladığında bitmesini istemeyeceksin ama bitecek :)
Soran+1 yılya ben bir seveyim orda kalmayı düşünüyorum zaten :D
Diğer konusunda 3,4b cevap paylaştı. Ankara doğumluyum tamam altındağ dedinmi biraz sıkıntı ama inanın siz takıntı etmeyin güzel yerleri yazın gençlik parkı barlar sokağı tunalı hilmi caddesi kızılay çok güzel atamızın naaşının olduğu bir yer başkentimiz ve sosyallik orda had safada ve bir okadarda kalabalık bence çok güzel emin olun zamanla seveceksiniz ayrıca başarılar dilerim :)
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım ya zaten çok gezme şansım olamadı sadece bir kızılay a gittik arkadaşlarla avm gezdik kafelere gittik falan. altındağ dan dolayı belkide böyle oldum umarım severim. sağolun bu arada :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
49Cevap
+1 yılBen Ümitköy'de oturuyorum, Ankara'nın içlerine doğru gidince bende sevmiyorum. Eğlenmek falan istiyorsan en kaliteli yer Ümitköy ve Çayyolu'dur. Eğer gelip ' ee geldik napıyoruz şimdi' havasında isen zaten nereye gitsen yine aynı olacaktır. Eğlenmesini de bilmek lazım.
Herkes gri şehir falan yazmış, haklılar. Melih Çökçek'in elini sürmediği nadide yerlerimizde mevcuttur. Oralara gidip kafanı falan da dinleyebilirsin.
En iyi senelerin Ankara'da geçicek, sevemedim ben ya demek yerine bir yerleri keşfetmeye bak. Arkadaşlarını kafa dengi birileri seç, eğlenmenin bi' yolunu bulursun.
Bu arada sana bi' tavsiyem uygun arkadaş bulabilirsen düzgün bir yerlerde eve çıkın. Orada geçmez 4 yıl.00 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. yılmaz erdoğan Ankara şiirini dinle derim. çok ayıp ya. her şehrin kendine özel yerleri vardır. gezilecek görülecek bir sürü yeri var. 4 senede bitiremezsin bile. ben çok gezdim hala da geziyorum. mamaktaki mavi göle yeni gitttim bayramdan sonrada gideceğim. bir deniz eksik. başka ne yokki
014 Yorumla
Soran+1 yılya dedim ya zaten daha gezemedm ama yinede bir soğuk ve skıcı geldizaten beş günlüğüne ordaydım sadece kızılay a gidebildik ki kızılayı herkes çok sever genelde bana çok sıradan geldi yani ne bliyim :(
Soran+1 yılbalıkesir den geliyorum burada da öyle çok şey yok ama ankarayıda sevemedim işte garip dimi sanki balıkesir çok güzelmiş gibi :D
- +1 yıl
alışma mevzuları. alışınca değişik gelir. bide yaklaşım açısı önemli. kötü yaklaşırsan kötü görürsün iyi yaklaşırsan iyi. istanbulu iyi görenlere bir soru o trafik ne? anadolu ve avrupa başka şehirler gibi. akraba ziyaretine gidilmez a. q. İzmir diyorlar. insan eridiği bir şehirde nasıl yaşarki? 60 derece olurmu hayat. yatakta bile zor oluyor o kadar.. ha iyi bakınca ikiside güzel şehir. eksileyen arkadaşa duyurulur
Soran+1 yılo da doğru zaten benim Ankara yı tercih etme sebeplerimden biride soğuk olması sıcaktan nefret ederim denizide sevmem o açıdan tam benlik. D
Soran+1 yılyok be abi ayaz benden korksun ya :D oda arkadaşımda allahtan gezmesini seviyoda gezicez onla beraber :D
Soran+1 yılhagsfda tamam :D -18 falan oluyomuş bazen bzm burada en fazla -5 olur :D bakalım ya alışırız onada :D
Soran+1 yıleh ordaki insanlar ölmeden kalabiliyosa bende kalırım herhalde :D
Soran+1 yıldemekki ben yarı ölü yarı yaşıyo gibibişey olcam :/ beyin error..
+1 yılİzmir'den Ankara'ya gittim iki saat geçirecektim maksimum ama gözlerime inanamadım. Kabus gibi bir yer. Havası çok basık, şehir karman çorman. Kızılay dediğiniz yer İzmir'in en bakımsız yeri olan basmane resmen. İki saat bitsin de gideyim diye dk saydım. Bir daha yolum düşmez inşallah
00 Yorumla
+1 yılYa tamam deniz yok ama sanki Türkiyenin 80 ilinde deniz varda tek burada yokmuş gibi davranmayın aq😅
Evet her yer avm dolu ve gri şehir demek yanlış olmaz ama bir şehri seviyosan arkadaş ortamı, insanları için seversin😄
Eğlenmeyi bilene her yer güzel^^00 YorumlaAnkarada yaşıyorum ve bu şehirden nefret ediyorum. güzel yerleri var ama çoğunlukla avm dolu bir yer burası yani ne bileyim İstanbul'da izmirde en azından çıkıp sahilde oturursun denizi izlersin ama ankarada böyle bir şey her tarafı yapay şeylerle dolu avmye gitmesen yapacak bir şey bulamıyorsun hele arkadaşın olmazsa hiç çekilmez. üniversiteden bol bol arkadaş yapmaya bak yoksa 4 yıl içinde çıldırırsın burada
10 Yorumla
+1 yılHer şeyden önce üniversiteyi çok güzel bir yerde tutturduğunu unutma ben yıllardır Ankara'da yaşıyorum ve Ankaralıyım. Ankaranın trafiği çok yoktur. Kızılay çok güzeldir. Özellikle BAŞKENTTİR. Kötü yanı denizi yok gençler bahçelievlerde çok varrdır ve insanları çk cana yakın ve pahalı bir şehir değil öncelikle. bence memnun kalacaksın
01 Yorumla
Soran+1 yılumarım yaa. ama ben alıveriş yapcak pek bir yer bulamadım avm lerde bir kzak en az 50 lira be öğrenciyiz biz :(
- 02 Yorumla
Soran+1 yılbu ne l*n beynim iflas etti
+1 yılvalla ne desem boş yıllardır bu şehirde yaşıyorum doğdum doğalı burdan üniversitede kurtulurum diye düşünmüştüm ama pek de öyle olmadı yine burdayım :-(
00 Yorumlaorada da güzel yerler var
kültürel seviyeni bilmiyorum ama Ankarada güzel eğlenilcek ve gezilecek yerler var
veteriner misin?07 Yorumla
Soran+1 yılya daha Ankara da beş gün kaldım okullar açılınca yne gidicecm ama ne biliyim pek ısınamadım. hayır ne alaka? :D
- +1 yıl
Ankara üniversitesi veterinerlik fakültesindesin bence çünkü yurdun orda ve onlarda 5 günlük uyum programı gibi bir şey var ama 4 yıl demişsin yani ziraat mühendisisin sen
bende o bölgeye yakın oturuyorum Ankaradaki ulaşım açısından en rahat yerlerden biridir ayrıca çinçin yıkıldı korkcak bir şey yok :D ama suriyelilerden kork :D yakın çevrende gezebileceğin arkadaşlarınla eğlenebileceğin çok yer var ayrıca okulunda çok güzel
Soran+1 yılokulum o değil evet çok yakınımızda ama değil bende keşke buraya gelseydik demiştim :D bzm yurdun arka tarafı yani bzm odamız çin çine bakıyo ya :D aman aman yıkılsın da insanları hala aynı onu napıcan..
Soran+1 yılsağlık bilimleri fakültesindeyim ben. okula giderken çin çini seyrde seyrede gidiyom asghdfasd :D
Soran+1 yılsağol :D evet zaten arkadaşla planlarımız var gezicez hep :D
+1 yılhttps://www.zaytung.com/blgdetay.asp?newsid=226434
Zaytunga haber olucak kadar sıkıcı00 YorumlaDiğer konusunda 875 cevap paylaştı. Ankara yerine bursa ve eskişehiri tercih ederdim gençlik açısından Ankara daha çok memur şehri ama gezilecek güzel yerleri de var.
10 Yorumla- Diğer konusunda 526 cevap paylaştı.
+1 yılAnkara yogun bir sehirdir hele cincin varsa arkada allah sabir versin yurt falanda ordaysa silah sesleri falan polis bile girmiyor oraya
11 Yorumla
Soran+1 yılbzm odanın camı çin çin e bakıyo :D tamda yerine kurmuşlar yurdu :D
Bir Ankara'li olarak pek sevmem Ankara'yi. Heryer AVM, denizi yok, gidilebilecek yerler kisitli. Ama bir sehri guzel yapan o sehirdeki arkadas ortami ve arkadaslarla yapilan aktivitelerdir.
11 Yorumla
Soran+1 yılya işte banada öyle geldi biraz her yer bina avm falan. sanki avm ve kafe dışında hiçbişey yok gibi bu arada denizi sevmem o sıkıntı değilde işte arkadaşlar iyi allahtan :D
+1 yılAnkara nin İzmir istanbuldan tek eksiği denizi olmaması. bir Kızılay a git Tunalı ya git Ümitköy e git.. çok güzel yerleri var yani. Güle ve samimi arkadaşlıklarin da varsa hele tadından yenmez.
13 Yorumla
Soran+1 yılyok ya arkadaşlarım çok iyi sağolsunlar :) denizide sevmem zaten ben :) ya kızılaya gittim avm ve kafe var sadece ne biliyim sıradan geldi çok
- +1 yıl
Yani Ankara da çok doğal güzellikleri tarihi eserler falan yok ne yazık ki :) araştır sen emin ol bir sürü seveceğin şey bulacaksın :) ilk başta alisamayacaksin ama Ünv bittiğinde de birakamayacaksin :)
Soran+1 yılaynen araştırcam onları zaten :)
Ankaracdacyasiyorum nedendir bilmem ama sevmiyorum ama byrdan uzaklasinca Ankara burnumda tutuyor Ankara farkli bir sehir
00 Yorumla
+1 yılAnkara bir hazinedir bence
elimde olsa orda yaşardım
o kadar güzel bir şehir ki anlatılmaz yaşanır12 Yorumla
Soran+1 yılböyle düşünmene sebep olan şey ne peki?
- +1 yıl
bir sebebi yok
orda okumak en büyük hayalim
- Diğer konusunda 9,4b cevap paylaştı.
+1 yılbiz yıllardır buradayız alışmışız
biz de sıkıldık aslında bir pok yok burada hıaa :D10 Yorumla Ankara güzel şehir olsaydı, Son yıllarda ödül alırdı :) Ama son yıllardaki ödülleri Gaziantep aldı birini diğerlerini bilemiyorum.
00 YorumlaBence bu abinin dedigine bir bak derim :)
https://m.youtube.com/watch?v=0_dXhUT2I3Q00 YorumlaAyazı var onu seversin belki ashslbdskms kanka bende ankaralıyım niye sevmiyon? Gayet güzel hoş. Çinçin biraz dertlidir ama olsun.
01 Yorumla
Soran+1 yıldaha yeni gittim ama biraz soğuk bir şehir geldi ne bilem..
Gizli Üye(30-35)+1 yılkızım ankaradan daha iyisini bulamazsın sen deniz yok diye öyle düşünüyosundur ama ne İzmir ne İstanbul un ünisi bir ankaranınki etmez. millet burası için kıçını yırtıyo, okumaya geliyon sürtmeye değil. İstanbulun ünileri hiç önerilmiyor.
01 Yorumla
Soran+1 yılkeşke bana karşı bu kadar önyargılı olmasaydın. birincisi ben deniz sevmem. ikincisi zaten üniveristemden memnunum. üçüncüsü sürtmeye gelmedim zaten sadece insan sadece ders çalşıamaz dimi gezmek yaşadığı şehri sevmek ister benmde amacım bu. dördüncüsüde zaten istabuldan nefret ederim :)
+1 yılBu ilk etki mezun olana kadar geçmeyecek , izmirliyim, 5 senedir ankaradayim, hala her dakka giydiririm ankaraya
02 Yorumla
Soran+1 yılböylede ömür geçmezki of yaa :(
- +1 yıl
Off ki ne off, su an evdeyim, bu saatte tek yapabileceğin en iyi şey AVM gezmek, toplu olarak yapabileceğin sey de cafeye gitmek ve AVM gezmek, dahası yok, hele kendine ait oto yoksa evde kalmaya mahkumdur ankarali
hayır çirkin değil sen daha fışkiyeleri görmemişsin.
13 Yorumla
Soran+1 yılnerde o fışkiyeler :D
Soran+1 yılhgasdfa peki :D
Gizli Üye(36-45)+1 yılHayır Ankarada yaşıyorum hiçte sıkıcı değil öğrenci için ideal bir şehir sonuçta okumak için geliyorsunuz Ankara memur şehri zararlı insan az var istanbula nisbeten...
09 Yorumla
Soran+1 yılmesela siz Ankara yı neden severesinz ben ısınamadım pek bilemiyorum..
Cevap sahibi+1 yılBen aslen karadenizliyim ama Ankarayı sakinliğinden dolayı seviyorum en çok... sizin bulunduğunuz yer Ankaranın en kötü yerlerinden çinçin Ankaranın en pis yeridir temizleselerde kurtulsak...
Soran+1 yılbende aslen karadenizliyim :) ya saat sekizden sonra yaşam duruyo resmen ya ben pek sevemedim bunu bir şehir asıl gece canlanır..
Cevap sahibi+1 yılNe güzel hemşeriyiz ozaman ben Rize... Boşver hemşerim gece canlanan şehirden hayır gelmez okulunu başarıyla okuyabilmen için Ankara iyidir...
Soran+1 yılbenim gece hayatım yokki zaten sadece akşamları yürümeyi çok severim dılarda ben ama o kadar ıssızki akşamları dışarılar insan arkadaşlarla bile çıkmaya çekiniyo. bende trabzonluyum :)
Cevap sahibi+1 yılAkşamları yürümek istiyorsanız kızılay tarafına gelebilirsiniz gece yarılarına kadar kalabalık oluyor yaz dönemlerinde memnun oldum hemşerim Trabzonlular her ne kadar inatçıda olsalar iyidirler :)
Soran+1 yılaynen kızılay a gitcez artık :D bende memnun oldum efenim :) evet ya çok inatçıyım cidden :D gfdashga
Cevap sahibi+1 yılYinede benden size abi tavsiyesi arkadaşlarınızı seçerken dikkatli seçin siz benden iyi bilrsinizde heryerde kötü niyetli insanlar var sizi yoldan çıkarmak için elinden geleni yapmaya çalışan insanlar mevcut Allah yardımcınız olsun :)
Soran+1 yılyok ya arkadaşlarım iyi insanlar gibi en azından şu an için bölümümdeki nerdeyse herkesle tanıştım :) umarım herşey güzel olur teşekkürler :)
sokaklarımız denıze cıkmasada Ankara bir baskadır
01 Yorumla
Soran+1 yıldeniz sevmem zaten
Ankarayı bende çok sevmezdim ama ben egeli olduğum için. Ankara tam bir öğrenci şehri zamanla seveceksin eminim.
