+1 yılBu ne kadar sığ bir bakış açısıdır böyle?
İnsanın kadın olsun erkek olsun önce birbirine karşı ve kendi benliğine saygısı olması gerekir. Erkekler de dost olur birbiriyle tabiki ve her konuyu da konuşur;ama bunların da bir adabı var.
Kendini ifade etmek çin terbiyesizce davranışlar sergilemenin bir manası yok.10 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılErkeklerin arkadasliklari kankaligi kizlardan cok daha iyi ve guvenilir o
Biz birbirimizi kiskanmayiz ama kizlar en yakin arkadasini bile kiskanir kankasinin sevgilisini bile kiskanir yazilir61 Yorumla- +1 yıl
o gerçek kankalar için geçerli değil. senin dediğin sahte kankalıklar
- Diğer konusunda 21,4b cevap paylaştı.
+1 yılBen lez miyim mk? Hiçbir arkadaşımın memesini ellemedim bence siz sorunlusunuz ve çok samimi olan erkekler gördüm çok da tatlı. Erkeklerin arkadaşlığı daha tatlı. Kızlar kızların arkadasından iş çeviriyor.
https://i.4cdn.org/hm/1439171396136.jpg32 Yorumla- +1 yıl
Her kız kanka bir değil. Ayrıca sen zaten benim gibi gay seversin biliyorum seni :D
- +1 yıl
Hahaha süpersin. Öptüm :*
Gizli Üye(25-29)+1 yılSen öyle san. Erkekler birbilerinde kaldiklarinda üstlerine cikiyorlar güya sakalasip gülüyorlar birbirinin pipisinden konusup avucluyup sövüyorlar :D biri ayakabiyi baglamak icin domaldiginde digeri yasliyor :D
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
41Cevap
- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılSen hiç birbirine "Aşkım" diyen, sarılıp dans eden erkek gördün mü? Doğamıza aykırı.
42 Yorumla- +1 yıl
siz kendinizi çok kasıyorsunuz isteseniz sizde aşkım dersiniz birbirinize
- +1 yıl
Aman kalsın. :):
+1 yılBiz Aramızdaki saygıyı edepsizlikten öte tutuyoruz ve bizim aramızdaki güven ve sevgi sadece içimizden sevmekte , yeri geldiğinde uğruna ölmekten geçer yoksa birbirimizi çıplak görsek ne olacak ki...
10 Yorumlaoha lez misiniz.. bu ne mk iğrenç. hiç öyle aptal saptal kız ilişkileri yaşamadım yaşayanı da görmedim. çok abartmışsın.
16 Yorumla- +1 yıl
26 yaşındasın zaten öyle bir kanka ilişkin olmaz o yaşta.
- +1 yıl
ben 18 im gencim daha 26 iken bende o denli samimi olacağımı sanmam bir kızla.
- +1 yıl
sende olmadı diye herkez öyle değil canım benim çevrem böyle seninkini bilemem
+1 yılberaber banyo yapmak nedir l*n =D biz anca aynı soyunma odasında giyiniriz erkekler arasında da öyle şaplak atma gibi şeyler olurda genelde ilk okulda ilk okul dışında pek olmaz + çok saçma
00 YorumlaO elleşmeler ilerlemesin sonra ne olduk demeyin pişman olmayın. sınırlarda yaşıyorsunuz. siz öylesiniz diye erkeklerde olacak kavram olamaz. kanka erkekli kızlarda var. erkek sevgilisini bıraksın kankasını ellesin oldumu bu. çok salakça bir soru ya.
00 YorumlaDiğer konusunda 11,8b cevap paylaştı. Erkekler bu konuda size benzemezler haklısın.. Ama biz de svgilimizi nasıl becerdiğimizi ayrıntılı konuşabiliriz naaber ;)
00 YorumlaKadinlar yaratilis olarak biseksuel egilimdedirler zaten?
O zaman bende sunu diyeyim sana. Sen erkek kankana askim diyip memene dokunmasina izin veriyor musun :)01 Yorumla- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yılErkekler doğaları gereği hafif homofobik eğilimdedir. Bir erkeğe iki lezbiyen müthiş gelirken iki gay iğrenç gelir çoğu zaman mesela.
00 Yorumla
+1 yılne gerek var beraber banyo yapmaya ya da götüne şaplak atmaya ya da memesini avuçlamaya? çok saçma
03 Yorumla- +1 yıl
sana göre saçma ama bize göre çoğu zaman gerekli oluyor
- +1 yıl
abi kankamın götüme vurmak neden gerkli olsun ki ya da banyo yapmak bizim sizin gibi ağda derdimiz yok ay basımız ya da kıl başımızda yok girerim banyoya 20 dk takılır çıkarım :D
- +1 yıl
tamam abi kızma :D
valla benim tanıdığım çoğu yakın arkadaş birbirine ne küfürler ediyor arkasından konuşuyor emin o lerkeklerin kankalık ilişkisi salak kız ilişkilerinden çok daha iyi.
23 Yorumla- +1 yıl
kanka var best frend var. Bende bazı kanka dediklerimin arkasından konuşuyorum ama onlarla bu denli samimi değilim
- +1 yıl
kız olmak bunu gerektirir :D
+1 yılvalla kızlar samimi oluyor orası doğru * bence erkekler kızlar kadar iç içe olmasada anca beraber kanca beraber modundalar. birbirlerini kayıtsız şartsız koruyolar. kızlar bazen çekememezlik yapıyo
00 YorumlaNe alakasi var bizde samimi oluyoruz gayet. Tensel bir sekilde mesela guresiyoruz, dovusuyoruz, bilek guresi yapiyoruz, top oynuyoruz birbirimizin ayagina kayiyoruz, altta kalanin cani ciksin oynuyoruz
01 Yorumla
+1 yılişte ben bu sorunun cevabını merak ederim beyler :)
00 Yorumla
+1 yılyoo cocukluk arkadaşlarımızla havuzdan sonra 3 kişi çıplak banyoya girmişliğimiz var ama kimse arkasını dönmüyor her an tektikte ahahha
10 Yorumla- Diğer konusunda 447 cevap paylaştı.
+1 yılSen ve kankalarin aşmış gibisiniz kendinizi.. baya sapikliga cekiyorsunuz kankaligi :D
11 Yorumla- +1 yıl
benim tanıdığım neredeyse tüm kızlar kanklarıyla bu denli samimi
Arkadaşla bazen sevgili gibi konuşuruz telefonda maksat çevredekilere hipnelik 😂enseye şaplak g. te parmak durumunda diyorsun da bir zamanlar erkeklerde cami saydırma vardı ondan ötesi olamaz 😂😂
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"kankanın memesini istediğin zaman avuçluya bilme gibi bir yetkimiz var"
o zaman bende sizle kanka olayım
biz sizin gibi şaplak atsak, oha olur ne atan ister ne atılan. :D
hele banyo asla çok tehlikeli bir durum. sabunlu sabunlu kayar gider :D00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılVallaha şok oldum bence o senin gereksiz samimiyetin ben kankam da olsa dokunmuyorum kimseye mesela
01 Yorumla- +1 yıl
bence siz fazla mesafelisiniz biz sürekli birbirimizin evine gidip geldiğimizden birbirimizden çekinme gibi şeyler yok. Ayrıca sadece biz değil bizim sınıftaki bir çok kişide bizim kadar samimiler görüyoruz yani
Erkek arkadaşım pek yoktur aynı şekilde kankamda.. Karşı cinsle daha kolay iletişim kurup ısınabilyom.
00 Yorumla
+1 yılsizin samimiyetinizde yakışıklı tek erkekte bitiyo canım kaç tane ölümüne kankayızcı arkadaşlar yıkıldı öyle gözümün önünde
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,1b cevap paylaştı.
+1 yılLez degilsiniz ama sizde ultra bir rahatlik var. Bizde bide dalga boyu muhabbeti var. Oda bir yana erkek dedigin agir olur ula :)
00 Yorumla erkek erkekge oyle bısey olsa snu sıkıse gıder panpa :D o yuzden bız bırbımıze oyle bısey yapmıyoz yoksa ıcınde hısseder :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,5b cevap paylaştı.
+1 yılSen bir erkeğin diğer bir erkeğin totosunu avuçlarken görsen iğrenmezmisin?
02 Yorumla- +1 yıl
Ben gay seven biriyim neden iğreniyim ki
- +1 yıl
Tamam gay seviyorsan bu hareketleri normal erkeklerden bekleme. Çünkü bu hareketler erkek adama yakışmaz.
+1 yılErkekle saka olmaz , buyuklerin ogretmedimi sana aninda ciddiyet kazanir konu.
10 Yorumla
+1 yılNe yapalım şimdi birbirimizin şeyiyle mi oynayalım? 2 erkek bir araya gelince yapacağı karşılıklı pes atmaktır daha fazla birşey bekleme :D
00 Yorumla
+1 yılkızlar yaşadıkalrı cinsellikleride birbirlerine trahat anlatırlarmış doğrumu
00 Yorumla
+1 yılOlmaz öyle şey erkek dediğin ağır ve efendi olmalı.
00 YorumlaBenim hiç erkek knkim yok hepsi kız ve öpüşecek kadar samimi oluyorum
00 Yorumlaoha l*n biz okadar değil biz öyle yapsak savaş cıkar
00 YorumlaDiğer konusunda 1,4b cevap paylaştı. Erkek kankalara o kadar samimi olmak ters ve anormal
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÖyle arkadaşlık mı olur * /: Sevişiyoruz biz diceksin diye korktum.
00 Yorumla
+1 yılOndan dolayı kızların arkadaşlıkları kısa erkeklerin ki daha uzun daha sadakat dolu geçiyor
00 Yorumla
+1 yılKankam yok. Uha yahu..
40 Yorumla
+1 yılHiç öyle bir şey görmedim saçma sapan konuşma.
02 Yorumla- +1 yıl
gizli kullanıcıları takmıyorum kusura bakma canım :)
- +1 yıl
Buyur tak şimdi :P
+1 yıltamam da lez olmakla gay olmak aynı şey mi sence ?
012 Yorumlane farkın var ki. İkisinde de hemcinslerinden hoşlanıyor insan
- +1 yıl
çok farklı lez olursan toplumda kimse seni aşağılamaz ama gay olursan aşağılamanın dibine kadar varan hakaretler yersin.
ayrıca sen sabunu yere düşürüp eğilsen kazaya kurban gitme ihtimalin yok ama bizim var :D - +1 yıl
ya fjsdfkdfdkfj :D
- +1 yıl
yalan mı yavrucum ? :D
- +1 yıl
bizde kazara bişey olma ihtimali yok doğru yani ne diyebilirim ki :D
- +1 yıl
gaylıkla lezliği aynı kefeye koyamayız zaten. hem siz kızların özgüveni biz erkeklerden daha yüksek biz çekiniriz birbirimize aletimizi falan göstermeye.
- +1 yıl
birbirinize göstermeye çekiyorsunuz ama bir kıza gösterme çekinmiyorsunuz hmm oda ayrı bir ilginç
- +1 yıl
niye çekinmeyelim kıza da çekiniyoruz da sonuçta kızla bir şeyler yani sevişme başlamış oluyor o libidoyla utanma duygusu ortadan kalkıyor ister istemez. yoksa durduk yere bir kıza açıp gösteremez çoğu erkek şahsen ben gösteremem sen gösterebilir misin ?
- +1 yıl
valla benim tanıdığım tüm erkekler çıkarır gösteriz utanmadan sen biraz namuslu erkeklerdensin o zaman :D
- +1 yıl
onlar son zamanlarda türedi gaza gelmiş ergen erkekler onlar. sen bakma onların öyle göründüğüne çoğu utanır bence ya da aleti küçükse çekinir
mesela sen kızlarla dolu bir odada kilodunu çıkarıp bacaklarını açabilir misin ? - +1 yıl
yok daha neler. Tabikide hayır. Ama benim dediğim şeyle senin ki çok farklı
- +1 yıl
niye yaa fark ne arada sen de kızlara açacaksın sonuçta erkeklere değil.
+1 yılBence sizinki knkliktan çok doyumla alakali
00 Yorumla
+1 yıloha banyo mu abartmayın ya
12 Yorumla- +1 yıl
Nickini çok sevdim 😂
- +1 yıl
@cceronimoo ben de seninkini 😂
Abim arkadaslariyla cok samimidir
00 Yorumlabizim yakınlığımız çok farklı
00 YorumlaHer sorun birbirinden daha aptalca bu nedir ya
20 Yorumla- Diğer konusunda 3,9b cevap paylaştı.
+1 yılOnu bende yapıyorum kankalarıma rahat ol 😂
00 Yorumla Hadi gel kanka olalım
02 Yorumla
+1 yılBiz neresini ellicez:)
00 Yorumla
+1 yılBence o kadar kankalığa gerek yok ://
00 Yorumla- Diğer konusunda 2,3b cevap paylaştı.
+1 yılErkeklerin samimiyeti bizden çok daha iyi bence :)
10 Yorumla
+1 yılkabul etmesende lez olma ihtimali yüksek :)
01 Yorumlabence benim gay olma ihitimalim lez olma ihtimalimden dah yüksek :D
+1 yılbiz o kadar sapmadık şükür.
02 Yorumla- +1 yıl
bu sapmak değil. Cinsellik olarak görmüyoruz bu tür şeyleri daha çok şakasına
- +1 yıl
erkekler arasında bunun şakası olmaz, sapkınlığı olur beybisi. bizde bu aşırıya kaçar bana mı halleniyorsun deyip dövmüşlüğüm var, bilmem anlatabildim mi?
Anlatsak anlamazsiniz nedenini :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılRuhunuz kaşar demekki
011 Yorumla- +1 yıl
he kaşarız biz gerizekalı
Cevap sahibi+1 yılevet öylesiniz. Birbirinize ellemek nedir ya. Samimiyet değil o mallık.
- +1 yıl
evt birbirimize aşkım da diyoruz lez kaşarlarız biz hadi yol al
Cevap sahibi+1 yılSakin ol şampiyon @SithLord
Cevap sahibi+1 yılsizin ortam belli oldu şimdi. SithLord da senin pezevengin.
Cevap sahibi+1 yılSizin aile temizlk ürünü hastası zaten. Ananda bir kalıp sabuna gitmişti gençliğinde.
Cevap sahibi+1 yılSen onu bunu bırakta ben burada kızla konuşurken neden yerden bitme * otluğu yapıyorsun onu söyle
Gizli Üye(36-45)+1 yılberaber banyo mu yapıyorsunuz yok daha neler :S
09 Yorumlaniye çok mu garip geldi
Cevap sahibi+1 yıldeğil mi sence? beraber de zıçıyorsunuz ve işiyorsunuz da o zaman.
- +1 yıl
doğrusu pikniğe gitsik onuda yaparız biz :D kız kardeşimle daha dün beraber işedik aahhahah :D
Cevap sahibi+1 yılpiknikle ne ilgisi var? evde, kafede yapılmaz mı? kardeşin küçükse beraber yaparsın
- +1 yıl
benden 2 yaş küçük piknikte tuvalet bulamadık ormana saldık beraber :D ahahahahha :D
Cevap sahibi+1 yılçok küçük değilmiş. utanmadınız bir de birbirineze bakarak yapmaya. ormanı sulamışınız
- +1 yıl
ya ne utancaz sanki hiç görmüyorum memesi acısa ablaaa diye bana koşuyor birbirimizin yanında giyip soyunuyoruz ne utancam kardeşimden
Cevap sahibi+1 yıloha iç çamaşırını da senin yanında değiştecek değil ya. mevzu birbirinizin kötüne bakamak değil. biribirinze bakarak işeyip, zıçmaya utanmıyor musunuz? ben eşimin yanında bile işeyemem bakarken. o da ben görürken yapmasın zaten ıykk
- +1 yıl
iç çamaşırınıda benim yanımda değiştiriyor. problem?
Kankamla banyo 😖😖
10 Yorumla- Diğer konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılkankam olurmusun?
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılÇünkü top değilim :D
03 Yorumla
Cevap sahibi+1 yıl@tambirakrep kadınla erkeği nasıl aynı tutabiliyorsn? bir erkek gelip benimkini ellese ona top derler. ama sen gidip bir kızın memesni ellesen sana hç bişi demezler. anlıyormsn
- +1 yıl
siz kendinizi öyle kasmışsınız ki tabikide gay derler. Sizde biraz rahat davransanız birbirinize sizede gay demezler
Cevap sahibi+1 yılneyse bosver
Sizdeki gevseklik :)
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım