Bikaç kere tek kaldım tabi koridorun ışığı bütün gece açıktı :D kapıları kilitledim pencereleri kapattım yatmadan önce evin her odasını dolaştım öyle yani :D :D
Siz? :D
Siz? :D
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1-2 ay boyunca tek kaldım kedimi saymazsak. Odamın, arkadaşımın odasının, banyonun ve koridorun güvenliğini ben, salon ve mutfağın güvenliğini ise kedim sağlıyordu. Kanepenin üzerine atlayıp perdeye pati ata ata kenara ittirir, herhangi bir tehdite karşı dışarıyı da izlemeye alır kedim. Gözlerinin karanlıkta net görebilmesi de cabası.
11 Yıldır Tek Yaşıyorum. ALLAH (C. C.)'dan Başka Hiç Bir Şeyden Korkmam. Eğer Korkuyorsanız,
Sık Sık Besmele Çekin..
La Havle Ve La Kuvvete İlla Billahil Aliyyil Azim!
ALLAH (C. C.)'ın İzni Olmadan Hiç Bir Şey Olmaz.
1 hafta boyunca tek kalmıslıgım var cok korkmamıstım surekli bir arkadasımla internette konusuyorduk ama bir gece saat 5 gibi evin içinde tıkırtı duyup kalkmıstım ve sandalyemın altında yavru bir güvericin bulmuştum balkonumda içeri girmiş sonra birşey yapmadım tekrar uyudum sabah babam gelince balkona koymus
Kalırım ama aynen dediğin gibi olur :D ve büyük ihtimal saat 8 olmadan yatarım, oturdukca ses falan duymaya başlarım ben :D
Evet o sesler hep oluyo :D
Cevap
93Cevap
Ben 20yasındayım ailemden uzakta baska bir sehirde tek yasıyorum, güvenlikli bir site ama öyle olmasaydı da korkmazdım. Duâ edip yattıkdan sonra hic bisey olmaz Allah'ın izniyle
ben yalnız kalıyorum canım sürekli alışıyor insan belli bir süre sonra evde ses de olsa herhalde hırsız değilil köpeğim zanneder uyuyamay devam ederim :)
1 kızın evde tek başına kalması hiç hoş davranış değil
Neden ki
Ne bakımdan ama? ev sonuçta yani
aynen.. şartlı ancak. ses olsun için tv açık kalır sabaha kadar, tüm oda kapılarını da kapatır antrenin ışığını yakarım:)
Kendi evime çıktığımda ilk bir kaç gün biraz korkmuştum evin müstakil olmasından dolayı. Ama sonrasında alıştım.
Evet kalabilirim sanırım hiç tek kalmadım çünkü en azından yanımda hep 1 kişi vardı. Genellikle ben sabahladığım için ışıklar açık olurdu korkmazdım ama korkuyorsanda yanına bir sopa ve nolur nolmaz diye 1 bıçak alabilirsin diye düşünüyorum :D
çoğu gece evde tek kalıyorum. korkmuyor musun diyorlar. insan kendi evinden nasıl korkar?
Bende o bakımdan korkmam. dediğim gibi kalabilirim kaldımda zaten. ben Paranormal şeylerden korkuyorum :)
Her hafta bir kez kalıyorum yarın da yalnızım mesela. yalnızken daha iyi uyuyorum deliksiz😄
Bende yalnızım şu an :D
1 sene boyunca tek kaldım. Gece tüm ışıklar kapalıyken bile evi turlardım korkmazdım yani, gider en en en en karanlık köşede otururdum:. :)
:) :)
tek kalmak bişi değilde arkadasın evinde kaldım kalabalık kadro bana hol düştü 6 tane kapı var sanki birinden eli baltalı biri ckacak gibi hissediyor insan
Bence siz güvenli bir şehirde yaşayın mesela TRABZON olabilir. burada hiçbir hırsız eve girmeye cesaret edemez. ama İstanbul'da kimsenin can güvenliği yok bence..
Genelde tek kalıyorum zaten babam eve gelmiyo annem ve kardeşim teyzeme ya da babaannem gider bende tek kaldım mi kapıyı kitlemeyi unuturum😂 dur korkuyomuyum diye düşünüyorum yok korkmuyorum 😄
Gece evde tek kalmakta bir şey mi, biz feleğin çemberinden bile geçmişiz... :)
kalırım cogu zamanda kalmısımdır hayat bu tek kalmak da var
ayyy kalamam :D sabaha kadar arkadaslarımla konusurum yalnıs bırakmas onlar beni :D
Hiç korkmam normal bir şekilde ışığı kapatır uyurum :)
Kalıyorum :) ama illa bir ışık olmak zorunda tv olur gece lambası olur :D
Tek kalırım tüm ışıkları söndürüp bide korku filmi izleyince o gün müthiş bir gün olur 😃😃😃
Bilemiyorum. :/ ben korkarım yaa. Sabah tek olabilirim ama uyuyabileceğimi sanmıyorum.
Valla cokk severim tek kalmayı ya son ses müzikle gayet güzel oluyor 😄😊
Uyurken? :D
Televizyon acik kalir sesini az kisarim 😄 yani evde muhakkak ses olmasi lazim yoksa benim hayal dünyam cok geniş sanırım uyuyamazdim 😄
kalabilirim kolay korkan biri değilimdir sorun olmaz
😂😂😂yok artık. Neden kalamayacakmışsın ki 😂 ben bayılırım evde tek kalmaya 😂huzur.
Kalırım. Işıklar açıkken de kesinlikle uyumamam zifiri karanlık ve sıfır ses olmalı.
8 yasimda annemler calistigi icin yalniz kaliyodum:D cok korkardimalisti m simdi kendi evimde yalniz kaliyorum :D
Tabiki evet. hatta bana kalsa evde tek yaşayabilirim
Bende ya :D
evde yalnız kalınca korkmak, aslında evde yalnız değilim paranoyası yüzünden hep : /
İki gün kaldım üçüncüye cin gördüm, ya da kafayı yıyodum valla tam bilmiyom, ama şimdi geçti😄
Hahaha yok ben korkak değilim ya kaldım tek başıma kalırım da
Ayyy çok korkarım :sasdasdkfsl
Neyinden korkuyorsunuz asdkjsd
Kaç aydır tek kalıyorum sayılır. Bir halt karıştırmadıktan sonra korkmam doğal olarak.
3 gun ust uste kaldim her sabah bugün korkmicam deyip aksam yine korkuyordum neyse ki geçti 😄
dabbe serisini izlediğimde tribe girmdeim değil hani... ama normalde korkmam yani :D
Onu niye hatırlatıyon şimdi bana yaaa evde tekim ben :/ :D
takma kafana bu alemde yalnız değiliz zaten.. seni izliyolardır büyük ihtimal
Of yaaaa 🙈🙈
yoluna taş koydum ellerin olma diye nedemek (:
Şarkı sözü çok hoşuma gitmişti :)
anladım (:
Annem babam gelmeden uyuyamiyorum. sanki korku filminin tum karakterleri odama dalicakmis gibi hissediyorum :)
liseden beri tek kalıyorum. daha rahat olluyor. stediğin gibi takıl çıplak dolaş süper. hem korkacak bir şey yok be
hadi evde kork şehir hayatı nasıl olsa hırsız vs var. doğada kamp yapmaktan daha guzel ne var ormanın icinde mis gibi :D
Güzel ama arkadaşlarla :D
Sokakta bile yattığım oldu :D evde tek kalmak kadar güzel bişey var mı ya :D
çok zor ya karanlıktan ödüm patlar zaten annecim şimdi bile ürktüm :(
Bende kalırımda bütün ışıklar açık olur heralde ajdjkefj bir de televizyonu açar öyle uyurum 😑
Evet cok rahat tek kalirim kafamida dinlemis olurum
:D Gece tek kalmıştım üstünede dabbe 5 izlemiştim :D
Ben her zaman tekim. Sorun yok :)
Ayrıca benim evde güvenlik sıfır. 😂
kalırım da ya elektrikler giderese o zaman kafayı sıyırırım işte
Bende ya çok korkunç
Owww :/
bekarım ve yalnız yaşıyorum,
her gece evime misafir arayamam :))
siccin 2 yi izlemiyecektim ben
ama köpeğim var yanımda kalabilirim ^^
Kafayı sıyırmadıysam kalmam hayatta. Bende senin gibiyim😂😂😂😂
Hayır çok korkarım 😨 sabaha kadar türlü türlü senaryolar kurarim
Tek kalmak çok güzel bir şey ya seneye üni ye gidersem eğer izmirde tek başıma kalıcam :)
Evde tek kalırımda insan sonra sıkılmaya başlıyorur. Bir kuyuya kapatılmış hayvan gibi oluyoruz
ne gerek var böyle şeylere çağırsana bir arkadaşını yanına
Seviyorum tek olmayı :)
evde tek kalmak gibisi var mı ya, varsın zifiri karanlık olsun :)
Gece evde tek kalmayı bırak kimse yokken tüm ışıklarıda kapatıp sessiz karanlığa odaklanmak gibisi var mı ya on numara :D
Korkarım heralde :/ sdjgf dolaplara falan bakarım tek tek 😂😂
Hep tek kalırım zaten ışıkların hepsini döndürür sıkıntı yok
kaldım kalırrım severim oturuyoz tv bakıyoz çay içiyorum :D sadfasdf
Bilgisayarda ürkütücü ses efektleri var onları da açıyorum mükemmel oluyor deneyin 😄
Bir ömür kalırım sanırım :D
Aynısını yapmıştım vallahi kaldım bir kaç kere 😀
yaşım 20 bazen mutfaktan odama koştuğum oluyor :D
guduuuuu kıyamam yaa :P
6 aydır yalnızım :'(
Yalniz yasamaya aliskinim no problem
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar