öyle bariz bi kusurum da yok ama çirkinim arkadaşlar ...çok mutsuzum kimse teklif etmiyo kendime güvenmediğim için erkeklere bu konularda hiç yaklaşamıyorum makyj da yapıyorum olmuyo.burnm biraz büyk zayıfm ama göbeğim var ya değiştirmem lazım ya da alışmam lazım artık mutlu olmak için yardım edin nasıl mutlu olurum =(
Cevabın nedir?
güzel olmazsan yüzüne bile bakmıyorlar hata yaptığında azarlıyorlar , hep küçümsüyorlar, bazen arkdandan senin hakkında konuşup güldüklerini duyuyorsun, güzelsen baş tacısın , herkes önyargılı çirkinsen konuşmaya , tanımaya , selam vermeye bile tenezzül etmiyorlar, çirkinsen otomatik olarak özgüvenin de eksik oluyor , kafaya takma sen çirkin değilsin diyorlar ama arkandan konuştuklarını duyuyorsun, zaten bir zaman sonra herkesten uzaklaşıyosun , insanlardan nefret etmeye başlıyorsun yalnız kaldıkça daha da üzülüyorsun üzüldükçe daha da çirkinleşiyorsun ama bir zaman sonra ALIŞIYORSUN
51 Yorumla- +1 yıl
Haklsın
En İyi Cevaplar
+1 yılBenimde bir sıkıntım var. Bu gün. kendimi 8. sınıftan eski bir arkadaşımı kendimikeserken buldum. Adı hakan. Bide en yakın arkadaşı burak var 1ay içerisinde saç ve stilimi değiştirdiğim için beni tanıyamamdılar. Ama zil açalma an önce yan yanaydık ve beni tanımıyormuş gibi davranfı. Onla nasıl sohbet kurabilirim. Yardim edin!!
00 Yorumla
Rahat ol.Mutlaka seni anlayacak biri vardır.Burnunu kafana takılıyorsa estetik yaptırırsın gerekırse.Bence dogallagını bozma.Allah herseyın hayırlısını versın.Kaldı ki sen içini ferah tut,dogal ol,arkadaş cevrenı genişlet,Kurslara,etkınlıklere katılarak yenı yeni insanlar tanı
012 Yorumla
Soran+1 yılyok ya bugün beğeniyorum kendimi dün o moddaydım:D
Soran+1 yıl:D yok ama çirkin kadın var o konuda ısrarcıyım ama benm kendimi beğenip beğenmemem ruh halmle değişiyo
Soran+1 yılnasıl şımartıcan bana da söylesene :)
Soran+1 yılohh iyiymiş ben de ders çalışıcam mis gibi:D dağ kadsar notum var bitmez ezberlerim .inş canın çekmemiştir:D
Soran+1 yılmüsade sizin ne demek :) keyifli akşamlar
+1 yılmutlu olmak icin illa birisinin sana teklif etmesimi lazim.Kendinde mutluluk icin hoobyler edinirsin ve hayatina bir sekil verirsin zayiflarsin kilo verirsin.yenilenirsin mesele biter
sonra sanada teklif eden birisi cikar.319 Yorumla
Soran+1 yılöyle zaten hayatım ama sıkıldıma artık kendimi erkekten farksız hissetmeye başladım sanki cinsiyesizmişim gibi
- +1 yıl
o zaman kendin icin birseyler yapma zamanin geldi.
istedigin nedir beklentin neyse ona göre davran sana kimse adim atmiyorsa sen hoslandigin birisine bir adim at böylece bir yol bulursun
Soran+1 yılhoşlandığım kişi çok hoş biri beni fena redddeder onun yüzünden kendimi böyle eleştirir hale geldim sanırım zaten
- +1 yıl
önce kendine güvenmen gerekiyor.ama sen kendine güvenmiyorsun ki mesele burada.kendine güven kendini sevki baskalarida seni sevebilsin.Ayrica cok hos biri seni istemiyorsa bile dünyanin sonu degil ancak bununla yüzlesmen gerek.Sonrasinda belki daha hos birisi karsina cikar.
Soran+1 yılyok ya bi de aşırı gururluymdur hiç rezil ettiremem kendimi çoluk çocuğa.
