Ailemi türkçe konuşmaya nasıl mecbur bırakırım. ?

Arkadaşlar saçma biliyorum ama lütfen sonuna kadar okuyun.
Benim ailem kürd. Ve bizimle hep kürçe konuşuyorlar ama biz kardeşlerimle kendi aramızda hep türkçe konuşuyoruz onun dışında da mecbur kalmadan kimseyle kürçe konuşmuyoruz. Ve ben ciddi anlamda ailemle kürçe konuşmaktan rahatsızım. Çevremde ailesiyle kürçe konuşan pek arkadaşım yok ve kendimi kötü hissediyorm. Ve o arkadaşlarımın aileleriyle diyalogları bizimkinden daha iyi ve bende ailemle tğrkçe konuşmak istiyorum. Nasıl olacak bilmiyorum ama lütfen bana yardımcı olun. Çok mutsuzum sırf bu yüzden intiharı bile denedim. Tabi başarısız olduğumdan dolayı ailem farketmedi. Psikolojik sorunlarım olduğunu düşünüyorum ama ailem onu da farkketmiyor. Ve bende anlatmıyorum bir şey. Ama gerçekten yardımınıza ihtiyacım var. Biliyorum ki türkçe konuşursak her şey yoluna girecek. Ne olur yargılamayın.

NOT: Saçma sapan yorum atanları engellerim.
Güncellemeler
+1 yıl
Aranızda beni yanlış anlayanlar var ben kürd olmaktan ya da ailemden şikayet etmiyorum benimle türkçe konuşsunlar istiyorum ve bunun için geçerli sebeplerim de var.
1-Benim dilimde pelteklik var ve kürçe kendimi çok net ifade edemiyorum. Ve bu yüzden dalga konusu oluyorum. Ve aynı şeyi türkçe söyleyince daha iyi anlaşılıyorum. 2-Türkçe konuşan arkadaşlarımın aile diyalogları çok daha iyi
3-Kürdler genel olarak türkler tarafından dışlanıyor Ve benim çevremde genel olarak türk arkadaşlar var
Ailemi türkçe konuşmaya nasıl mecbur bırakırım. ?