mesela en yakın arkadasınızın ıkı koluda kırıldı ve onu zıyarete gttınız annesıde sız geldınız dıe dısarı cıktı alıs verıse ve arkadasınızla cok samımısınız sıze desekı annemden utanıyorum senden utanmıyorum benım malum bolgemdekı tuyler uzamıs kesermısın dese ne dersınız tepkınız ne olur?
Soran sadece kızlardan cevap istiyor. Cevaplamak için giriş yap.
Gizli Üye(30-35)+1 yılMuhtemelen yapmazdım, bahaneler bulmaya çalışırdım... Yaptıracak başka bir şey bulamadı mı kardeşim... Ben onun yerinde olmuş olsam ona böyle bir şeyi yaptırmazdım, eğer onun yerinde olma durumumu soracaksan...
01 Yorumla
Soran+1 yılKilli killi kokulu gezicektin galiba
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen yapmam, ama yaptırmak isterdim... Hiç daha önce yaptırmadım, her halde etkilenirdim.
2408 Yorumla
Soran+1 yılSulanirsan bide oksa derdin se. :)
Cevap sahibi+1 yılOkşa diyemezdim her halde, sadece dokunduğu zaman tadını çıkarırdım :D
Cevap sahibi+1 yılSen sulanır mıydın?
Soran+1 yılHmm kendiliginden oksasa hatta yalasa
Cevap sahibi+1 yılİtiraz ederdim, ama fazla da sert çıkmazdım, zorla yalanıyormuş gibi olmak daha zevkli...
Soran+1 yılSert seviyorsun yani parmaklasa zorla kendini
Cevap sahibi+1 yılParmaklamasın, bekaretim bozulur :D Lezbiyen değilim, ben yalamak ya da okşamak istemiyorum ama o bana yapsın istiyorum. Böyle bir şeyi de yaşamış değilim aslında ama genelde yalanıldığımı düşününce fena oluyorum
Soran+1 yılSimdide fena oldunmi
Cevap sahibi+1 yılEvet hatta şu an gidip kendimi halletmeyi düşünüyorum
Soran+1 yılGizliden ciksam yazarmisin
Cevap sahibi+1 yılOlmaz çünkü kim olduğumu bilmeni istemiyorum, ilk kez böyle bir sohbet ediyorum çünkü azgınlığım tuttu...
Soran+1 yılNe olcak beraber rahatlariz iste
Cevap sahibi+1 yılÇok isterdim ama yapamam dostum... Şimdi gidip ağda fantazisi kurmam lazım. Şimdiden sulandım zaten... Offf nerden açtın bu konuyu yaa...
Soran+1 yılUstunde ne var cnm?
Cevap sahibi+1 yılRahat bişeyler var
Soran+1 yılMesela ne iste
Cevap sahibi+1 yılŞimdi üstümde taytım ve bluzum var ama birazdan ne varsa çıkartacağım
Soran+1 yılCikar canım yaliyim ufaktan o guzel vajinani
Cevap sahibi+1 yılOfff çıldırt beni
Soran+1 yılCildirtirim bebegim cikardinmi ustunu
Cevap sahibi+1 yılBurası uygun değil ki anca odamda çıkartacağım, benimle gel, tadıma var benim...
Soran+1 yılHadi odana gec o sulu vajinani yalamak istiyorum
Cevap sahibi+1 yılTamam geçiyorum şimdi, hayallerde buluşalım... Bekliyorum...
Soran+1 yılNasil hayallerde bulusalim burdan konusmuycazmi
Soran+1 yılBosaldinmi
Cevap sahibi+1 yılHem de nasılll
Cevap sahibi+1 yılOdamda pc yoktu maalesef :(
Soran+1 yılNie haber vermiyon ya ne hayal ettin
Cevap sahibi+1 yılAğda yapan arkadaşım tarafından tecavüze uğradığımı tabiki de... :) çıldırmış gibiydim
Soran+1 yılVovvv harukasin siktimi arkadasin peki
Cevap sahibi+1 yılHem de nasıl... Bitirdi mahvetti beni kirletti resmen...
Soran+1 yılHmm sertmi davrandi
Cevap sahibi+1 yılEh biraz öyle :) Sen gerçekten kız mısın yoksa erkek mi? :)
Soran+1 yılGercekten kizim ben ya sen
Cevap sahibi+1 yılBen de gerçekten kızım... Böyle bir şey yaptığıma inanamıyorum gerçekten :) Ben sanırım bir kez daha yapacam... Sonra da banyoya girerim her halde
Soran+1 yılBeraber yapalim ciplakmisin hala
Cevap sahibi+1 yılHayır değilim pc ye geçebilmek için giyinmek durumunda kaldım
Soran+1 yılTelefondan giremiyormusub
Cevap sahibi+1 yılDenedim ama odamdan çekmedi... İlla modeme yakın olacan. Modemin olduğu yer uygun değil bu iş için.
Soran+1 yılHmm anladim canım mesela sana iki kiz tecavuz etse biri takma penisle vajinana biride kicina girse
Soran+1 yılBosalmayami gittin
Soran+1 yılNerdesinn
Cevap sahibi+1 yılİkinci posta ve banyo biraz uzun sürdü tatlım kusura bakma :)
Soran+1 yılOnemli degil nasil di ikinci
Cevap sahibi+1 yılSayende harika anlar yaşadım
Soran+1 yılNe dusundu mesela
Soran+1 yılOradamisin
Cevap sahibi+1 yılArkadaşımın beni yalamak için deli olduğunu yeni öğrendiğimi düşündüm, direndim önce ama bana sahip olmak istiyordu belliydi. Immmmm mmmmmm diye hunharca yapıştı orama... Artık kendime engel olamaz duruma geldim. Kafasının bacak aramda dans edişinin tadını çıkarmaya karar verdim. Seni düşündüm bir de... Çıldırttın beni. Offf delirmiş gibiyim, düşündükçe canım çekiyor, offf... Yine banyoluk olacam bu gidişle !!!
Soran+1 yılOfff acsana bacaklarini
Cevap sahibi+1 yılAçtımmmm
Soran+1 yılYaliyorum dilimi sokutorum vajinana ohh cok guzel
Cevap sahibi+1 yılooohhhhh sokk iyice bastır ahhh
Soran+1 yılBastiriyim got deliginide emiyprum ohhh harika
Cevap sahibi+1 yılArka ilişki olmasın... Sen bakire misin? Hiç yaladın mı birini?
Soran+1 yılBakireyim ewet yaladim keske bna yazsan da sana resim atsam
Cevap sahibi+1 yılYapamam ki, o zaman bu kadar rahat konuşamam kendimi biliyorum. Akışına bırakalım bence. Zaten ilk kez böyle bir şey yapıyorum :) Biraz anlat sana, arkadaşlarınkini mi yaladın? Tadı nasıldı? Çok merak ediyorum. Hoşuna gidiyor mu?
Soran+1 yılArkadasima agda yapiyordum sulandi birden talamaya basladim tadi cok guzeldi buda sacimdan tutup iyice yapistirdi vajinasina ve agzima bosaldi ewet cok seviyorum
Cevap sahibi+1 yılTam hayalimdeki gibi bir ağda arkadaşısın. Hiç ağda yaptırmadım bir başkasına, hep kendim yaptım ama birisine ağda yaptırma hayali kurarken hep sulanıyorum. Ama tabi öyle herkesi vajinana yapıştıramıyorsun işte... Ahhh yaa...
Arkadaşın seni yaladı mı hiç?
Soran+1 yılEwet snra o bni yaladi soyunduk kople uzandim bn oda vajinasini agzima getirdi oturdu ben onu yalarkn oda bni yaladi ahhh keske burada olsan
Cevap sahibi+1 yılAhh yaa çok ihtiyacım var buna... Ne diyorum ben yaa :) iyice yoldan çıktım :)) Naptın sen bana yaa :)
Cevap sahibi+1 yılDengem şaştı :)
Soran+1 yılİcindeki atesliyi cikardim canım takma pnis taksam yalarmisin
Cevap sahibi+1 yılYalardım her halde , sana o kadar yalatmışken bunu da ben yaparım her halde
Soran+1 yılHmm goguslerin buyukmu kac beden ve penis yalmk hosuna gidermi
Cevap sahibi+1 yılHiç yalamadım ama yalamayı isterdim, göğsüm 85 beden
Soran+1 yılSertce girtlagina kadar soksam takma pnisi goguslerini yalasam ahhh cok sulandim aya senn adin ne
Cevap sahibi+1 yılHem bir erkek hem de bir kadın tarafından tecavüz edilmek gibi ohh süper yaa... Kollarında olmak isterdim... İsmim Sevda
Cevap sahibi+1 yılSenin adın ne?
Soran+1 yılKeske kollarimda olsan ya adim eylul bnimde mo sulandinmi
Cevap sahibi+1 yılMaalesef yine sulandım, bıraksalar 3 posta daha boşalabilirdim... Bu gün ne oldu bana bilmiyorum. Şu anda kollarında bitmek istiyorum, ve bu duyguya engel olamıyorum... Ateşim başıma vurdu aklımı kaybettim :)
Soran+1 yılUstunde ne var kollarima aliyim seni kople ustundekileri sole bana sedacim bebegim
Cevap sahibi+1 yılbir şort ve üstümde de kolsuz bir bluz var, hadi yap ne yapacaksan bana al beni kollarına, bitir kadınını...
Soran+1 yılSort ne kaddar kisa ve ic cmasirin ne renk bebegim bitircem seni
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırların toz pembe renginde, şortum diz üstü bebeğim
Soran+1 yılSimdi seni yataga yatirdim bende uatune uzandim ve dudaklarin dan opup kalcalarini oksuyorum
Cevap sahibi+1 yılAhhh öp bennii
Soran+1 yılBoynunu emiyorum sonra tisortunu ve sudyenini cikariyorum goguslerini isirmaya basliyorum emiyorum deli fbi
Cevap sahibi+1 yılEmm aşkım emmm iyicee. Ben de sen emerken saçlarını okşuyorum ve göğsüme bastırıyorum
Soran+1 yılEwet yavas yavas gobegini ope ope amina dogru iniyorum ve amina bir opucuk kondurup ayaklarina yoneliyorum ojelimi ayaklarin
Cevap sahibi+1 yılHayır oje kullanmıyorum ama bakımlıdır ayaklarım merak etme tatlım
Soran+1 yılYaliyimmi ayaklarini hosuan gidermi bebegim
Cevap sahibi+1 yılYala bakalım hoşuma gidip gitmediğini öğreneyim hayatım :*
Soran+1 yılYaliyorum ayaklarini opuyorum deligini parmaklarini emiyorum
Cevap sahibi+1 yılOhhh hiç fena değilmiş , devam ettt...
Soran+1 yılKople agzima sokuyorum ayagini emiyorum iyice bir elimlede amini oksuyorum diger ayaginida amina surtuyorsun kaltagim benim
Cevap sahibi+1 yılEvet yapıyorum, seni iyice çıldırtıp üstüme saldırtma peşindeyim çünkü... Ahh hadi devam et, ağzınla deli et beni...
Soran+1 yılAc iyice amini yaliyorum dilimi sokuyorum vajinaba ohhh sularini iciyom
Cevap sahibi+1 yılSomur aşkımmm somur hepsini, sana aktı onlar senin için aktııı yut hepsini ahhh...
Soran+1 yılYutuyorum yaliyorum ohhh sonra takma yarragimi takiyorum sira sende marifetlerini goster bebegim
Cevap sahibi+1 yılAlıyorum onu elime yavaş yavaş sokuyorum ağzıma taa boğazıma kadar, emiyorumm, iyice tükürüklüyorum onu, bir yandan da vajinana dokunuyorum seni çıldırtmak içinn
Soran+1 yılEwet harkasin devam et
Cevap sahibi+1 yılÖnünde diz çöküyor şekilde bunu yapmaya devam ediyorum. Sen de saçlarımdan tutuyorsun çekercesine. Ayağa kaldırıp yatağa fırlatıyorsun beni, uzandırıyorsun, üzerime doğru geliyorsun, sarkan göğüslerini okşuyorum. Göğüsünün ucunu vajinama yerleştiriyorsun, biraz içinde oynatıyorsun sonra da ağzıma getiriyorsun emiyorum, sen de o sırada göğsümü avuçlayıp sıkıyorsun. Sonra da dudaklarımdn öpüyor ve o yapay penisi vajinamın etrafında dolaştırıyorsun. Vajinam sulu ve kaygan, "Tam içine girmelik" diyorsun. "Evett" diyorum "hadi sahip ol kadınına artık, senin tarafından bcerilmek istiyorum diyorum...
Soran+1 yılHarikasin seninle yakindan tanismak lazim
Cevap sahibi+1 yılTanışsaydık bunları yapmazdım muhtemelen :) Ama çok etkilendim şu an, seni düşünerek daha çook mastrbsyn yaparım ben. İyiki yanımda değildin, kendimi sana bırakabilirdim, böylesi daha iyi galiba...
Soran+1 yılBirak iste ne guzel ozelden dha guzel seyler yapariz senle sevda cim
Cevap sahibi+1 yılMaalesef sana veda etmem gerekecek, buna devam edemem, aklımı kaybetmiş gibiyim... bana yaşattığın bu deneyim için teşekkür ederim. Bu gün sayende epeyce boşaldım, ve yakın zamanda yine sayende boşalacağım, bundan sonraki boşalmalarımda senin ismini sayıklayarak rahatlayacağımdan emin olabilirsin eylülcüğüm. Biraz daha devam edersek senin kadının olacağım bu gidişle :) Ağda yaparken beni düşün, yalarken de, yutarken de... s*kerken de... Ahhh ah...
Soran+1 yılKadinim olsan ne olcakki onu anlamiyorum sanalda takilicaz ne guzel gercekte sikmemki seni ben bakiresin daha
Soran+1 yılNerdesin yaaaa
Soran+1 yılmerhaba nasilsin yasiyormusub
Cevap sahibi+1 yılyaşıyorum tabii :) içine mi doğdu, siteye girdim ikinci dakkasında sen yazdın :)
Soran+1 yılGaliba dogdu bilmm :) beni hala hayal ediyormusun
Cevap sahibi+1 yılAslında bu gün seni hayal ederek yapmayı planlıyordum yine. O günden beridir işten güçten hiç fırsatım olmadı yaa, iyice doldum , konuşmalarımız aklımdan çıkmıyor
Soran+1 yılHmm agzima fiskirt ozmn canım
Cevap sahibi+1 yılFışkırır mı ki :) Anca ben boşalırken o anda senin somurman lazım
Soran+1 yılFiskirir fiskirmassa somururum killimi vajinan ve ustunde ne var
Cevap sahibi+1 yılVajinam temiz, üstümde uzun bir eşofman var... Kıllı sevmezsin değil mi sen? Kimileri özellikle kıllı ister de...
Soran+1 yılHafif kil olsa olur. ic camasirin ne renj
Cevap sahibi+1 yılİç çamaşırım krem rengi şu anda. Seninki
Soran+1 yılPembe renk ama cikariyom şu an
Cevap sahibi+1 yılBoşalcak mısın sen de
Soran+1 yılEwet sen blsalcanmi
Cevap sahibi+1 yılevet ben de boşalacam odama geçince. Burada boşalamam. Ama beni azdırabilirsin sonra da boşalırım ben
Soran+1 yıltamam takma penisi takiyimmi bebegim
Cevap sahibi+1 yıltak gel hadi bekliyorum
Soran+1 yılTaktim ve grldim bebegimm
Cevap sahibi+1 yılAhhh geldin mi aşkımm :-* napacaksın bu gün bana
Soran+1 yılOnce uzan yataga askim
Soran+1 yılUstene uzandan dudaklarini emiyorum kalcalarini oksuyorum sen altimda yapma die kivraniyoraun dinlemiyorum seni
Cevap sahibi+1 yılUzandım bebeğimm çırılçıplağım hafif de sulandım gelmeni bekliorum üstüme
Cevap sahibi+1 yılDinleme beni sen bakma bana deli gibi istiyorum seni
Soran+1 yılSonra ben tsortunu yirtiyorum parcaliyorum sudyeninide cikarim goguslerini yaliyorum uclarini isiriyorum
Cevap sahibi+1 yılOhh iyice em aşkım iyice em bitir göğüslerimi
Soran+1 yılSonra penisimi agzina sokuyorum kokune kadar bebegim benim ohhh yala o. rspumm
Soran+1 yılSonra ayaklarini yaliyorum guzelce dolaptan krema getirip uzerine dokuyorum ayaklarinin
Cevap sahibi+1 yılImmmmmmmmm mmmm çok tatlııı
Soran+1 yılSnra dilimle kremayi temizliyom yaliyom ayaklarini guzelce
Soran+1 yılSonra esortmaninida cikartiyom kilodunuda
Cevap sahibi+1 yılDilinin hastasıyım, dilinle mahvet beni
Soran+1 yılNe durumdasin askimmm
Soran+1 yılOnumde domalll
Cevap sahibi+1 yılÇok sulandım azdırdın beni, şu anda epey kayganlaştım bebeğimm. sen ne durumdasın
Cevap sahibi+1 yılDomaldım aşkım napacaksın şimdi? Parçalayacak mısın beni
Soran+1 yılBnde sulandimm hemde cok domaldinmi onumde
Soran+1 yılEwet parcaliycam seni kac cm sokiyim sana askim
Cevap sahibi+1 yılNe varsa sok kökle aşkım önemli olan işlevi :-* zaten yeterince iyidir eminim boyu da, bana yeter, yeterki s*k olsun
Soran+1 yıl22 cm ve kalin askim * delisi oldun iyice ayir gotunu iki elinle
Cevap sahibi+1 yılSayende s*k delisi oldum dil delisi oldum... Arka ilişki olmasın ama a*ıma gir
Soran+1 yılYaliycam gotunu ondan ayir dedim askim mis gbi
Cevap sahibi+1 yılYala aşkımmm yalaaa
Cevap sahibi+1 yılAyırdım haddiii
Soran+1 yılKrema doktum a*mina gotune ve yalamaya basladim ohhhhhhh
Cevap sahibi+1 yılYala aşkım hepsini bitir, dilinin değmediği yer kalmasın o kaygan sıcak dilini hissetmek istiyorum
Soran+1 yılOhhh yaliyom iyixe dilimi sokuyom kicina ohhh harika bebegim sen bnim neyumsin
Cevap sahibi+1 yılBen senin sürt*ğünüm bebeğimmm :-* Kullan sürt*ğnü..
Soran+1 yılYataga yat simdi bakitum sur*tuk
Cevap sahibi+1 yılYattım bebeğimmm yeter ki iste :-* napacaksın f*hişene
Soran+1 yılYataga bagladim seni ellerinden ayaklarindan ! Ne durumdasin şu an
Soran+1 yılSeni yataga bagladiktan sonra kapiyi acip iki tane zenci. Arkadadilarimi cagriyom ve kocan penisleri ellerinde odaya giriyorlar
Cevap sahibi+1 yılKilodum ıpıslak oldu şu an, tam senin istediğin gibi.
Cevap sahibi+1 yılSen beni parçalamaya ve parçalatmaya hepten niyetlisin bakıyorum :)
Soran+1 yılEwet ole hosuna gitmedimi su*rtugumm
Cevap sahibi+1 yılSen bana yetiyordun yaa tek başına onlardan iyisin, ama yine de madem gelmişler bari iki s*ksinler deneyelim nasıl olduğunu bebeğimm
Soran+1 yılPeki biri agzina sokuyor biride amina kokluyor dibine kadar bende senn vajinana gren zencinin kicina sokuyorum
Cevap sahibi+1 yılAaahhh bu adamınki de epey büyükmüş parçalayacak a*mımı , diğeri de beni boğmak üzere, nerde büyüttü bunlar s*klerini...
Soran+1 yılBilmm buyutmusler sonra ben bunlardri kovuyorum. ve senn en yakin arkadasini. Adi nr solermisin
Cevap sahibi+1 yılEn yakın arkadaşımın adı Betül
Soran+1 yılBen senn a*mini yaliyorum o esnada betul odaya giriyor ve bizi goruyor bendr yaliycam diyo
Cevap sahibi+1 yılOhh bu gün şanslı günümdeyim , gel sen de yala Betüll her dile yetecek kadar azgınlığım var nasılsaa
Soran+1 yılBetul yaluyir bnde betulu yaliyom hosuna gidiyomu bebegimm ve betulu tarif et bana cabuk yaz
Cevap sahibi+1 yılKıvırcık saçlı orta boylarda dudağı hafif kalın beyaz tenli zayıf birisi bebeğimm... O kıvırcık saçlarını a*mımda hissetmek hoşuma gitti
Cevap sahibi+1 yılDelirmiş gibiyim, hoşuma gitmesi ne kelime
Soran+1 yılKivircik saclarini cekip vajinana yapistiyon betulu bnde agzina oturuyom yalatiyom amimi
Cevap sahibi+1 yılImmmm harika... İkimiz de Betül'e yalatalım şimdi, hatta kafasını ikimizin a*mının arasına alalım, am*cğa doyuralım onu
Soran+1 yıltamam yalatiyorum betule ohh şu an betul gelse yalatirmisin gercekten
Cevap sahibi+1 yılArada sırada onu hayal ettiğim oluyordu. Çünkü bazen beni taciz ediyor, gerçekte rahatsızlık duyuyorum ama kendimi hallederken aklıma gelince onun kafasını a*mıma sürte sürte boşaldığımı hayal ettiğim olsu. Az boşalmışlığım yoktur onun kafasını düşünerek
Cevap sahibi+1 yılNapimm sürekli bana kafasını sürtüp duruyor, bacağıma yatıp sürtüyor, göğsüme sürtüyor. Ona sorsak samimi arkadaşlık der ama
Soran+1 yılOhhh harkasin onun hafif killi a*mini yalamk istermisin
Cevap sahibi+1 yılHayır ben yalamak hiç istemem, genelde yalanmak isterim. Ama y*rrak yalamak isterdim. Kadınları düşünürken genelde onların beni yaladığını düşünüyorum, zevk veriyor bana. Ama yalamayı hiç istemedim
Soran+1 yılHmm sana bir suprizim var bakalim begenicrnmi
Soran+1 yılAgzina bosalsinmi o yaladigin y*rraklar
Cevap sahibi+1 yılBoşalsınnn
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/MyOkn2.jpg
Suprizim nasil
Cevap sahibi+1 yılBu senin mii
Soran+1 yılEwet begenmedinmi
Cevap sahibi+1 yılTahmin etmiştim a*mcığının resmini göndereceğini, ben de göndermek isterdim sana ama gönderemem ki... Hiç arkadaşınla çekildin mi resim, o seni yalarken ya da sen onu yalarken
Cevap sahibi+1 yılHayır beğendim, benimki de neredeyse seninkine benziyor...
Cevap sahibi+1 yıl:-* :-* :-*
Soran+1 yılHayir cekilmedim sen nie gonderemiyorsun resim ki?
Cevap sahibi+1 yılCesaret edemem :)
Cevap sahibi+1 yılŞimdi mi çektin bunu
Soran+1 yılEdersin askim yuzun gozukmuyor nasil olsa ne olur kirma beni ewet simdi cektim sende git cek at lutfen
Cevap sahibi+1 yılYok yapamam kii, ısrar etme lütfen cidden yapamam :) Ağdanı iyi yapmışsın ama tertemiz
Soran+1 yılNormal resim at ozman yuzun gozukmesin cok merak edyorum seni
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/VLkPgr.jpg
Tsk ederim arkadssim yapmisti agdami
Cevap sahibi+1 yılResim olmaz yaa, yapamam lütfen ısrar etme
Soran+1 yıltamam bosaldinmi askimmm
Cevap sahibi+1 yılPopo çok prüzsüz cidden... Arkadaşın ağda yaparken dillemiştir yine dimi.. :) Ben boşalmadım daha odama geçmem gerekiyor. Sen boşaldın mı
Soran+1 yılEwet bosaldim ewet yaladi gotunumu sennkinde kil varmiki poponds
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/0kYlnY.jpg
Buda beni yalayan kiz
Cevap sahibi+1 yılYok temiz benim her bir tarafım düzenli olarak ağda yaparım ben :) Ohh sen rahatlamışsın, sıra bana geldi çok doldum, şimdi gidip sana ve Betül e yalattığımı düşünmem gerekiyor tatlımm, yanıyor resmen söndürmem lazım
Soran+1 yılCabuk gel bana aldigin zevki anlat bebegim
Cevap sahibi+1 yılOff yaa iyiymiş beni de yalamasını isterdimmm... Kıskanmazsın dimi onu da düşünsem
Soran+1 yıl3 tane kiza nasil yalaticaksin ki
Cevap sahibi+1 yılSırayla yalatırım, ya da biri bir göğsümü diğeri öteki göğsümü emer, sen de a*mımı yalarsın üç elden bitirirsiniz beni olmaz mı aşkım? Çok mu şey istiyorum yoksa... Napim çok azdım...
Soran+1 yılCok ssy istemiyon askim benim betulun resmi var mı
Soran+1 yılYalattir her yerini kadinim benim erkk hayal etmiycenmi
Cevap sahibi+1 yılBetül'ün resmi bende yok, ama senin arkadaşın kadar seksi değil zaten..
Yalattıracam her yerimi aşkımm, erkek de hayal edecem, ya da olmadı yine seni hayal ederim, takma pe*nisinle sahip olursun bana, 22 cm ve kalın, ohhh çok iyi. Erkekten daha iyi yaparsın sen...
Soran+1 yılHarikasn askim betule yalat sen bende takma penisimi agzina veriyim ohh betulude istiyorum onu * bna
Soran+1 yılhttps://i.hizliresim.com/YlYqEa.jpg
Bu yatakta sevistik arkadasimla ve bu poz ondan hatira
Cevap sahibi+1 yılSiz baya ilerletmişsiniz işi :) Düzenli olarak yapıyor musunuz bu işi, sadece o arkadaşınla mı yapıyorsunuz yoksa başkalarıyla da yapıyor musunuz. Bu arada rahatladım yaa... En son sen yatağın ucunda otururken kucağına oturup takma p*nisini içime aldım zıplattın beni, o halde boşaldım
Soran+1 yılEwet duzenli onunla sevisiyorum ve betul yaladimi amini ve nereye bosaldin
Soran+1 yılcevap alamadim canım
Cevap sahibi+1 yılBetüle iyi yalattım, sana da yalattım, göğsümü emdirdim, sonra sen arkama geçtin domalmış şekilde sertçe geçirdin bana, bir yandan da betül göğüslerimi emdi, göğüslerim senin çarpmalarınla sallanırken. Betül beni duvara sıkıştırdı boynumu falan öptü a*mını a*mıma dayadı a*mcıkladı beni, sonra ikiniz aranıza aldınız beni kaşarlı tost gibi, iki yandan sıkıştırdınız sen önden soktun o arkadan a*mcığını popoma dayadı sana doğru ittirdi, bir sen çarptırdın bir o bana, ikinizin arasında gidip geldim. Şap şap sesler çıktı, sulandım, sularım yere damladı resmen. Betül gitti yere düşen damlayı yaladı sonra da direk a*mcığıma yapışıp hepsini somurup yuttu. Sen takma p*nisinle beni yatağın ucunda oturmuş bekliyordun. Betül önce senin takma penisi yalayıp kayganlaştırdı, hatta üstüne tükürdü benden somurduklarını, sonra ben de geldim o tükürüklü sulu penise oturdum, yüzüm sana doğru dönüktü, boynuna sarıldım, ben senin üstünde zıplarken Betül de şaplaklayarak kalçamı avuçluyordu...
Cevap sahibi+1 yılDayanamadım kollarınızda boşaldım sonra
Soran+1 yılWowww hrikymis bunlari hayal ederken cirilciplakmiydin
Cevap sahibi+1 yılEvet aşkımm, çırılçıplaktım... Çıldırdım resmen yaparken, anlatırken yine canım çekti yaa... Sayende çıldırdım aşkım, Bir de Betül'ü de hayal ettim tam çıldırdım. Betül böyle hayaller kurduğumu bilse napardı acaba :) bir ton yalattım ona :)
Soran+1 yılNereye bosaldi. Peki yalatirdin be
Soran+1 yılşu an ustunde ne var askim
Soran+1 yılBetul seni gercekte taciz ediyormu napiyor mesela
Soran+1 yılHayatim oradamisin ya bosalmaya mi gittin
Cevap sahibi+1 yılEvet boşalmaya gittim geri döndüm tatlım. Betül garip garip davranıyor, her fırsatta bana dokunmaya çalışıyor , kafasını göğsüme yaslıyor koluma sarılıyor, o an onu dövesim geliyor :) Gerçek hayatta böyle şeyler düşünen birisi değilim aslında ama azdığım zaman fantazilerimde onun o kafasını a*mıma yapıştırdığımı düşünüyorum. Onu istiyor her halde.
Soran+1 yılPki ikinci bosalmda ne dusundun ve nereye bosliyon peceteymi
Cevap sahibi+1 yılEvet peçete iyi oluyor yaa, ama parmaklarımla da yaptım biraz kayganlığını hissetmek istedim, öyle daha tatlı oluyor aslında... Hem peçeteye hem de elime yaptım
Cevap sahibi+1 yılİkincisinde de sizi düşündüm ikinizin kollarında etraflıca s*kilmiş oldum, teşekkür ederim kızlarr :-*
Soran+1 yılNe giydin ustune şu an askm
Cevap sahibi+1 yılAynı giydiklerimi giydim geri, uzun eşofman üstümde kırmızı t-shirt. Birazdan banyoya gireceğim zaten :)
Soran+1 yılİc camasirlarin dami ayni askim
Cevap sahibi+1 yılEvet aşkım
Soran+1 yılAskim aminibyalarken agzima isemek istermiydin
Soran+1 yılAskim ben betulu s*kmek istiyorum senide s*kmek istiyorum
Cevap sahibi+1 yılYok hiç öyle şeyler istemedim istemem de tatlım
Soran+1 yılSen benim sevgilimsin dimi
Cevap sahibi+1 yılSevgilin olmamı mı isterdin yoksa tatlım
Soran+1 yılAskim simdi ben betule seni siksem bagirta bagirta hatta erkk kardesimi cagirsam onla siksem olurmu
Soran+1 yılEwet cok istiyorum sevgilim olmami
Cevap sahibi+1 yılEnsest ilişkiniz mi var yoksa kardeşinle
Bilmem ki abla kardeş ile yapmak biraz tuhaf yapamazdım her halde. Sadece sen s*k bizi bence. Sen daha tatlı s*kersin.
Soran+1 yıltamam nerenden * askim ahh cok suluyum sende sulan agzima bosal hafi
Cevap sahibi+1 yılTamam uzan hadi a*mımı ağzına getiriyorum şu an, dayıyorum ohhh ileri geri yapıyorum suratını sıvazlıyorum sulu a*mcığımla. Islatıyorum suratını. Sonra ağzının içine iyice yerleştiriyorum, sen de dilini s*k gibi içine sokuyorsun bir yandan da vakumluyorsun ben de o anda ileri geri hareketle ağzına ağzına sokuşturuyorum a*mımı, ohhhh ne tatlıııı... Sonra senin takma penisi elime alıp iyice yalıyorum ve sonra o penisi a*mımla ağzının arasına koyuyorum hem benim suyum hem senin tükürüğün iyice kayganlaştırıyor penisi. Sonra da onu alıp senin a*mına yerleştiriyorum elimle. İkimizin tükürüğü ve suyuyla karışıyor penisin üzeri ve öylece seninkine sokuyorum. Ohhh sen de o anda benimkini iyice yalıyor somuruyor, klitorisimi emiyorsun tatlı tatlı
Soran+1 yılO*ruspum benim ahhhhh
Soran+1 yılSeni ve betulu s*kmek istiyorum askim hic tangan varmiydi
Cevap sahibi+1 yılTangam hiç yok ama alışmam lazım, ilerde evlendiğimde kocama o*ruspuluk yapmak istiyorum çünkü...
Soran+1 yılAl kendine askim cokmu o*uspu olmak istiyorsun grup flan yaparmisin
Soran+1 yılAskim. cabuk cevap yaz ya
Cevap sahibi+1 yılGrup hayal ederim ve çok tahrik eder beni ama gerçekte hiç yapmak istemem, kocamı kimseyle paylaşamazdım çünkü... O sadece benim erkeğim olacak ben de sadece onun kadını...
Kadınla ya da erkekle hiç cinsel birleşmem olmadı. Bir kadınla ilk kez konuşuyorum o da senle. Sadece konuşma olur ama gerçekte mümkünatı yok :) Daha önce de dediğim gibi, lez değilim ama o tip şeyler tahrik ediyor beni. Garip bir durum.
Soran+1 yılMesela grup nasil hayal kuruyon askim. ilk benlemi sanal seks yapiyorsun erkk ya da kizla yapmadinmi
Cevap sahibi+1 yılİlk senle yapıyorum onu da neden diye sorarsan beni çok tahrik eden bir mevzu açtın ve o an kendimi kaybettim. Cevap yazmak istemiyordum ama dayanamadım ve yazdım ve yaptığımın yanlış olduğunu bildiğim halde kendimi alamıyorum şu an...
Cevap sahibi+1 yılKadınların beni yaladığını hayal ediyorum her yanımdan, ama yaladığımı hiç hayal etmiyorum. İki erkek tarafından yapılmayı hayal etmeyi pek sevmiyorum ama bir kadın bir erkek tarafından yapılmayı hayal ediyorum. Tabi erkek benim sevmediğim bir erkek olursa :)
Soran+1 yılSana tecavuz etmesini istiyorsun yani
Soran+1 yılşu an kalem sokuyorum kendime surtuyorum askim askim betulu bana siktirirmisin
Cevap sahibi+1 yılEvet, yani hayalimde öyle geçiriyorum Bir gün evlenirsem eğer kocamın bana tecavüz etmesini isteyeceğim :)
Cevap sahibi+1 yılAl senin olsun dilediğin kadar s*kebilirsin. Kafasını da bacak arana sokmayı ihmal etme. İstersen ikimiz de a*mlarımızın arasına sıkıştırabiliriz kafasını hiç sorun değil...
Soran+1 yılOfff oruspusu. Sen ya ustunu parcalayim deli gbi sikmesini istiycen beni cildirtiyorsun fahisem
Soran+1 yılAc amini sen ona yalat bendd * onu amdan
Cevap sahibi+1 yılSen de beni çıldırtıyorsunnn aşkımm :-*
Soran+1 yılAskimm yat altina yat hadi sikicem seni yarragim elimde
Cevap sahibi+1 yılAhhhh tamam, aldım kafasını tuttum saçından yapıştırdım a*mcığımın ortasına boğuyorum resmen onu hadi sen de işini hallet bebeğimmm
Soran+1 yılSoktum gotune betulun ohhhh harika sende sikicenmi onu
Cevap sahibi+1 yıls*k beni s*k beni aşkımmmm hadi seni bekliyorum y*rrakla beni
Soran+1 yılActinmi amini hangi posizyonda * seni
Cevap sahibi+1 yılYok o beni s*ksin ben s*kilmeyi tercih ediyorum daha tatlı geliyor. Koca dilini çıkarmış diliyle s*kiyo beni o bir yandan oooohhh... Sen Betül'e kökle, onun işi bitince benimkine kökle bitir benim işimi de bebeğimm
Cevap sahibi+1 yılKucakla beni duvara yapıştır bebeğimm o halde becer beni
Soran+1 yılOhh betul inliyor ihhhh costummm gercektn sikmk istiyom sziii
Cevap sahibi+1 yılKullan ikimizi de aşkımm, istediğini yap parçala biziii
Soran+1 yılSeni kucama aldim duvara yasladim amicigina kokledim hizlica dwli gbi sokup sokup cikariyorum bir yandan memelerini emiyorum
Soran+1 yılBana bn erkkmisim gbi davran ohhh
Cevap sahibi+1 yılAaaaahhhh aşkııımmmmmm kökleee kökle aşkımmm ohhhh
Soran+1 yılKokluyomm ohhh cikarip cikarip sokuyomm sulandinmi yine
Cevap sahibi+1 yılBen de saçlarını parmaklarımın arasına almışım okşuyorum bir yandan sen s*kerken beni iyice
Soran+1 yılErkekmisim. gbi davran bana ohhh comel onumde
Cevap sahibi+1 yılHem de nasıl sulandım kaç kez boşaldı hala boşalasım var yaaa... Hadi becer beni erkeğimmmm becer beniii ahhh , s*kinin müptelası oldummm
Soran+1 yılPozisyon degistirelim askim hangi pozisyonda *
Cevap sahibi+1 yılçömeldim aşkımm, ver ağzıma onu ağzıma sokup çıkar y*rrağını
Cevap sahibi+1 yılSen hangi pozisyonda isterdin bebeğim
Soran+1 yılDogyy isterim ama once sakso cek oruspular gbi cek ama
Cevap sahibi+1 yılohhh doggy en sevdiğim... Tamam ver s*kini bana iyice somurayım onu boğulurcasına sonra sen beni doggy pozisyonunda hunharca becer erkeğim benimm
Soran+1 yılEwet devam et harikasin ohhh somur iyice vakumla yarragimi ohhhsacindan tutup nefesdiz birakiyim seni
Cevap sahibi+1 yılNefessiz bırak beni iyice sok ağzıma ağzıma aşkımm... Mmmmm çok tatlııı ııımmmmmmmmm
Soran+1 yılHarikasin ohhh annen basti odayi napcaz :)
Cevap sahibi+1 yılBasmasın yaaa çok kötü olurr :))) Berbat bir duyguu :)
Soran+1 yılAskim annenin onundede devam et sikicem seni
Cevap sahibi+1 yılAnneler karışmasın işin içine :D Kapıyı kilitleyelim girmesin aileden birisi :)) Sen devam et beni skmeye :-*
Soran+1 yılAskim ne durumdasi. şu an
Soran+1 yılSenden bisey istiycem ben ama bunu yap ne olur
Cevap sahibi+1 yılFotoğraf olmasın da :)
Soran+1 yılFoto ama ne fotorafi sor bir bana
Cevap sahibi+1 yılne fotosu?
Soran+1 yılKilodunu cikar yataga koy resmini at islkligin goriyim lutfen yaliycam o kilodu
Soran+1 yılYapicanmi askim
Cevap sahibi+1 yılYapamam bebeğimm, isteme benden bunları :-* Lütfeeennn...
Soran+1 yılYprsin askim ya sen gozukme yere koy kilodu cikar cek
Cevap sahibi+1 yılOlmaz aşkım yapamam, yapmayı istemiyorum, böyle devam edelim lütfen...
Soran+1 yılBeni ne sevmiyormusun yoksa
Cevap sahibi+1 yılBenim bir kez daha boşalıp banyoya girmem lazım bebeğimm birazdan bizimkiler başıma iş çıkarmadan işimi halletmem lazım
Cevap sahibi+1 yılAaa aşkım seni sevmez olur muyum hiçç :) Ama prensip meselesi işte, öyle fotolar atmıyorum hiç , tamamen kişisel tercihim canım :)
Soran+1 yılYa iste beni iside hallet askim
Cevap sahibi+1 yılMmmmuck aşkıma öptüm kocaman :-* :)
Soran+1 yılOff kusucem ama he
Soran+1 yılKasarimmmm nwrdesin
Cevap sahibi+1 yılKüsme bana aşkımm, biraz işim çıkınca apar topar banyoya girdim hemencik mecburen
Soran+1 yılBanyodda bosaldinmi
Cevap sahibi+1 yılÖncesinde hemencik bir boşaldım ama en doyurucusu bu oldu, baya titreye titreye çıktı çünkü, boşaldıktan sonra bir acayip oldum, sanki vücudum bende değildi, ayakta yürürken kendimi hayalet gibi hissettim, resmen kuş gibi hafifledim :D
Soran+1 yılNe hayal ettin peki anlatsana canım
Cevap sahibi+1 yılSenle konuştuğumuz şeyleri hayal ettim. Beni duvarda becerdiğin zamanı, sana erkeğimmm diye inlediğimi, s*kini yaladığımı, beni doggy pozisyonunda s*ktiğini... En çok seni düşündüm. Arada Betülü de a*mıma bastım tabi ama senle yapmak daha tatlı oldu bu yüzden Betül'ü dışarıya attım senle yalnız kalmak istedim.
Soran+1 yılHarikasin askim tsk ederim şu an ustunde ne var
Cevap sahibi+1 yılMavi bir şort, kısa kol siyah bir bluz, iç çamaşırım toz pembe... Sende neler var aşkım
Soran+1 yılSortun ne kadar kisa bende tayt bluz o kadar camasir yok
Cevap sahibi+1 yılDizden biraz yukarda boyu. Çamaşır neden giymedin, daha rahat oluyor diye mi
Soran+1 yılEwet cok rahat oluyor die ama ben sana kizginim
Cevap sahibi+1 yılNeden tatlım?
Soran+1 yılBana bir koldun resmini cok goruyorsun
Cevap sahibi+1 yılKıyamamm tatlım, kızma bana lütfenn, ben böyleyim işte internette böyle şeyler paylaşamıyorum. Bence sen de paylaşma. Telefonlardan silince bile tam silinmiyor çünkü, android telefonlar bu tip şeylerde çok tehlikeli. Ne olur ne olmaz diye ben o tip fotolar kesinlikle çekmiyorum. Kendim bakmak için bile çekmiyorum. Bu işin telefonu tamire göndermesi var, ölürüm giderim silmeyi unutmuş olurum elaleme rezil olması var var da var :)) Fotoğraf ya da video görüntülerinde dikkat ediyorum canım. Senle alakalı değil, benim özel tercihim böyle. Kızma lütfen. Bak o kadar tatlı anılarımız oldu, bu yüzden kızmayalım birbirimize :-*
Soran+1 yılKilottan ne olcak ya
Cevap sahibi+1 yılOlsun...
Soran+1 yılOff ya cok istiyom ama
Soran+1 yılNapiyon şu an
Cevap sahibi+1 yıl:((((((
Cevap sahibi+1 yılhiçç masamda oturuyorum öyle sitelere falan bakıyorum. Sen ne yapıyorsun
Soran+1 yılbir taneden bisey olmaz lutfwn ya
Soran+1 yılBnde resim atman icin yalvariyorum sana
Cevap sahibi+1 yılSonuç değişmeyecek istersen küs bana hatta benle konuşma, ama yapamam...
Soran+1 yılOff. sikilmek istiyormusun peki
Cevap sahibi+1 yılSayende bu gün 4 kez yaptım bana mı soruyorsun bunu ;)
Soran+1 yılDort kezmi offf agzima fiskirt hadi
Cevap sahibi+1 yılAç ağzını iyice açç açç, ohh şimdi geliyorum ağzının içine içine itiyorum a-*mımı, akan ne varsa somur bebeğimmm
Soran+1 yılOfff harika tadi cok guzel somuruyom iyice ohhh kaltaksin sen kizim ya azgin bakiresin
Soran+1 yılPisttt
Cevap sahibi+1 yılEvet içimde var k*altaklık biraz :) Sen de fenasın ama aşkımmm :-* 4 kez üst üste beni boşalttın seni s*rtük. Yanımda olsan bir 4 kez daha boşaltırdın beni eminim...
Soran+1 yılYanimda olmak istermiydin gerci
Cevap sahibi+1 yılSen hangi şehirde yaşıyorsun?
Soran+1 yılİstanbul sen
Cevap sahibi+1 yılOff hep İstanbul çıkıyor şansıma :/ Ben Adana da yaşıyorum
Soran+1 yılAdana seyhnda teyzem oturuyor senn icin gelirim bende sen gorusmezsn benle
Cevap sahibi+1 yılHımm evet ben de Seyhan'da yaşıyorum. Evet haklısın bizim görüşmemiz zor , çünkü burada olduğum gibi reelde bu şekilde olamam :)
Cevap sahibi+1 yılBir de senle bunları konuştuğumuz için yüzüne bakamayabilirim bile :) Çok garip bir his olurdu düşündüm de :)
Soran+1 yılNeden garip olsun die bak bir deniyelim lutfen ozelden konusalm bence super olcak
Soran+1 yılNe diyorsun
Cevap sahibi+1 yılBence benim açımdan hiç iyi olmaz bu, lezbiyen eğilimim olmasını istemiyorum fazla, ve konuşmaya devam ettikçe bu daha da artıyor... Şaka maka ısınmaya başladım sana ve bu beni çok korkutuyor. Ben aslında normalde böyle değilim, erkeklere ilgi duyuyorum sadece onlarla yapmak istiyorum yaparsam da. Senle konuştuğumdan beridir erkeklere ilgim azaldı, senin erkeksi yanını yaşamak daha tatlı geldi, bu olmamalı yaa... Bence reele taşımayı düşünmeyelim işi... ben böyle bir şeyi hiç planlamamıştım, olmaması gerekiyor.
Soran+1 yılSen akisina birak demedinmi akisi bunu gerektiriyor iste kendini bana birak yine erkklerle ilgilenceksin biseybolmaz
Cevap sahibi+1 yılBenim akıştan kastım bunu birbirimizi tanımadan devam ettirmekti aslında :) Sadece seninle konuşmak istedim, bu anları deneyimlemek yaşamak istedim, daha ötesini planlamamıştım, istememiştim de. Bunu böyle kabul etmeni istiyorum ama "ben böyle devam etmem arkadaş" diyorsan da sana saygı duyarım canım... Konuşmayı keseriz o zaman... ;)
Soran+1 yılAma bir sartla bana soz ver ilerde ozelden konuscamiza ve burada resmini koymadanda ozelden konusuruz nenolcak buranin ozeli yine gizemli oluyor
Soran+1 yılAnlastikmi o*
Cevap sahibi+1 yılTamam öyle olsun bakalım, ilerde özele geçebiliriz belki f*
Soran+1 yıltamam canım napiyon simdi
Soran+1 yılGunaydin bebegim hayirli bayramlar
Soran+1 yılNerdesinnn
Cevap sahibi+1 yılHayırlı bayramlar bebeğim anca fırsatım oldu girmeye, biliyorsun çok iş çıkıyor :)
Soran+1 yılBiliyorum askim napiyon
Cevap sahibi+1 yılKoşuşturma be aşkım, seni sormalı :-*
Soran+1 yılAzgin askim hemde cok
Cevap sahibi+1 yılHiç durulmaz mısın sen s*rtük şey :-*
Soran+1 yılDurulmam cunku senn gbi sevgilim var
Soran+1 yılOradamisn askim bak ne anlaticam sna
Cevap sahibi+1 yılAnlat bakalım aşkım, dün sen çok geciktin, cevap gelmeyince ben de pc yi kapatıp odama geçtim bebeğim...
Cevap sahibi+1 yılBu gün Mersin e gideceğiz haberin olsun sevgilim, akşamın geç saatine kadar giremeyeceğim siteye :-*
Soran+1 yıltamam kadinim beni. Yarin gorusurz ozman yarin a latirim snaa
Soran+1 yılNerdesinnnnnnnnn
Cevap sahibi+1 yılBiliyor musun daha pc ye gireli beş dakika olmadı sen ilk mesajını atmışsın, nasıl anlıyorsun siteye girdiğimi :D :D Daha Mersin'den döneli yarım saat oldu :D :D Kaldık bir gece orada
Soran+1 yılİcime doguyor askim benim
Cevap sahibi+1 yılEvet var sende bir şeyler :-*
Soran+1 yılHmm aynen guzelim napiyon
Cevap sahibi+1 yılNapam yorgunluktan ölüyorum aşkım bu gün çok gezdik tozduk orda burada :) Sen neler yaptın bakalım iki gündür
Soran+1 yılAyni geztim doztum sevgilim anneaiyle bize geldi bayramlasmaya neler yaptim nler :)
Soran+1 yılKonusmuycaksan uyuycam
Cevap sahibi+1 yılKusura bakma aşkım yaaa, pc ye kardeşim geçti bir şeye bakacam diye yarım saat çıkmadı. Sen uyu hayatım, yorgunluğunu gider, yarın bol bol konuşuruz nasılsa, ikimiz de yorulduk :-*
Soran+1 yılRahatlsmn lasim fimi seggilim
Cevap sahibi+1 yılBu gün çok daraldım rüyalarımda... Ben bu sohbeti sürdürmek istemiyorum çünkü sohbet ederken çok günah işlemiş olacağız... Günahı çok işlersek iyi şeyleri hak edemeyiz. Vicdanım inan ki çok rahatsız. Çok yanlış bu yaptığımız. Sen kendi özel hayatında bunu devam ettireceksin zaten, bana ihtiyacın kalmayacak. Ben yapmak istemiyorum ama. Lütfen anla beni. Bu daha önce yapmadığım bir şey , ve yaparken çok zevk verse de sonradan pişmanlığını duyuyorum çok... Seni sessizce bırakmayı düşündüm ama sonradan istemedim, merak etme diye açıklama yapmak istedim. Ne de olsa onca sohbet ettik. Kendine çok iyi bak canım. Hoşçakal :(
Soran+1 yılYa sacmalama canım konusuyoz sadece gercekte yapmiyozki
Soran+1 yılKac gundur sana bisey anlaticaktim hevesimi kursagimda biraktin ya
Soran+1 yılSaka yapiyon sen bana dimi saka
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapmıyorum aslında. Ama anlatmak istediğini anlat bana, hevesleri kursakta bırakmayı sevmem, merak ettim ayrıca...
Soran+1 yılYalvarririm cevap ver
Soran+1 yılO resmini attigim kiz varya sevgilim olan annesiyle bize bayramlasmaya gelmisti
Cevap sahibi+1 yılÖyle mi :) Nasıl geçti peki?
Soran+1 yılMutfaga gittik tatli hazirlamaya bunun ustunde mini etek vardi ellimi etegin icine soktum ve dudaktan optum
Cevap sahibi+1 yılAnnenler yakalamamış neyse ki :)) Yakalasalardı napardın?
Soran+1 yılSakalasiriz derdim ya sen napiyon ustunde ne var
Cevap sahibi+1 yılBen de takılıyorum öyle pc de. Üstümde eşortmanım var.
Soran+1 yılİc cmasirin ne renk esortman darmi
Cevap sahibi+1 yılBunları konuşamam artık, bir karar verdim ve arkasındayım canım seni üzmek istemezdim ama artık yapmak istemiyorum :(
Soran+1 yılNeden ya biz gercekte yapmiyozki zevk aliyoz sadece lutfen sana asik oldum ben
Soran+1 yılYalvaririm sana ne olursun kopegin oliyim
Soran+1 yılKonusmuyczmi hic simdi duzgunce konsamazmiyiz
Cevap sahibi+1 yılYapma böyle üzülüyorum yaa :(
Soran+1 yılBende uzuluyorum ne olur yalvaririm sana
Soran+1 yılNerdesinnnn
Soran+1 yılYalvaririm yapma bunu bana
Cevap sahibi+1 yılBen kimim ki yalvarıyorsun canım benim ya, böyle yapıp üzme beni. :( Bu tarzda bir ilişki kesinlikle düşünmüyorum ben. Benden beklediklerini sana veremem ki. Sıkılırsın zaten bir süre sonra benden. Biliyorum. Sen de biliyorsun.
Soran+1 yılSikildimmi ayriliriz simdi degil ne olur ya asik oldum snaa ben
Soran+1 yılNe diyoraun
Cevap sahibi+1 yılBunu söylemeyecektin işte... Bana aşık falan değilsin merak etme, sadece arzu meselesi var onu da arkadaşınla gidereceksin nasılsa. Bana ihtiyacın falan olmaz. Ben de haala açıklamalar yapıyorum gönlünü almak için, eminim bana gülüyorsundur şu an. Sıkıldım mı ayrılırız sözü beni çok kırdı. Fazla duygusalım biliyorum ama kendimi bu duruma düşürmeye niyetim yok. Bu son yazım buraya, haberin olsun. Okumayacağım da okuyunca cevap veriyorum kendimi tutamayıp. Haberin olsun diye söylüyorum. Hadi git yoluna canım. Benden sana senden de bana hayır gelmez... Ben seninle çok günah işledim ve günahlardan kaçmak istiyorum ve yapacağım da. Umarım sen de bir gün bunu yaparsın...
Soran+1 yılErkklerle yapinca gunah degilmi
Soran+1 yılsenı cok ozledım ozur dılerım ne olur affet benı
Cevap sahibi+1 yılEvlenmeden bir erkekle de yapınca günah tabiki canım...
Affetmelik bir durum yok tatlım, üzülme
Soran+1 yılnasıl uzulmıyım ya senı cok ozledım napıyorsun bensız kımle mast yapıyorsun :(
Cevap sahibi+1 yılKimseyle mast yapmadığımdan emin olabilirsin bebeğim
Soran+1 yılTek basinami yapiyon ne zman yaptin en son
Cevap sahibi+1 yılEn son senle birlikte yaptıklarımla kaldım daha senin üstüne gül koklamadım canım :)
Soran+1 yılDolusun yani canım
Soran+1 yılOradamisin askimmmm
Cevap sahibi+1 yılDolu olsam bile mast yapamam ki üç beş gün malum gündeyim çünkü tatlım ;)
Soran+1 yılOff en azgin donemin yani canım
Cevap sahibi+1 yılBelki de :)
Soran+1 yılUstunde ne var pki şu an
Soran+1 yılNerdesin ya adetin bitmedimi seni cok ozledimmmm
Soran+1 yılsenı cok ozledım ne olur cevap ver yalvarırım
Soran+1 yılya ne olur cevap ver yalvarırım cevap ver nerdesın offf aglamaktan gozlerım sıstı nerdesın
Cevap sahibi+1 yılŞaka yapıyor olmalısın ağlamış olamazsınn... :O İşletme beni ;)
Soran+1 yılyemın edıyorum agladım ve hala aglıyorum senı cok ozleıdm :(
Soran+1 yılaskım ne olur yapma bunu bana ya :'(
Cevap sahibi+1 yılDelisin cidden :) Ne gerek var ağlamana canım yaa, ben kimim ki daha dün tanıdığın iki gün uzun uzun konuştuğun birisiyim... Hem senin beklediğin gibi bir birlikteliğimiz olamaz ki. Nasıl olacaak bu?
Soran+1 yılolur ya olur ne olur yapma senı cok ozledım hadı benım ol sevıselım lutfen
Soran+1 yıladetın bıttmı canım
Cevap sahibi+1 yılYapamam ben canım lütfen anla beni, ben aklımı kaybetmiştim o gün aklım başıma geldi, devam edemem... Boşu boşuna üzme kendini, beni de üzme. Bizim sohbetimiz hep günahlar üzerine kurulu olacak. Tövbeliyim. Buna devam etmeyeceğim. Farzet ki bu sohbetleri arkadaşınla yaptın, özlemini onunla gider, zzaten yüzümü bile görmedin.
Soran+1 yılolmaz bebeyım senle daha cok zevk alıyorum sen bosalmıyormusn o gunden berı
Cevap sahibi+1 yılDaha dün boşaldım ;) Ama yapamam, eskisi gibi zevk vermem sana zaten, çünkü konuşamam öyle bir daha. Sıkılacan zaten benden... Böyle şeyler yapmayacağım bir daha...
Soran+1 yılnasıl bosaldın pekı ne hayal ettın ( ben senden asla sıkılmam ne olur kırma benı gunah ewet ama her yaptımız seyde gunah mastta gunah )
Soran+1 yılhadı sole ya nasıl bosaldın ne hayal ettın
Soran+1 yılyah nerdesın ya offffff
AI Persona’ya Sor
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar Ne Diyor
8
Gizli Üye(30-35)+1 yılTabiki yardımcı olurum sonuçta yakın arkadaşım olacak 👍
07 Yorumla
Soran+1 yılEee sulanirsa
Cevap sahibi+1 yılO kişi kız olacak ve bir sorun olamaz yani
Soran+1 yılTabiki kiz sonucta kizlarda sulaniyor sulansa naparsin yani
Cevap sahibi+1 yılHiçbirşey olabilir ama zannetmiyorum agdadan sulanan birini
Soran+1 yılOksa derse oksarmisin
Cevap sahibi+1 yılErkeksin galiba en yakın arkadaş diyoruz
Soran+1 yılNe erkegi ya sonucta elleri krik kac zamandir mast yapmiyo istemesi normal degilmi
+1 yılÇok samimi dostumsa ağda yaparım ne olck 😂
07 Yorumla
Soran+1 yılhmm yaptıgında sulanırsa mesela sen onun seyıne ellıyceksın sonucta
- +1 yıl
O kadarını düşünmedim ya 😂
Soran+1 yılbı dusun :D
- +1 yıl
Iyyy diyorum 😂
Soran+1 yılama yapmaya devam edersın agdanı :D ben olsam sole derım kız sulanma agda tutmuyor :)
- +1 yıl
Hahahhaahahaahah 😂😂😂
Soran+1 yıltşkler canım
+1 yılYardimci olurum neden yardim etmiyim ki?
03 Yorumla
Soran+1 yılpekı ekeserken sulandı arkadasın napardın
- +1 yıl
Kizim mal misin abaza misin yoksa
Soran+1 yılyoo gayet normal bır soru sordum ne alaka
keserdim
01 Yorumla
Soran+1 yıldıyelımkı sen keserken sulandı kız ne derdın
- Diğer konusunda 581 cevap paylaştı.
+1 yılHyr derim
01 Yorumla
Soran+1 yılPki