once vuxudunuzu mu yikarsiniz ne yaparsiniz nenkadar surer sabahmi aksam mi yaparsiniz ne kadar surede bir yaparsiniz
Cevabın nedir?
Gizli Üye(45 üstü)+1 yılGünde iki sefer yıkanırım. İşe gitmeden evvel temiz olmak önce kendime sonra çevreme saygı açısından iyi oluyor. Sonra da akşam işten gelince yatağa yatarken temiz olmak güzel hissettiriyor. Önce su ile sonra sabun ve şampuan ile yıkanma tamamlanır.
10 Yorumla
- Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılBöyle. :):
1.bp.blogspot.com/.../komik-erkek-1.jpg100 Yorumla
+1 yılOnce kuvet dolarken icinde oyalanirim:D sonra abdest alirim :D sonra sacimi yikarim:D sac kremi surerim sac kremi beklerken vucudumu kopuklerim sonra hepsini birlikte yikar cikarim :D
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılHergün banyo yapıyorum çünkü banyo yapmayı çok seviyorum, gün yoğunsa sadece duş aldığım da oluyor. Duş jellerimle dans ediyorum 😄 30-45 arası Değişiyor
02 Yorumla
Soran+1 yılAyni ben :-D
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
11
Cevap
28Cevap
Gizli Üye(25-29)+1 yılEn başta tüy dökücü kremle vajinal temizlik
Bacakta da varsa bacak da işlemden geçirilir
İlk olarak saç
Sonra yüz sabunu ile yüz
Sonra bir tasın içine köpüklü sabun yapılır vücut lifle iyice temizlenir
Yıkanır
Saç kremi sürülür ayaklar tekrar yıkanıp bornoz giyilir aynaya bakış atılır odaya geçilir soyunulur en tatlı kıyafetler giyinilir
Genelde akşam yaparım sabah da olur farketmez
Bir kahve yapılır mis gibi kendini koklaya koklaya okunup uyunur ☺35 Yorumla- +1 yıl
Benimle evlenirmisin...
Cevap sahibi+1 yılOnlar da var @oceanas
+1 yılÖnce saçımı yıkarım şampuanlarım sonru vücudumu sabunlarım banyodan sonra her yerime vücut losyonu sürerim
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılKendimi balıklamasına suyun altına atıyom banyoya ihtiyaç duyduğum her saat olabilir zaman önemi yok bende :)
10 Yorumla - Cinsel Yaşam konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılher gün duş alır haftada bir de banyo yaparım. duş 5 dakka banyo ise 15-20 dakka sürer. akşamları yaparım traş olmak için yüzümün yumuşaması için.
00 Yorumla Önce koltukaltı ve genital bölge sonra kafamı yıkarım sonra heryeri keselerim çıkmadan önce de son bir kez yumuşatıcı ile kafamı yıkarım çıkarım
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılyazın her gün yaparım kışın 3-4 günde 1 yaparım , heden sholders la saçlarımı yıkarım odan sonra vücut 45 dk da çıkarım , sıcak suyla yıkanmasını çok seviyorum yazda olsa sıcak su kullanırım
00 Yorumla1 saat sürer şarkı söyleyerek bağıra bağıra duş alırım tavsiye ediyorum :D
10 Yorumla
+1 yılbir sabah evden çıkmadan bir de gece yatmadan yaparım. şampuan düş jeli flan yuvarlanıp gidiyoz iste :)
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1b cevap paylaştı. Başımı ıslatıp şampuanladıktan sonra hafif köpürtüp dişlerimi de bir taraftan fırçalıyorum zamandan tasarruf için :) böyle çılgınlıklar yaparım genelde :D :D :D :D :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılilk saçımı ıslatıp şampuanladıktan sonra lif ve duş jeliyle vücudumu yıkıyorum bitiyo
10 Yorumla
+1 yılNasıl Yaptığımı Yazmam.. Her Gün: Yaz: 2-3 - Kış: 1-2
00 Yorumla
+1 yılÖnce bir güzel şampuanı elime sikarim iyice bir saclarimi kopurturum daha sonra da vücudumu yıkar çıkarım bu kadar yanı 😊
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı. spordan sonra yaparım genelde otururm tabureye yanımı yönümü liflerim :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılne zaman cünüp olursam o zaman yaparım. önce sıcak suyla bir keyf yaparım :D sonra gusüle başlarım :D
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 49,7b cevap paylaştı. Her an her şey değişebilir kafama göre yaparım herşeyi
00 Yorumla
+1 yılOnce suda bekliyosun biraz sonra sampuan falan dok lifle biseyler yap iste ya :D
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSuyu açarım suyun altına girerim gözlerim kapalı ağzım açık baya bir öyle dururum vücudumu yıkarım sonra saçımı yıkarım çıkarım 45 dakika duruyoö 😄
00 Yorumla
+1 yılÖnce kafa vucud bacaklar sonra cinsel. bölge abdes kurulanma
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılHer banyoya girdiğimde gusül alırım sonra genital bölgemdeki kılları jiletle alırım sonra da şampuanlarım saçımı ve vücudumu liflerim.
00 Yorumla2 Günde bir eğer gün içinde terlemişsem akşamına yine duş alırım :)
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılyazın günde 3 bile oluyo bazenduş ama.. banyo ise haftada 2.. kışın 2 günde 21 duş.. banyo 5-6 günde bir olduğu oluyo ;9
00 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 43,8b cevap paylaştı. özel hayatımız kalmadı yahu :)
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 8,1b cevap paylaştı.
+1 yılÖnce sıcak suyla kirler yumuşar.
00 Yorumla
+1 yılAkşam seviyorum genelde
20 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yıl5 dakika max 15 dakika.
02 Yorumla- +1 yıl
Ne saçmalıyorsun sen?
+1 yılSoru sormak için sormuş :)
00 Yorumla
+1 yılLeğeni doldurup içine giriyorum
00 Yorumla
+1 yılOnce kafa sonra vücut
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılDisari ne zaman cikcaksam
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılyanıma mı gelecen hoyurdur :D
00 YorumlaSaçımı yıkarım önce
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl2 ayda bir araba fırcasıyla
00 Yorumla
+1 yılsanane
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 630 cevap paylaştı.
+1 yılİlk önce saçım
00 Yorumla neden bu merak :/
00 Yorumlaönce kafa
00 Yorumla
+1 yılMavi legende yapiom
10 Yorumlasuyun altına girerek
00 Yorumla
+1 yılgunde 3 kere
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı