Bayraklara bakarken daha değişik daha tarafsız ve farklı açıdan bakmanızı düşünmenizi istiyorum UKAB (Tarık Yıldızı) Hz. Muhammedin Bayrağı İslam dünyası bayrak Abbasi Devleti Osmanlı Devleti
osmanlı bayrağı yerine sen tuğrasının fotoğrafını bayrak yapmışın osmanlı bayrağı iki çeşitti birincisi bugunkü türk bayrağı gibi kırmızı bir beyaz hilal ve birde 6 mıydı 8 miydi hatırlamıyorum yıldızdı birde yeşil üzerine 3 hilal osmanlı baayrağıydı
yazıyı şimdi okudum ülke bayrağı değilmiş açıkcası ilk deiğinde affrika ülkesi bayrağıdır diye dedim ama ne olursa olsun türkiye müslümanların ve mümünlerin son kalesidir bu türk bayrağı düşerse dünyada müslümanlık kalmaz son kale dir türkiye o yüzden ben gene oyumu türkiyeden yana kullanmkak istiyorum
Bütün İslam ülkeleri birleşse Lider olarak Türkiye eşliğinde o sancağı alsa ki Kurtuluş savaşında bile o dalgalanırdı cephede :D istesende istemesende ondan başka bayrağımız yok
yok be kardeşim ayn al arab kuşatmasında yüzlerce Kürt Mücahid pkklıları havai fişek gibi cehenneme gönderdi :D bir avuç pislik için Kürtleri genelleme şu an zaten doğudaki halk pkk avına başlamış :D
Çok iyi bilirim abi Bak oranın haklı kavga arar ve genelde abuk sinirlenir Sadece kuş besleyen birisinn kuşu karısının kardeşinin damına gitti diye Adamı pompalı ile vuran var :))
En İyi Cevaplar