evet soru açık sizin tercihiniz hangisi olurdu? Hangisi daha çekici ya da daha saygın?
Hemşire :)
Öğretmen :)
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Öğretmen ya içimde kaldı heves düşünsene eve gitmişim kahve ikram edicek bakıyorum birde sınav kağıtları dokunsam diye düşünüyorum dokunmayın diyorum :)
Ama sonra merakıma yeniliyorum ve okumaya başlıyorum bir kaçını okumuş sanırsam sorulara bakıyorum kazık soruyor heralde bu vicdansız karıı seni diyiyorum tek tek düzeltip geçer notları yazıyorum bir kaç kağıda hemen altlara sıkıştırıyorum :D
Hep bunu yapmak istedim hayatrım boyunca #Öğretmenimbenim ben seni pek çok pek severim o kadar zor sorma sorma aşkısı çocuklar çözemiyor <3 :D
Düşüncelerin beni çok güldürdü ne kadarda sevimli umarım bir gün gerçekleşir :))))
İnşallah beğendiğine sevindim :) hepimize nasip olsun :D
@girlgirl1 teşekkür ederim :)
her iki meslekle uğraşan kadın ilgimi çeker ikiside çok zor seçenek hangisi benim istediğim fiziksel özelliğe sahipse onu seçerim. :) hangisi siyah gözlü kumaral ya da siyah saçlı beyaz tenli ise onu seçerim. :D
Erkek olsam ogretme derim cunku daha cok vakit gecirecek hafta sonu ve tatilleri cok mesai yok. Ama hemsirelik ole degil surekli nobetler var tatileri sinirli calismalar cok kisi cok yipraniyor be stresi cok.. boyle stresli bir esle mutluluk zor. Bide hastane dedikodulari falan filan ugrasilmaz yani erkek olsam ogretmen tercih ederim
Ogretmen :D (bi aday olarak :D)
Yorumun için tesekkur ederim bende bir aday sayılırız ve böyle bir soru sormak istedim başarılar dilerim :)
Rica ederim meslektaş :) senin branş ne?
Sosyal bilgiler :)
Sanada :) tekrar teşekkürler
Cevap
17Cevap
aklı olan erkek öğretmenle evlensin.
gece nöbeti yok.
yazın tatili var.
yarım gün mesai.
çoluk çocuğunun başında durur rahatlıkla.
Öğretmenler daha bir bilge, daha masum, sakin ama isleri zor onların.
Peki ne? :)
Hangisine aşık olmuşsam o :))
Hemşireler den bir fayda göremedik öğretmenler insaf lı bence
İkiside degil birisi cocuklarla ugrasmaktan deliye döner biriside hastalarla ugrasmaktan
İkisinide sevmem ama öğretmen kız dedim.
Anaokulu öğretmeni iyidir.
hemşirelerden nefret ediyorum...
Bende nefret ederim bence gereksiz egolari var
bilmiyorum ama hemşireleri hiç sevmem ben
Bende hiç sevmem
Öğretmen bir eş düşünüyorum
Umarım bulursunuz allah Gönlünüze gore versin :)
Amin teşekkür ederim haktan hayırlısı :)
Hemşire :)
Yoksa hemşire misin? :)
Öğretmen olsun madem.
hemşire kısacık mini açık degajeee :)
hemşire :)
İkiside
anestezist :D
öğretmen sanırım
Hemşire kız
Ogretmen.
Öğretmen :)
Öğretmen olsun bence