belirtmiş :) sadece gülüyorum
Allah' camileirni koruyamıyormu?
belirtmiş :) sadece gülüyorum
Dünyada 1.5 Milyar Müslüman Yaşıyor! Suriye/Irak/Libya Müslüman Devletlerdi.. Suriye'yi Vuracak Olan Batı Ülkelerinin Lojistik Masrafını Diğer Arap Müslüman Ülkeler Karşılamadılar mı? Suudi Arabistan Müslüman Ülke.. Daima Üs Vermiyor mu?
Şimdi; ALLAH (C. C.) Dünyada 1.5 Milyar Müslüman Yaşarken Neden Yardım Etsin?
ben insanlardan bahsedmıorm
Kabe İslamın kalesi
Kabe İslamın Kaleside. Müslümanlar Nedir?
hangi müslümanlar?
para için kuduran araplarmı
modern türk muslumanlarımı
iranlı yobazlarmı hangileri?
Arkadaşım! Soru Sormuşsun! Cevap Verdim! Uzatma İstersen? Bana Hesap Soracağına Varsa Yüreğin Çıkar Eylem Yapar Sesini Duyurursun?
uzattıgım flan yok birader sen musluman dedın bende muslujmanmı kaldı dedım
Birader 1.5 Milyar Müslümanın Bir Kısmı Bir Olsa Destek Olsa Vurabilirler mi?
Sen butun tedbirleri alirsin sonla Allah'in tevekkulune birakirsin. simdi ben 10. Uncu kattan kafa ustu atlasam Allah beni korur diye cok sacma olur. fizik kurallarinin onune tedbir alarak gecersin demek ki alinmamis cok fazla ya da Allah in takdiri buymus.
korumakla bır alakası yokkı bununn. kıyamete yakın kabe yıkılıcak mesela.
Koruyamiyor mu? Buna en güzel cevap Fil suresidir. .
Cevap
16Cevap
Muhtemelen gerçekte öyle bir varlık yok.. olsa bile kitapların bahsettiği şekilde değildir. Müslümanları sevseydi zaten bu bataklığın içinde boğuşuyor olmazlar, hristiyanların ellerinde malzeme olmazlardı.
Biz onlara melekleri de indirseydik, kendileriyle ölüler de konuşsaydı ve her şeyi karşılarında (hakikatın şahidleri olarak) toplasaydık, Allah dilemedikçe yine de iman edecek değillerdi. Fakat onların çoğu bilmiyorlar. Enam Suresi-111-
İslam samimiyet dinidir
Lafla olmaz belkide bizim samimiyetimizi olcuyor mescid i aksa saldırı altında iken bakalım müslümanlar ne yapacak diye
Orayi korusa herkes allaha inanirdi :))) bu bir keramet olurdu... acik bir keramet arada oralara da zeval veriyorki senin gibi tipler iman etmesin diye
ee mantiğa bak ulan korusun işte herkes allaha inansin herkes cennette gitsin allah bizle oyun mu oynuyor bende bizim ev kutsal mekan diyeyim allah korur ama arada zeval verir ki senin gibi tipler iman etmesin diyeyim böle mantigi s. kerler aga
Birisi Şu Ateist Arkadaşa Ahir zamanda oldugumuzu ve Kıyametin yakın oldugunu söylesın
mescidi aksayı yıkacaklardı ama hahamı dinlemediler sonra başlarına bela oldu belki o zaman korumuştur
senin gibiler şüphe duyup yolumdan ayrılcakmı diye sınamak için oalbilir
camilere paratoner takıldığı an tüm olay bitti kardeşim.
Allah kabeyi korur da
Biz kabenin koruması için napıyoruz onu soralım
gücü yetmiyor koruyamiyor
Korusaydı hepiniz iman ederdiniz zaten 😂
Allah sevdiklerini çabuk yanına alır.
nasıl bir koruma seni tatmin ederdi
azabıo mahşerde tadacak onlar
Allah istese sanyeysle kainatla beraber yok eder
Sen ne g. zekalı bir insansın ya
Sopası bitmiş.
çok haklı ahddkx
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?