Ya şimdi banyoya girmem lazım , sabahları tek olduğum için giremiyorum. Ama gece banyoya girilir mi? Tırsıyorum açıkçası. Gece 12 den sonra banyo yapılır mı?gece 12 den sonra banyo yapılır mı?
Bizi hep korkutmuşlardır 12 den sonra duş alma suya girme diye :D Bende de var aynı tedirginlik ama bazen oluyor ya girebilirsin aslında hurafe bunlar besmele çek gir bende öyle yapıcam birazdan :D
Ne olacak ya kocaman kızsın bişiy olmaz ben gece 3 tede giriyom 7/24 girebilirsin sorun yok ama eviniz ıssız ve karanlık bir bölgedeyse zıbar yat açıkçası o zaman bnde korkarım :)
Ben gece 3 te banyo yaptım, komşum duvara vurdu, bi de anneme söyledi, yine her şey herkese serbest bana yasak, ne yapmalıyım? Ben de istediğim saat duş almak istiyorum ama herkes yasaklıyor. Geç saat girme vs. Gündüz, gece, gece 3 ne fark eder ki.
Selam :) Gece duş almak çoğu kişiyi korkutan bir durum. Benim daha önce böyle bir korkum olmadı. Ama yine de gece duş alırken korkan insanları anlayabiliyorum. Bu çok normal bir durum. Bir de korktuğu için değil de gece duş almanın zararlı olduğunu düşündüğü için duş almayanlar var. Sizler için küçük bir araştırma yaptım. Duş almanın faydalarından ve zararlarından bahsedeceğim. Ve korkmamanız için neler yapmanız gerektiğini anlatacağım.
Gece 12 den sonra banyo yapılır mı?
Gece 12 den sonra banyo yapılır mı?
Gece 12 den sonra banyo yapılır. Yapılmaması için hiçbir engel yok. Yaptığım araştırma sonucunda gece duş almanın sağlığa hiçbir zararı olmadığını söyleyebilirim. Aksine faydaları var. Faydalarını aşağıda yazacağım. Gece 12 den sonra duşa girilir mi? sorusunun bu kadar çok sorulduğunu görünce şaşırdım açıkçası. Birçok insan gece duşa girmekten korkuyor. Bunun nedeni ise havanın karanlık olması ve akşam cinler tarafından rahatsız edilmekten korkmaları. Güvendiğim bir hocanın bununla alakalı bir videosunu izledim biraz önce ve dinen gece duşa girmenin bir sakıncası olmadığını söylüyor. Ancak çok oyalanmamanızı vurguladı. Ama bunun gece olmasıyla alakası yok. Hocalar her zaman duş alırken oyalanamamayı ve temizlenmeye odaklamamızı öğütler zaten.
Gece duş alırken korkmamak için neler yapılmalı?
Gece 12 den sonra duşa girilir mi?
Öncelikle cinler gece duş alanlara musallat falan olmuyor. O yüzden korkmanıza gerek yok. Ancak gece olduğu için banyoda tek durmaktan korkuyorsanız kapıyı aralık bırakabilirsiniz. Ve evdekilere kapının önünden geçmemelerini söyleyebilirsiniz. Ama aşırı korkuyorsanız anne, kardeş ya da eşinizin kapıda beklemesini rica edebilirsiniz. Korkmamanız için sizinle konuşur. Ya da hava kararmadan duş almayı da tercih edebilirsiniz. ama korkunuzun boşa olduğunu söylemeliyim. İnanın ki korkacak bir şey yok. Zaten aşağıda sizin için akşam duşunun faydalarından bahsettiğimde artık akşam yıkanmak isteyeceksiniz. Umarım gece duşa girilir mi? diye soranların içini rahatlatabilmişimdir.
Gece duş almanın faydaları nelerdir?
Gece 12 den sonra duşa girilir mi?
Gece duş almak gerçekten de her derde deva.
Gece duş almak vücudu gevşetir. Sizi uykuya hazırlar. Hele ki sıcak su ile duş alırsanız mışıl mışıl uyursunuz.
Akşam ya da gece alınan duş yatağa tertemiz girmenizi sağlar. Temiz bir vücut, temiz kıyafetler daha huzurlu bir uyku deneyimi sağlar, ruhunuzu dinlendirir.
Gece duş almak yorgunluğunu alır, stresinizi azaltır.
Gece duş alıp yatağa girmek vücut ağrılarına iyi gelir.
Geceden duş almak sabah zaman kazandırır.
Kahvaltı yapmak için daha fazla zamanınız olur. Güne başlamanın keyfini uzun uzun çıkarırsınız.
Sabah hazırlanmanız daha kolay olur. Saçınızı kurutmakla uğraşmazsınız.
Eğer sabah duş almak beni uyandırıyor, o yüzden sabah banyoya giriyorum diyorsanız, sabah yüzünüze soğuk su çarpmak işinizi görecektir. Duşa akşamdan girmeniz sizin için daha faydalı.
ancak gece soğuk suyla yıkanmayın yoksa uykunuz kaçar. Çok sıcak su da zararlı olduğu için ılıktan biraz daha sıcak suyla yıkanabilirsiniz.
Neden girilmesin sabah gördüğün banyo gecede aynı ama banyoda şarkı söylemek ve dinlemek hoş değil korkutucu şeyler açısından :) gir güzel şeyler düşünerek çabucak hallet işini çık :)
Cinelrden falan uydurma hikayelerden bulaşma. Hiç bişey olmaz. Aklına getirme. Bu arada nas falan okursun. Kotrkma valla bişey olmaz. Onların saatle işi olmazki !!!
gecenin her vakti banyoya girmişligim varr neden tırsıyorsun ki gir birşey olmaz besmele çek
4
0 Yorumla
Gizli Üye
(30-35)
+1 yıl
Zorundaysan fazla durmamak üzere girebilirsin. Gece banyoda fazla durulmaz. Ve iç çamaşırı üstünde dursa iyi olur. Annem hep gece yıkanacaksan çırılçıplak yıkanma der.
Genellikle öyle korkunca müzik açıyorum telefonda giriyorum bende gece tek giremem ama girdiğinde o duşakabini kapatırsın ya bişey çıkacakmış gibi oluyor :))
Valla öyle söyleniyor riskli iştir demedi deme iman power varsa gir yap banyonu ama gözünü kapatınca illa ki bişeyler hissedersin varlıklarını hissediyorsun çünkü insan göremez ama kesinlikle hisseder
O zaman korkarsın ama bişey olmaz gece korkmasan bile bişeyler olabilir ben erkek oldugum halde girmem geceleri. Bizim ailede herkes bunun bilincinde bu yüzden kimse girmez geceleri, gündüz gir bak bunu yaptıkca görürsün.
En İyi Cevaplar