Cahit Kayaoğlu. Kurtlar Vadisinde oynuyor. Seyircileri en çok heyecanlandıran adam :D

Diziye ilk girdiği zamanlar tipsizdi de şimdi sakalı falan şekilli kestirince bir karizması oldu tabiki adamın :D. Hem Kvp de tipsiz oyuncunun ne işi varmış canım :)
İlk girdiğinde polis akademisi öğrencisi tipi vardı haliyle :D Sonradan ne rol kesmeye başladı ama :D
Kesinlikle , zaman geçtikçe hem o ustalaşmaya başladı , hemde dizide daha çok ön plana çıkmaya başladı. Bence diziye yakışan bir adam :D
Aynen.. senaryonun çıkmaza girdiği o vadinin kötü olduğu günlerde bu adam sırtladı diziyi. Dövüşleri, raconları efsane.. SEN GİT, KRALIN GELSİN :D
Eee yani adam yılların Memati sinin Abdülhey inin yerini aldı dizide , haliyle bir karizması bir duruşu olması lazım :D. Sende diziyi baya takip edenlerdensin galiba :)
Abi sen diyorsun yıllardır her şeyden vazgeçtim ama KV den asla :D
Vallahi helal olsun ben gibi bir KV fanıyla karşılaştım mutlu oldum açıkcası :) . 2. fragmanı izledin mi? yine harika bir sezon olucağa benziyo :D
İzledim.. Bomba olacak ;)
:D...
Yakisikliligi falan bilmemne karimatikligi 10 numara
Daha ne olsun :D
Karizmatik ama rolünün etkisi de büyüktür.
Yakın dövüş ustası, tek mermiyle iki adam indirir :D haliyle rolünün etkisi olacak yani
Oyyy birden aşık oldum :D
Gerçek hayatta da böyle sayılır. Necati Şaşmaz ın yakın korumasıydı. Çok sağlamdır.
Korumalıktan oyunculuğa mı sevk edilmiş :D
Aynen :) Bir akşam telefonla arıyor senaristler, yarın sabah setin var diyorlar :)
Yoksa bu adam sen misin sdkfjsdf
Hayır, arkadaşıyım :D ulan ben bile hayranıyım adamın :D
Ahahaha cidden mi :D Selamımı söyle , tanışmak isterse numaram 053... şaka şaka :D Sen sadece selamımı söyle :P
Evet.. :) Olur söyleyeyim :D Aslında KS nin bu adamı getirmesi lazım siteye ama Cahit gardaşım istemez muhtemelen :D
Gerçekte de tarzı öyleyse istemez :D
Yakın yine tam dizideki gibi olmasa da :D
Az önce bir videoda izledim hatunun biriyle şarkı söylerken kadına bayağı yakın durmuş. Gözümden düştü :D
link atsana merak ettim
Ayşe Çiğdem Batur o.. kendisi yılışıktır onun :D dizide Polat karakteriyle evlendi ve öldü. Çıktı diziden.. Cahiti o programa zorla götürdüler zaten :D
asıl bunu izle ;) https://www.youtube.com/watch?v=_5DfnH8cxc4
Kendi adında mı oynuyor adam :D Yılışık adam sevmem selamımı geri alıyorum.
Kadın yılışık dedim. :D Herkese yapar o davranışları Ayşe hanım :D Evet kendi adı ve sesi
Sen hepsini tanıdığına göre kimsin sdjfhsdf
Onu boşver :) işin içinden biriyim. Belki ilerleyen zamanlarda rolüm olabilir ama benim de asıl işim güvenlik bilimleri uzmanlığı.
Hımmmmmmmmm sektör oyuncu bulamıyo sanırım güvenlikleri alıyor :D Neyse merak ettim seni ama muhtemelen reelini dökmezsin :D O yüzden görüşmek üzere..
Dövüş sahneleri ve aksiyon sahneleri çok olduğu için sağlam kişilere ihtiyaç var. Önemli biri değilim, istersen mesaj atayım.
At :D
Cevap
5Cevap
Hayır kalasın teki ilk girdiği zaman mal mal dolanıyordu şu an mal sesi ile konuşuyor KAZMA ya
Ulan dangalak kendine bak önce. Adam yeri geldi tek başına sırtladı diziyi. Bunun kestiği rolün yarısını kesemiyor Necati Şaşmaz dan başkası. Yiyorsa git yüzüne söyle bunu sette klavye delikanlısı seni. Gelmişsin burada konuşuyorsun adam olsan edebini bozmadan konuşurdun andaval herif
Hayır değil zaten kurtlar vadisini de sevmezdim
Kurtlar vadisinin seveni çok :)
Tabii ki değil suratindan barzoluk akiyo
Yakışıklı değil karizması var
Bana gore değil.
Nasıl yani, neden?
Yakışıklı değil de var gideri
yoklukta evet yakışklı
değil
Fena degil :)
Diyorsun :)
Diyosuuun
Sen mi eksiledin @sansisalvokafiyesi
hayır
la bunu da beğenmiyosanız :D yabancı forumlar da (gag gibi) bile paylaşmışlar adamı
Abi adam çok iyi :D
Abi bu adamı beğenmiyorlar ya :D
Karizmatik:)
eh işte sayılır
Kesinlikle hayr
Kesinlikle bir de :D neresini beğenmedin?
hayır
yani biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar