İsrail ordusu Filistinlilere uyguladıkları şiddeti bastırmak için zaman zaman kadın askerlerinin görüntülerini yayınlıyor +++ savaşlarda hep ön saflarda bulunduruluyorlarmış. Kadın askerler için "Israil'in En Ateşli Silahları" deniliyor. Aynı zamanda bu kadınlar mesihci fuhuşu da yapıyorlar. Ne amaçla kullanıyorlar bu kadınları?
Silah tutkunu olduğum için instagramda silahla ilgili tagları takip ederken israilli bir bayan askere rastlamıştım videolarını izlediğimde çok oldum İpe tırmanıyodu periyotlar halinde poligonda aşırı hızlı hedeflere isabet alıyodu ve aşırı donanımlı bir askerdi Onların elinde son teknoloji 400 500 metre etkili menzilli üzerinde türkiyede satışı bile olmayan reddotlu tüfekler var tüm halk asker olarak yetiştiriliyo aşırı donanımlılar. Bizim askerlerimiz g3 kullanıyo kıbrıs savaşındada g3 vardı şuanda, tank yaptılar antitankımız yok iğrenç durumdayız onların savunma bütcesinin 10da 1 ine sahibiz ve askerler eğitimsiz zorunlu askerlik maduru. Bu kadınlar bizim 5 askerimize bedel savaşlarda ön saflar diye birşey yok herkes olması gerektiği yerde.
Halkı önlerine alan şehirlerin en dışlarından filistini savunan grup adını şu an hatırlamıyorum şehirlerin hepsinin bombalanmasına sebep oldu aynı pkk nın cizrede yaptığı gibi israil sivilleride vuruyo kabul ama onlara kadınlarını yollayacak kadar kıymetli değil güçleri. İsrailin karşısına çıkmaya gücü yetmez filistindeki silahlı gurupların anca vur kaç gerilla tarzı savaşabilirler oda sivil ölümlerine neden oluyo. Kadınların cazibesini değil asker yetersizliğinden dolayı kadınlarıda alıyolar.
Rus ordusuda aynısı yaptı çeçenlerle savaşırken, düşman komutanların yataklarına kadar girip onlardan gerekli bilgileri alırlar veya suikast ile işlerini bitirirler.
Bak mevzu operasyonda ne giyildiği değil. Mevzu senin verdiğin örneğin şuanki konuyla yakından uzaktan alakası olmaması. Eğer başlık "Devletlerin Savaş Stratejileri" olsaydı o zaman bu örnekleme olurdu. Ama şu an fotoğraftaki kadın resmi kıyafetli bir asker, yani teşhir olmuş- bilinmiş bir asker. Böylelikle bu askerin kimsenin yatağınada girmesi söz konusu olmuyo. He fotodaki kadın sivil olsaydı, verdiğin örnek konuyla bağdaştırılabilirdi. Anladınmın mı şimdi? Senin sorunun ne biliyomusun, dur ben söyliyim, sen olaya at gözlükleriyle bakıyosun. Bu arada ben bu konuda kendimi çok yalnız hissettim tartıştığımız konuyu soran kişinin yorumlamasını rica ediyorum, başka arkadaşlarda destek verebilir
İsrail'de kadınlara da erkeklere de zorunlu askerlik. O resimleri propaganda amacı olarak kullanıyor olabilirler. Ama normalde baya baya askerlik yapıyorlar.
Onlar müslüman düşmanı filistini vaad edilmiş toprak olarak görüyorlar ve askerler emirleri uygulamıyınca agzına bez kapatıp su döküyorlar kadınlara onlarda emirleri uyguluyo kısacası GÖTÜ kurtarmaya çalışıyor
israilde her kadın 2 yıl askerlik yapmak zorundadır. Eğer dininin gerektirdiği gibi bir hayat sürüyorsa bunu ispatı halinde askerlikten muaf olurlar. Ayrıca evet israilin kadın askerler çok seksiler.
erkek askerler savaşta yoklukta oldukları için yahudilerde cinselliğe çok önem veren insanlar erkek askerler için ihtiyaç giderici tim kurmuşlar ayrıca çok tipsizler
Yani yahudi olmayan erkeklerle cinsel ilişkiye girebilme durumundalar. Ondan söz etmiyorum kadınların cazibesini strateji olarak uyguluyorlar yani şeytanın aklına gelmez
sanmıyorum ya yahudiler arasında ırkçılık hat safhada gidip de bir kadının bir arap ile cinsel ilişkiye girme ihtimali yoktur ki bu kadınlar halk arasından seçiliyor, namus kavramı onlarda da var illaki.
bir tarafını açmakla biriyle olmak farklı olaylar ki bunların manken olup olmadığı belli değil sonuçta orada askerlik yapan binlerce kadın var hepsini görmeden genelleyemeyiz.
En İyi Cevaplar