- +1 yıl
sen kendine güvenmiyorsun gururda bunun bahanesi.O zaman bu durumdan cikman mümkün degil.Hoslandigin kisi seni red edebilir.Seni kabul eder bir süre sonra sen ondan sıkılır ayrilabilirsinde.Yada hic kabul etmez.Ancak bunlar icin önce hoslandigini söylemen lazim.Yada ondan vazgecip baska birisine bakmalisin.
Ancak bu güven kaybini yenmedigin sürece daima mutsuz kalicaksin
Soran+1 yılpsikoloğa mı gitsem acaba eskiden böyle değildim zaman içinde oldu bunlar
- +1 yıl
bunun psikologla ne alakasi var psikologta benim söylediklerimi söyleyecek bide üstüne bunlar icin para vericeksin.
Kendine güvenmeli kendini sevmelisin.Hoslandigin cocuk sana ne cevap verirse versin herseyden önemli olan sensin.Ya senin teklifini kabul eder yada red eder her iki durumdada sen yasamaya devam etmelisin.
Soran+1 yılASLA teklif edemem ben.
- +1 yıl
o zaman ondan vazgec.Belkide senden hoslanan sana yaklasmaya calisan birisi vardir cevrende
Soran+1 yılgaranti:D
- +1 yıl
her iki sekildede itiraz ediyorsun bence bir karar vermelisin yoksa bu mutsuzlugunun caresi yok:)
Soran+1 yılvar :)
- +1 yıl
nedir caresi merak ettim simdi:)
Soran+1 yılbende kalsın dostum :)
- +1 yıl
iyi öyle olsun gizli kullanicili üye her kimsen artik belkide su sorular sorup cevaplarla dalga gecenlerdensin:))
Soran+1 yılekliyorum seni psikolojik yardım lazım oluyo arada:D
- +1 yıl
peki:)
- +1 yıl
Kim ne derse desin hiç bişi değişmicek :(
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
26Cevap
Kimse çirkin değildir.
El halılarında mutlaka bir ilmek atlanmıştır, yani bir kusuru vardır. Ama o halıyı eşsiz ve değerli yapan o kusurdur.
İnsanları da eşsiz ve değerli yapan şey kusurlarıdır. Mankenlere bakın. Hepsi tornadan çıkmış gibi. Bana hiç çekici gelmiyor.11 Yorumla- +1 yıl
Aynn öyle mankenlere bir bakarsın o zaman kimin çirkin olduğunu görürsün 😉
+1 yılben çirkin olduğunuza katılmıyorum .ve kendinizide bu şekilde görmeyin .çirkin kavramını kullanmayın bence .her yaşın bir güzelliği ve çekiciliği vardır .anlıyorum yaşınızın verdiği bazı değişimler sizi rahatsız edebilir .ama bunlar hiçbir zaman sizi kimsenin beğenmeyeceği aşık olmayacağı anlamına gelmez .muhakkak size teklif edecek biri çıkacak karşınıza .emin olun
00 Yorumla
+1 yılya ayıp be zırt pırt yok çirkinim yok buram uzun şuram kısa..şükredin biraz arkadaşım ya eli,ayağı tutmayan ihtiyaçlarını göremeyen insanlar var dünyada.herkes çok mu yakışıklı veya çok mu güzel ayrıca tip böyle konularda ilk tercih sebebi olmaz genelde.
02 Yorumla
Soran+1 yılşu konuyu bi aşabilsem ya da önemsememeyi öğrenebilsem kişiliğime de bişyler katıcam
- +1 yıl
bence karşındakini fiziksel görünümünden daha çok sahip olduğun bu kompleksler soğutur senden.kendine güveni olan,bakımını yapan,gönlü sohbeti hoş bir hatun her zaman erkeklerin ilgisini çeker.
Güzel olmaman herşeyin bittiği anlamına gelmiyor. Sen kendine bak bakımlı ol yeter. herşeyden önce madem yüzün güzel değil bari insanlık ve karakter olarak düzgün ol ki insanların ilgisini çekebilesin. Spor yaparsın enstrüman çalarsın dans öğrenirsin kendini geliştirirsin.bunları yapmaktan çekinme hiç bir şeyden çekinmene gerek yok çünkü
00 Yorumla
+1 yılSenin durum vahim.Bende gayet güzel bir kızım.İşte sonra kimse çıkma teklifi falan etmedi.Bende kendimi çok çirkin sandım.Sonra arkadasımdan öğrendimki onca yıldır sevdiğim çocukta bana asıkmıs.Bunu ona sordum ve itiraf etti.İste sonra biraz daha cıkma teklifi geldi.Moralim düzeldi,Şimdi yine kendimi fazlasıyla beğeniyorum.Bunu sen kıskan diye yazmıyorum ama eğer ben hoslandığım çocukla konusmasaydım bunlar olmazdı.Belki sendse denemelisin.
10 Yorumla
+1 yılFiziksel görünüş, sosyal psikolojide çok önemli bir yer kaplar.Zira, bir insanin bir diğer insana olan yakınlığı, ilk olarak göz teması ile gerçekleşir.Fakat günümüzde sporla,estetikle istediğiniz görünüşe sahip olabilme imkanına sahipsiniz.Ben bu kadar kafana takma derim.Ama öncelikle özgüvenini sağlaman gerekli.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl yapıcam onu bi spora falan mı başlasam ki
- +1 yıl
Öncelikle spora başlamalısın spor insana özgüvenini geri getirir daha iyi bir duruşa sahip olursun : )
+1 yılben bırıne asık olmustum kız dısarıdan bakıldgnda bseye benzemyrdu ama fızıgı ıyıydı benden bıraz uzundu ama kız kendıne guvenıodu br bucuk yıl beraber olduk bu surede kızın ne oldugunu ogrendm ama vazgecmedm (cırkın oldugu ıcın herkesle yatmıs) dusun onu degstrmeye yardmcı olmaya ve oldugu kısıden kurtrmaya calıstım olmadı yanı sen ıster cırkın ol ıster guzel ıcın ıyı olmadktan sonra bsey degılsın
00 Yorumlaonce bı resım koy bız karar verelım cırkın olup olmadgına ne eksıgın ne fazlan var bız gorup yorum atarız he cekınıyosan sacma sapan yorumlar gelıcegnden korkma sakın herkz kendıne baksın once anladınmı gormeden yorum yapamam tatlım
02 Yorumlacirkin bir kiz yoktur bakimsiz kiz vardir ,yani sana bakimsizsin demiyorum anlatmak istiyorum ki ,istesn gercekten istesen basaracaksin iste makyaji dogru duzgun yap hem bu arada bana dostluk atsan sevinirim sana oz guven kazandirmak isterim
00 YorumlaDiğer konusunda 387 cevap paylaştı. Kendini bu kadar gommene gerek yok 🙄
Boş ver gitsin beğenen beğenir zaten
Herkesin değil biri beğense yeter
Sende onu begenmissen gerisi çöp zaten 🤔😊10 YorumlaBir zamanlar bende senin gibi dusuniyordum ablacim hic sevgilim bile olmamisdi baktim gordum bu is boyle olmicak kendime bir ceki duzen verdim kilip kiyafetimi duzen verdim ve fitnesse basladim ve simdi hayalimdeli kizla mutlu yasiyorum yani demek istedigim sey herseyin bir caresi vardir ablacim o zorluklari yenmen lazim benim icin hic kolay olmadi ama simdi cok sukur mutluyum
00 Yorumla
+1 yılbende çok çirkinim napmalıyım yüzümdede hiçbirşey yok ama kendimi beğenmiyorum beni beğenenler ar ama kendimi hiç beğenmiyorum hiç arkadaşım yok en fazla 10'a yakın arkadaşım var onlarda çocukluk arkadaşım halada öyleler napmam lazım lütfen yardım ettin çok mutsuzum bende
01 Yorumla- +1 yıl
Ya en iyisi seninki salak salak 73838474 tane arkadaş yapıyorlar çirkin olabilirsin ama sen güzelliğini değil kişiliğini ön plana çıkar komik biriysen zaten işin çok kolay çok anaç biri ol mesela senin adın öyle anılsın çirkin diye değil ve ayrıca kendini güzel hissetmek için maskeler yap değişik şeyler dene psikolojik olarak daha mutlu oluyosun :D
+1 yılAllahh sana el ayak vermişş gözün görüyyooo kendinii görüyonn bunumu şikayet ediosunnnbeaa gözü görmeyenler napsın daha çirknmi güzelmii onu bile bilmiyorrr snii elbt begenen biri çıkarr dert etme günah böyle konuşma
03 Yorumla
Soran+1 yılevet güzel söylemişsin haklısın o konuda
- +1 yıl
evttt :))))
+1 yılÖyle düşünme her kör satıcının bir alıcısı vardır.
seninde beğenenin vardır mutlaka
bu düşünceyi benimse yoluna devam et
ben buyum beni beğenen böyle beğensin beğenmeyen yol alsın dedimi bitti :)12 Yorumla- +1 yıl
huyumda güzel değil dedi :(
Soran+1 yılispiyonlamasak?
+1 yılKendini nasıl hissedersin aynaya bakınca da öyle görürsün o yüzden hersey kafada bitiyor önce kendine haksızlık etmeyi bırakıp güzel görmeye bak
00 Yorumla
+1 yılBirkaç rötuşla halledilir görünüş , önemli olan huyun güzel olması ...
08 Yorumla
Soran+1 yılhuyumda güzel değil
- +1 yıl
Abla göz gezdirip geçiyorum yoruma işim var aklım hem işte hemde oynaşta :P
- +1 yıl
O yaştan sonra güzel olsan nolucak ki ?
Soran+1 yılla 21 yaşındaym daha 45 olnca eminm daha da iğrenç bi hal alıcam
- +1 yıl
Sen beni görmedin de kendini tipsiz sanıyon :))
Soran+1 yılnerden görcem seni görmedim tabii merak ettm ark ekliymmi proflde varsa foton
- +1 yıl
çevre kirliliği için belediye yasakladı fotomu :((
yaşını yanlış yazmışsın yanlış insanları örnek alanlar yanılır.sen seni gerçekten seven doğru insanlarla beraber olki yanılmayasın.ilk başta aynalarla dost olmaya bak.
00 Yorumlakendinmi karar verdin çirkin olduğuna yoksa bir heyetmi? her insan güzeldir. kendine haksızlık etme ve günaha girme.. fikren güzel düşünür güzel bakarsan hayata hep olumlu yanları ile bakarsan tebessüm edersen seninde çok güzel olduğun görülecektir.
10 Yorumla
+1 yılBende çirkinim :( avatarım varya,ordaki gacı gibiyim :( bişey yapamassın hayatın sonuna dek cehennem olacak!1!11!1!1 :\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\\222
02 Yorumla
Soran+1 yılayy çok çirkinmişsin :)
- +1 yıl
ebet :(
sen önce kendini sev ki mutlu olasın öyle tipsizler varkı kedini sevdiren
yanlış düşünüyorsun anlatımına göre hiçde öyle değilsin sadece arkadaşın olmamış onuda çirkin olduğun yalanına bağlıyorsun kendinle barışık ol eminim aşarsın00 Yorumla
+1 yılSıkma canını elbet olur birgün seni seven birisi. Curkinim deme allah un eserinin sen. Seninde kendine gore bir güzelliğin vardır muhaak ;)
10 Yorumla
+1 yılkafana takma özgüvenli ol ve iyi ol yeterli.herkes Brad Pitt değil;)
00 Yorumlakendine güven diğer her şeyden önemli. sen güvenini yitirmişsin. onu hallet gerisi gelir.
02 Yorumla
Soran+1 yılnasıl güvenebilirim kendime? bildiğiniz bişi varsa söyleyn ltn ya:(
Kime ve neye göre çirkinsin? Boşver takma kafana böyle şeyleri..Her şeyin zamanı var...
00 Yorumla
+1 yılAllah çirkin şansı versin derler..
bi de bu yönden bak..03 Yorumla
Soran+1 yılşansım var evet:D ama aşk konusunda değil
- +1 yıl
güzel olmazsan yüzüne bile bakmıyorlar hata yaptığında azarlıyorlar , hep küçümsüyorlar, bazen arkdandan senin hakkında konuşup güldüklerini duyuyorsun, güzelsen baş tacısın , herkes önyargılı çirkinsen konuşmaya , tanımaya , selam vermeye bile tenezzül etmiyorlar, çirkinsen otomatik olarak özgüvenin de eksik oluyor , kafaya takma sen çirkin değilsin diyorlar ama arkandan konuştuklarını duyuyorsun, zaten bir zaman sonra herkesten uzaklaşıyosun , insanlardan nefret etmeye başlıyorsun yalnız kaldıkça daha da üzülüyorsun üzüldükçe daha da çirkinleşiyorsun ama bir zaman sonra ALIŞIYORSUN
- +1 yıl
@çirkin777 ya gerçekten doğru konuştun bu tür görüşümüz aynı özelden yazarmısın
+1 yılgüzellik gelip geçici takma diyeceğim ama takıcaksın biliyorum yaşın kaç bu arada ?
03 Yorumla
Soran+1 yıl22
- +1 yıl
eh be sen ergen yaşlarınıda geçmişsin :D doğru kişilerle tanışmalısın hiçbir şeycik olmaz ne çirkinleeer var en yakışıklı erkekleri ellerinde oynatıyorlar :)
Soran+1 yılben çirkinliğinin farkında olan çirkinlerdenim:D öyle bi şansım yok
dünyada büssürü insan var ve hepsinin güzellik anlıyışı var.
buyüzden sıkma canını sana güzel gelden biri başkasına kötü gelir.
kısacası herkezin gözü farklı.00 Yorumlabu şekilde hayat geçmez. herkesin kusurları var. moralini bozarsan kendine yazık edersin.
00 Yorumla
+1 yılNe diyeceğimi bilmiyorum yaa hem sana kiziorum hemde aşağılar gibi cevap verenlere
00 YorumlaGöbeğini nasıl değiştireceksin bacım. Ya vardır ya yoktur :D
00 Yorumlaaşkta kaybeden kumarda kazanır derler ya da tam tersi :) bi de şansını orda dene
00 Yorumlagözlerimde kayma var defalarca engelli damgası yedim sen çıkma teklifine bakıyorsun ya ben benimle dalga geçmesinler diye başımı yerden kaldırmıyorum
00 YorumlaÇirkin mirkin kızsın sonuçta gel takılalım sıkıldım hep yalnızım:D
01 Yorumla- +1 yıl
abaza :D
Gizli Üye(36-45)+1 yıl45 yas ustu yazıyo paranvarsa bısıler dusunuruz genc ve yakısıklı bi jıgolo ıstersın heralde
00 Yorumla
+1 yılabi guzel olup napcan, sanki bizim turk erkekleri de brad pitt :D
00 YorumlaÇirkin kadın yoktur Bakımsız kadın vardır. Bakımsızsanız bilemem.
00 Yorumla
+1 yılKendini komple kapat hemen! ! !
11 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Cilt doktoru sırdaşın olsun.
00 YorumlaKendi sekmentinde birini seç ve bul zekanı kullan
00 Yorumla45 yaş üstü müsün gerçekten.
00 Yorumla
+1 yılBende çok çirkinim hepimiz çok çirkiniz <# :(
00 Yorumla
+1 yılbıyıkların varmı hafız
02 Yorumla
Soran+1 yıl:D alıyorum yok
- +1 yıl
bıyıkların olaydı iyiydi ben talip olurdum sana
+1 yılkendi komple yalat hemen!
22 YorumlaKendini komple yala hemen! ! !
23 Yorumla- +1 yıl
fazlalık da var :D
- +1 yıl
ehehe
- +1 yıl
ebettt kaçırmamm <33
+1 yılkusurun da yokmuş şükretsen diyorum
10 Yorumlalink at bence yorum yapmak öyle daha kolay olur
10 YorumlaAllah'ın yarattığı hiç bir kul çirkin değildir.
10 Yorumladogru kısılerle tanıs ;)
00 Yorumla😊😊😊😊Kalbin Güzel ama İnaniyorum ben
00 Yorumla
+1 yılestetik ol.
00 Yorumla
+1 yılboşverrrr
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi