Farklı mıdır sizce yoksa normal canım çocuk senle film izlemek istemiş mi dersiniz?
Normal bir durum
Niyeti farklı
Farklı bir görüşüm var
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ya şimdi sinemaya çağırmayla niyeti çözemezsin, her türlü niyeti olabilir , niyeti biraz daha davranışlara sözlerine bakarak fark edersin , yalnız şimdi millet o kadar bozulmuş ki geçen duydum biri diyor ki acelesi yok önce güvenini sağlayım sonra ooo diyodu yani dönem çok değişti ya çok daha dikkatli olmak lazım
napsın aklına bir fikir gelmemiştir. Aynı hatayı onceden bende yapmıştım :) Gidilecek başka yer yoksa sosyal aktivite diye düşünmüş olabilir. Ama ilk buluşmada sinema yanlış.. Birbirinizi tanımak yerine film izlemek yanlış.. ileriki dönem aktivitesi onlar :)
Sinemaya gitmek kötü niyet olarak algılanmamalı. Öncesinde bir yerde oturur konuşursunuz vakit geçirirsiniz. Sonrada film izlersiniz.
Niyetinin ne olduğunu kesin bilemeyiz biz. Onu sen anlarsın.
Ama sadece sinemaya gitmek isterse saçma.
Off yeter şu kızların sürekli tecavüze uğrayacağım düşüncesinde olmasından bıktım ya. Tamam toplum abaza kaynıyor ama siz iyi niyetliyi de suçluyorsunuz.
Cevap
21Cevap
Valla sinema artık çok masum bir aktivite değil.
Eğer film tenha ise...
Yani yorumu sen yap çocuğu tanıyan sensin.
Valla benide cagirmisti ilk bulusmada sinemaya neyse gittik filmi izleyip ciktik kotu biseyelr getirmeyin akliniza herkes art niyetli degilmis bak ne efendi cocuklar var 😊
Sinema işte niçin niyeti farklı olsun belki korkacaksın sarılacaksın belki aniden elini tutacaksın vs diye bir umut minik romantizm
Sinema neden bu kadar kötü algılanıyor? Bizde gittik ne yani niyeti mi kötü o kalabalıkta. Saçmalamayın ya çocukmusunuz... Gayet normal birşey.
ulen ne fesatsınız. ne var yani. normalde tabi yemeğe falan çağırılır da sinemada sıkıntı olmaz. önce yemek yer sonra filme girersiniz.
İlk buluşta sexe cagırmamış sinemaya çağırmış normal tabikii
Öpüşmek biz öyle yaptık
off ya😞
Gayet normal bir durum samimi olmak istemiş yakinlasip ellemeye başlarsa kalkar gidersin denemeyince niyetini bilemezsin...
bu kadar art niyetli olmayın gidin izleyin filminizi
Ver gitsin ya herseyin altinda bsy ariyorlar bunlar
Bir erkek olarak normal bir durumdur. Tabi erkeğin önceden hareketlerine konuşmasına bakman lazım
liselidir
ahahaha evet mezun
yahu o kadar da değil yani ne var bunda
Owww bu iş olmaz.
ben çok düzgün bir kızım yani kötü niyetliyse amacı cinsellikse kesinlikle uzak durmak istiyorum ama haksızlık da yapmak istemem sence sinemaya gitmek istemesi kesinlikle cinsellik istediğini mi gösterir uzak durayım mı?
Uzak dur, yenisini bul, ondan sana yar olmaz.
bence de öyle çok teşekkür ederim tavsiyen için
Overlok makinesi ayagina geliverir
Her erkek aynı değildir geçmişini araştır derim
niyeti farklı olabilir :/
en fazla eller ya büyütmeyinn
ellesmek istemistir biraZ
Art niyetli olmayim bu kadar
Niyeti farklı bence gitme.
her şeyin altında farklı niyet aramaktan vazgeçin.
filimin konusuna bağlı...
ilk buluşma sinemaysa
2. ye eve davet eder :)
normal bir durum cağırabilir
Niyeti farklı
ilk yemeğe gidlir
film izlemek bence
Normal.
Pfff çok demode
Sinemada iş olabilir
Onlerde oturun
Normal bence