Supernatural izleyen var mı ?

Hastasıyım izlediğim tek dizi :) sam ve dean in arasındaki ilişki beni çok etkilerdi bazen ama duygusal olduğu kadar komik de bi dizi ikisi mükemmel götürüyor :) ne kadar uzasa da hala güzel bence
Tüm sezonlarını izledim yeni bölümleri iple çekiyorum. Dizi görsellik açısından etkiliyor. Fakat dini yönü zayıf insanlar bu dizi nedeniyle bi çıkmaza girebilirler.
mükemmel bir dizi sırf castiel için bile izlenir beğenmeyenlerin dizi kültürü yok siz gidin arka sokaklar izleyin saçma sapan türk dizilerini izleyin
Diğer Görüşler İçin Aşağı Kaydır
Senin Görüşün Nedir? Hemen Üye Ol!Supernatural
Yani- Super-natural
Diğer bir deyişle
Super: iyi üstü iyi, güzel üstü güzel, yani olağan üstü.
natural: Doğal
Yani- Olağan üstü Doğal
bir şey diyeyimmi
Hiç izlemedim... :D
Güzel bir dizi Supernatural son birkaç sezonunu takip etmedim ama sürükleyici en azından izlemeye değer,birde House var oda hoş malum sinir bozucu zeki doktor :)
izliyordum bir aralar ama korkutuyordu o dizi beni :(
güzeldir ama eğer beğenmezsen çocukça ve saçma diyebilirsin. şeytanlarlar iblislerle falan savaşıyorlarda :D
ilk 5 sezon harika ama sonra b.kunu çıkardılar kabul etmek lazım
İlk başlarda tadı başkaydı çok güzeldi ama sonradan biraz saçmaladı . ama jensen ackles için bakılır . jensen aşkı bende başak ^^
10 ocaktaki bölümü hariç tüm bölümlerini izledim. adamım dean
bu arada umarım 10 ocakta yayınladılar bilgimde yok biriksin 3-4 bölüm ardı ardına izlerim diye bekliyom
8 sezondur izliyorum. 6. sezondan sonra sıkılmaya başladım. şimdi ayıp olmasın diye izliyorum...
şu adam sevilmezmi yaw :)))
etkilenmemmi ama artk yok ki olmuyo cıkmıyo kanalda ama süperdi bence efektler harikaydı netten izliyorum ara sıra
Bi ara izliyodum 7. sezon'u bitiremem düşüncesiyle bıraktım.Gerçekten güzel bir dizi
8 sezondur izliyorum muhteşem ben çok sevdim tavsiye ederim
çok duydum ama üşengeçlikten izleyemedim vaktim olmadı.. :D
Etkilenmek mi.? Hayatım da izledıgım en guzel dızı olsa gerek. :) .
2 yıl önce izliyordum bir ara kitabını falanda alıp okumuştum artık izlemiyorum.
evet izliyordum ama yeni bölümleri yayınlanmadı için seyredemiyorum
Evet güzel ama diziyi kızlar için daha güzel yapan iki sey var orda Dean ve Sam :)
Arkadaşım izliyormuş eşiyle ben de 'maruz kaldım' 4 bölüm filan... Sevmedim...
harika bir diziydi.. nerde oynuyor bilmiyorum ki izliyim artık :(
Süper diziydi ama 7.sezondan sonra bozdu bobby ve castiel olmadan gitmiyor
En İyi Kız Görüşleri