02 Yorumla
Soran+1 yılumarım ya cidden istiyorum bunu
Diğer konusunda 923 cevap paylaştı. İzmir istanbulluysan Ankara sıkar, bunlar hariç biyerden gidiceksen çokta kötü olmaz
00 Yorumlabende fazla bilmiyorum ama siz her ordama ayak uydurusunuz cabuk kaynaşırsınız insanlarla cok güzel ve cok şirin ve tatlı bir kızsınız hayat dolu birisiniz hic üzülmeye gelmezsiniz
01 Yorumla
Soran+1 yıltanışıyozmu amca hayrola :D
Diğer konusunda 327 cevap paylaştı. İstanbul ve izmire göre evet ama büyük şehir sonuçta, en kötü avm lerde takılırsın :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen de Balıkesir'deyim.
İsmin Ayşe ya da Nagihan olabilir mi?
Sırrı yırcalı da mısın?01 Yorumla
Soran+1 yılyok sırrı yırcalı ya gitcek kadar zeki olamadım malesef :D
Bir yeri güzelleştiren insanlarıdır derler. Sağlam Dostlukların olduğunda her yer güzel
00 YorumlaÇirkin bir şehir... Hmmm cansız bir valığa çirkin demek... İlginç
02 Yorumla
Soran+1 yılbuna mı takıldın cidden bence sen daha ilginçsin
+1 yılÇirkin mi değil mi bilmem ama sıkıcıdır deniz yok bişey yok
00 Yorumla
+1 yılçin çin'e sakın gitme :D altındağ ulus tarafı çok çirkin ve sıkıcı evet Ankara çok sıkıcı kusura bakma ama :D
00 Yorumla
+1 yılAnkaralı insanlar hele erkekleri kendini bisey zannediyorlar. Böyle ben ankaraliyim maçoyum falan 😂😂😂
01 Yorumla
Soran+1 yılçok yardımseverler ama ya geldiğimden beri durum böyle en azından :)
+1 yılBende Ankara da oturuyorum yani bence güzel bir şehir burada da gezilecek yerler var tabi ki o kadar yok ama bence sen hiç üzülme bende üzüldüm ankara'ya taşındığımda ama gayet güzel bir yer ;)
00 Yorumla- Diğer konusunda 692 cevap paylaştı.
+1 yılYaşanmasını bilirsen güzel ki Ankara'da bilmesende güzel😌
00 Yorumla
+1 yılBen çok sevmiştim ankarayı kızılayı özellikle nedenini bilmiyorum ama sevmiştim
00 YorumlaAnkara gibi yer var mı la. Hayran kaldıgım bir şehir.
10 Yorumla
+1 yılArkası Çinçin Önü Cebeci İlerisi Kurtuluş Bir İleri Kolej Ve Kızılayy :D
01 Yorumla
Soran+1 yılaynen ahahha :D :D
+1 yılAnkara yı yeni kazanmış birisin ama cincin i biliyorsun :) bence Ankara tam senlik bir yer
010 Yorumla
Soran+1 yılyurt odamın penceresinde çin çin manzarası var :D :D yurdu çok güzel (!) bir yere kurmuşlarda :D ayrıca daha Ankara ya ilk adım attığımız gün çin çin den bahsettiler bize :D
- +1 yıl
sen hiç zorlanmazsın canım merak etme :)
Soran+1 yılniye öyle dedin şimdi yaa :D
- +1 yıl
Akıl biraz oynaşta gibi :) bende Ankara da okumuştum güzeldir merak etme
Soran+1 yıloha ya bunu nerden çıkardın! :/ umarım severim bende
- +1 yıl
bu soruyu neden gizli soruyorsun :) daha ilk günden kocatepe cami den degilde cincin den bahsedilmiş olması herseyi anlatıyor :)
Soran+1 yılgel seni ankarada gezdireyim diyen sapıklar damlamasın diye. ayrıca yurdumuzun arkasında çin çin değilde kocatepe cami olsaydı ondan bahsederdim. ne bekliyosunki yani? geldiğim ilk gün bile görüştüğümüz özel yurt müdülerinden biri bizi çin çin e karşı uyardı hakeza taksici felan. velhasıl kelam bundan bahsetmiş olmam neyi kanıtlarki? hem sadece beş gün kaldım uyum haftası için daha çok yer gezemedim. gerçekten çok kırıcısın neyse iyi günler.
- +1 yıl
niyet kırmak degil gülmekti kusura bakma
Soran+1 yılböyle bişeye gülcek değilim
- +1 yıl
aman off naparsan yap allallaaa
Diğer konusunda 575 cevap paylaştı. Şahsen ben izmirde yasyom bir kre gttim ve inan ruhum darldi. Bana skici geldi blkide alsk olmdgm icndr
00 Yorumlaşehri güzel yapan o şehirdeki güzel dostlarındır:) hemen kendine güzel dostlar edin:)
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılben çankayada olduğum için bir şey diymeiyorum :) güzel yerleri var elbette
00 Yorumla
+1 yılAnkara yine diğer sehirlere gore daha iyi , mesela bn adanadayım hava herzaman cok sıcak 35-42 derecenin altına dusmuyor.
00 YorumlaDiğer konusunda 4,1b cevap paylaştı. İstanbuldan iyi İstanbul'da haydut hirsiz ne ararsan var
00 Yorumla- Diğer konusunda 24,9b cevap paylaştı.
+1 yıl4 yıldır Ankaradayım bende üniversite için gelmiştim. Hala alışamadım hala pişmanım.
00 Yorumla Ankara doğal güzellikleri, denizi vs olmasada yaşanılası bir yerdir. Yaşadıkça anlarsın
00 YorumlaInisli yokuslu hic sevmem
02 Yorumla
Soran+1 yılay orası çok doğru bak
Gizli Üye(36-45)+1 yılBayılırım Ankara ya candır can
04 Yorumla
Soran+1 yılnesini seviyosun peki anlatsana belki bende severim :D
Cevap sahibi+1 yılOrtamı ortam yapan nefes dir insanları iyidir
ilk başta çok itici gelirler kabadırlar k harfine g derler tesbih vardır ellerinde
Alemci takılırlar gibi gelse de tanıdık ca insanlar cana yakın dost canlısı kalbi temiz dir adam satmazlar
Soran+1 yılyok ya insanları cidden çok yardımsever ne zaman elimde valiz olsa falan biri yardım ediyo ne biliyim her konuda yani. o konudan hatta çok şaşırdım bu ne yardımseverlik yahu diye :D ama işte şehre pek ısınamadım o da zamanla olur inşallah :)
Cevap sahibi+1 yılBence de çok seveceksin iyi ki gelmişim diyeceksin
Bol bol şelale var her yer de yaşadıkça alışırsın
Başarılar dilerim
Denizsiz her yer bana kötü 😄😄
00 Yorumla
+1 yılHacettepe bin orda hamamönü var orası güzel 🙌
00 Yorumla
+1 yılAnkara sıkıcı birz yaa
00 Yorumla
+1 yılmalesef gri şehir Ankara
00 Yorumla- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılBaskent ama deniz olcak arkadas
01 Yorumla
Soran+1 yılya herkes deniz demiş ne denizmiş yaa :D ben sevmem zaten sıkıntı yok :D
Bence Ankara güzel şehir ben severim.
01 Yorumla
Soran+1 yılben sevemedim pek işte sen neden seviyosun mesela?
Ankaradayım ve evet tıpkı öyle bir yer..
00 Yorumla
+1 yılTamamen senle alakalı
00 Yorumla
+1 yılVar kizilay keciören felan dikmende var ôyle
00 Yorumla
+1 yılDüz şehir diyorlar, pek bilgim yok.
10 Yorumla- Devamını Gör (19)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat