MMA ve jiu jitsu savunma sanatı nasıldır arkadaşlar bir de win chun hakkında bilgisi olanlar var mı?

MMA ve jiu jitsu savunma sanatı nasıldır arkadaşlar birde win chun hakkında bilgisi olanlar varmı

şuand fitness yapıyorum güç kazanmak ve kas devamlılığı hareketleri yurtdışında üniversite okumaya gideceğim gideceğim yerde bu üçüde var mma daha çok vücut geliştrime ve güç kazanma olarak biliyiorum diğer iki savunma sanatından birisni öğrenmek istiyorum taki en üst seviyeye çıkanaca kadar
Güncellemeler
+1 yıl
serbest dövüş teknikleri hakkında bilgim ve birazda birikimim bunları öğrenmemin amacı kıro gibi artizzz gibi milleti dövmek millete saldırmak için değill çok acil bir durum olduğunda örneğin eşime aileme saldırıyorlar onları savunmam gerek şuanki birikimimdede çok iyi savunuyorum kendimi fakat daha iyi olmak istiyorum günümüzde artık böyle şeyleri öğrenmek şart oldu özellikle erkekleri geçtim bayanların öğrenmesi gerekiyor
MMA ve jiu jitsu savunma sanatı nasıldır arkadaşlar bir de win chun hakkında bilgisi olanlar var mı?