Moralim bozuk. Hadi biraz gülelim millet. Bakalım en komik anı kime ait :)
Cevabın nedir?
- Diğer konusunda 3b cevap paylaştı.
+1 yılKızlı erkekle takıldık bir yerde bir gece vakti, geri dönüyoruz. Tabi kafalar binbeşyüz alkol yüzünden..
Bir baktım, bizimkiler bir minibüse doğru koşuyorlar. Ben de o ara geç kalmıyayım diye koşuyorum bunların peşinden ve minibüse gelince ön kapıyı açıp biniyorum minibüse. Çıkartıyorum cüzdanı, uzatıyorum parayı.
Adam şaşırıyor, ''Eöö şey abi bu minibüs değil'' diyor.
Bir bakıyorum harbiden minibüs değil, eski bir minibüsü seyyar köfte ekmek arabası yapmışlar. Baca bile var tepesinde..
Bizimkiler de arkada durmuşlar, köfte ekmek yiyiyorlar. Minibüse bir bakıyorum, tekerlekleri bile yok l*n , ağaç kütüklerin üstünde duruyormuş..70 Yorumla
En İyi Cevaplar
23 yaşında Bim'de Mağaza Sorumlusu olarak X mağazasında yöneticiydim. Hafta sonu mağaza çok yoğun, müşteriler kasada kuyruk. Kasanın hemen çaprazında ofiste oturuyorum. Kasada anne ve kızı sıra bekliyorlar, önlerinde 3 müşteri var. Kızın Annesi '' Aaaa Süt Almayı Unutmuşum, Hemen alıp geleyim '' dedi. Kız sırada beklerken Annesi sütü alıp gelene kadar, Sıra geldi Kıza.
Kız; Kasadan Annesine Mağaza İçerisinde Seslendi;
'' Anneeeeeeee Kooooooooş Geçiriyorlar '' diye.
Ben kendimi tutamadım Ofiste başladım gülmeye, müşteriler deseniz öyle millet kahkahalar atıyor, kız utandı çıktı mağazadan annesini dışarıda bekledi.10 Yorumla
+1 yılStajerkene beeen ;)) Şakir adında patronum vardı adamın surat 5 karış. Neyse her sabah ofise geç gelen adamın benim stajımın bitmesine son 3 gün kala erken gelesi tuttu. Ben ofise girerken herkese benden çay şakire yok demiştim. Sonra Günaydınlarr diye bağırmıştım. Ayyy hadi ben 3 gün sonra kurtuluyorum bu Şakir suratsızından Allah dizide kurtarsın tez vakitte dedim. Omzumda bir el bir baktım benim Şakir bey :) ve ben arkama bakmadan usulca muhasebeye uğrayıp evimin yolunu tuttum
88 Yorumla- +1 yıl
gülsenize l*n :D
- +1 yıl
ay yazık be sana :D
- +1 yıl
Mazi kalbimde yara @hardstyle23 niye gülmediler ki :))
- +1 yıl
onların yerinede güldüm ben merak etme :D
- +1 yıl
- +1 yıl
@Belinelli muhasebeye uğramadım aslında olay olurken muhasebe departmanındaydım zaten 😅😅😅
+1 yılkuzenim tuvalete yetişemedi büyük tuvaletini halıya düşürdü bende arkasındaydım fark etmedim ayağımı bastım bir baktım gördüm ki kafayı yiyecektim ağladım oturup :D sonra yeminle bak kova su koydum içine pril azcık yumuşatıcı çok azda çamaşır suyu saatlerce öyle beklemiştim :D çok fenaydı
46 Yorumla- +1 yıl
ya edskjdkfjdkfjdfdjfdkjf güldürdün cidden aboo :d
- +1 yıl
:D :D :D çok kötüydü çook birde kuzenden kaçıyordum salonda yemek yeniyordu yer sofrasında ayağım çorbaya girmişti :D
- +1 yıl
@burii01 :D aman sakın ha :D kendisi aşırı egolu havalı bir kişi olum sen sıçmışsın desen yo hayır ben öyle birisi değilim ben öyle şeyler yapmam diyebilecek bir insan :D :D uzak durmanı tavsiye ederim bende uzak duruyorum :D :D
- +1 yıl
:D Alamanca işte gavur işi uzunn olur öyle :D 1xperim :D mesaj atamıyorum :D
AI Persona’ya Sor
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
41Cevap
Diğer konusunda 4,9b cevap paylaştı. Bunu birkac kez daha anlatmistim burada. Yil 2003 Yazicioglu is hanindayiz arkadasimla bilgisayar parcasi bakiyoruz. Malum orada p*rno cd de satarlardi. Cocugun biri geldi adamin birine:
- Abi sizde atin cocugu ziktigi film var mi?
- Hayir bizde yok o
- Peki abi cocugun ati ziktigi film var mi?
- Yok oglum oyle seyler, nerden buluyorsun bunlari?
- Himmm anladim, peki abi atla cocugun ayni sahnede oldugu herhangi bir film var mi?
- * git l*n burdan!53 Yorumla- +1 yıl
YA djsdkjkdj güldüm cidden :D
- +1 yıl
puhahaha o ney l*n :D
Aslında tam aklımda kalmadı ama söyliyim.. sinemada fetih 1453ü izleyecektim..40 yılın başı annemi sinemaya getiriyorum.. lakin bilet sırasına girdim sıra bana geldiğinde görevli kız bana bir bilet verdi.. bende geri iade edip bidaa (bir daha) iki tane dedim.. yanlış anlayıp "bir dağ" diye bizim gideceğimiz filmle hiçbir alakası olamayan garip bir filme iki bilet kesti.. ama biz bilmiyoruz tabi.. saatlerce bekledikte bekledik imparatorlar gelecek İstanbul fetedilecek diye.. gerçek anlaşılınca kağıtlara bakıp öyle bir güldük ki bütün sinema bizi izledi :) tabi beni yanlış anlayan gişeci kızın da kulakları çınlamıştır artık diye düşünüyorum :)
11 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş :)
+1 yılArkadasin anlatayim. Kucuk kiz kardesi su bez bebeklerle cok ugrasirmis bir gun babaannesinin evinde yine oynarken cizmis cirpmis bebegi kiyafetler igneler falan sokulu bebekte. Bebegi babaannesinin yataginin altina birakmis. Arkadasin annesi de temizlik yaparken bebegi gorunce baslamis "anneme buyu yapmislar! igneyi nereye sokarsa orasi hastalik kapiyor! midem ağriyor diyordu garibim iğne karninda bebeğin!" aklima geldikce gulerim:p
40 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yıl4. sınıftamıydım neydim birgün tuvalete girmiştim işte ishaldim neyse işimi hallettim elimle sildim falan ama afedersiniz yaptığım elime bulaşmıştı o an deprem alarmı çaldı tuvaletteki kızlar bağırıyo falan bende küçüğüm tabi korktum elim o halde fırladım dışarı bide etek gitmiştim arkadan eteğim külotlu çorabın içine girmiş bütün arkam ortada çıktım tuvaletten herkes bahçede toplanmış gülüyo bende bağıra bağıra çıktım bütün gözler üzerimde alaylar kahkahalar falan meğer deprem tatbikatı yapıyorlarmış.. küçüktüm felan dersinizde şuana kadar arkadaşlarım anlatınca kötü oluyorum tabi..
24 Yorumla- +1 yıl
kötü olmuş ya ama komik :D
Cevap sahibi+1 yılKeşke deprem olsaydı..
Diğer konusunda 1b cevap paylaştı. Annem bir poşet verdı ıcınde un var al bunu yandaki x teyzeye ver dedi. Tamam dedim bir poşet daha verdi bunu da çöpe at, çöp arabası geçer birazdan dedi. Poşetlerin ikisi de beyazdı. Çöp poşetınde bebek bezi yani ayıptır söylemesi b'k vardı. Çöpü teyzeye vermişim annem gönderdi diye un' olan poşetide çöpe atmışım. Teyze de annemi aramış sövmüş bana B'k mu layık göruyoun bu ne demek oluyor ayıptır diye. Anamda benı aradı sövdu
21 Yorumla- +1 yıl
çok iyiydi :D
+1 yıl3 sene önce hastalıktan ölüyorum gittim hastaneye dedim aha ben burada ölüyom bırakın beni dedim neyse zar zor içeri girdim kan alıcaktı hemşirede küçük acemi koluma iğneyi soktu sonra burası olmaz dedi başka yere soktu sonra kan alıyodu iğne tekrar çıktı sonra tekrar iğneyi soktu 4 5 kere soktu iğneyi sonra bana bakıp iyimisin dedi (bende içimden sövüyom) en sonunda dayanamayıp kustum kan tuttu heralde seni dedi :D
20 YorumlaOkuldan Arkadaşlarla Çıkmıştım, Arkadaşım evinde küçük bir parti veriliceğini duydum Ozaman orta 2 ye gidiyodum, neyse Eve geldik Kız benim elimden tuttu Odasını göstericeğini söyledi bende peşinden gittimi sonra Beni yatağına attı :) O Lise 2 ye gidiyodu ozaman Sonra üstümde dans falan etti ben napıcağımı bilemedim Tabi ozaman Bizim çavuşta Daha küçük olduğu için falan neyse Ben lavaboya gidiyorum ayağına evden kaçmıştım mk :D
34 Yorumla- +1 yıl
abooo kdsjdkljskldjsf
- +1 yıl
sesli güldüm mk :)
- +1 yıl
fenaaaa
Çok şansızımdır mesela bankamatiğe giderim sıra bana gelir makina hata verir. Röntgen çekilcektim sıra bana geldi makina arızalandı. Birşey almaya giderim post makinası arızalanır her işim aksi gider son anda hep birşey çıkar. Normalde yollar hep açıktır acil işim olur önümde 3-4 tane dana ağır ağır gider falan gerçi üzülüyorum birgün kötü şeyler gelicek başıma
01 Yorumla- +1 yıl
bunlar hep cünüplükten :D
8 yaşımdaydım köye gitmiştik dayım gilin inek ahırına gitmek istiyordum içeri koşarak girdim ve ayağım kaydı ve ineklerin hem çişine hemde bokunun uzerine düştüm :( yüz üstü birde eve boklu gidip yıkanmıştım herkes bana gülmüştü
30 Yorumla3 sene önce bir arkadaşın köye gittik tabi kendimize göre bir karizmamız var köylü kızların gözü üzerimde göğüsler dışarda karın içerde takılıyoruz kafamıza göre bir baktım karşıdan bir dana bana doğru koşuyor tabii kaçmaya başladım kaçarken hayvan pisliklerinin üzerine düştüm. Benim için acı bir olay olsada bir çok kişi içten içe gülüyordu :)
01 Yorumla- +1 yıl
aa bu çok utanç verici ya yazık sana
+1 yılBir gün yolda yürürken telefonla uğraşıyordum. Telefona odaklanmıştım. Her şey yolunda gidiyordu. Ta ki ağaca toslayana dek :-) Nerdeyse ağacı suçlu duruma getiriyordum :-) Rezil olmamak için hiçbir şey olmamış gibi yoluma devam ettim :-D
20 Yorumlakomik değil daha çok utanç verici sanırım. 2 sene önce ben kabinde kıyafetimi değiştirirken annem kapısını açmıştı. öyle çoluk çocuk bana baktı._. rezillik ama aklıma gelince gülüyorum :D
21 Yorumla- +1 yıl
çoluk çocuk bakmış iyiki :D
Gizli Üye(25-29)+1 yılKöyde %80 deli raporlu bir adam dayima misafirlige geldi dayim %90 niye degil dedi %80 cikti dedi adam anneme ve bana dondu ablan evli mi yoks- demeden bekar olmasina ragmen evli dedim yengemde hemen hemsire dedi sonradan ogrendim hemsirelerden korkuyormus
02 Yorumla- +1 yıl
yaa yazık ama adamcağıza
Cevap sahibi+1 yılAdamı görsen o şehri terkedersin o kadar iri bir adam ya
+1 yılKöye gitmiştik kimse böcekten sinekten uyuyamamisti ben bırak yatağı boyumun Yarısı kadar olan sert tahtadan yapılmış bir sandığın üstünde uyumuştum sabaha kadar.
Sabah kardeşim korkmuş anneme babama "abimi acaba böcek mi Isırdı da bayıldı" diye soruyormuş 😂00 Yorumla- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılBu karikatürü gorunce baya gulmustum encrypted-tbn1.gstatic.com/images
12 Yorumla- +1 yıl
Gizli Üye(30-35)+1 yılKoştur koştur diğer stajeri arayıp olm nerdesin chief senden dümen suyu istedi çabuk ol dedim. Panikle nerden alcam diye sorunca makinadan iste verirler dedim. Koşa koşa gitti birkaç dk sonra plastik kapta su getirmiş chief buyrun dümen suyunu getirdim diye 😂😂😂
Not: dümen suyu kabaca geminin seyir halindeyken suda bıraktığı dalga izi16 Yorumla- +1 yıl
Ben olsam döverdim seni :D
Cevap sahibi+1 yılYemek yiyoruz salona gelmiş bir de dikiliyo demek için bekliyor ki tam karşımda :D chiefe söyleyene zor dayandım da sonra herkes gülünce ben de koyverdim kahkahayı 😂😂
Cevap sahibi+1 yılAnlattıkça neler geliyor aklıma ya 😂
- +1 yıl
Ben olsam seni iyice bir döverdim çocuk yine hiçbirşey yapmamış dua et :D
Cevap sahibi+1 yılO olaydan sonra oturdu karşıma yemek yerken çorbama tuzu olduğu gibi döktü 😂 yemeğe çok nadir tuz katarım ben o yüzden çorba yarım kalmıştı :D
Cevap sahibi+1 yılOrta okuldan liseye kadar neler neler geldi aklıma ya :D
Alın size komik anı 😂 benim için sıradan bir gün 😂 10dk oldu olalı bu olay
https://i.hizliresim.com/ngqn2R.png45 YorumlaÖldürdüm abi öldürdüm ! :D
https://www.youtube.com/watch?v=RlU5yghUYgI10 Yorumla- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılçok detaya girmeden kısaca anlatıyorum;
umumi bir WCde biri kapımı açtı yüzüme baktı ve "boş mu?" diye sormuştu :D01 Yorumla- +1 yıl
aboo :D
+1 yılDün merdivenlerden inerken ayağım kaydı, popomun üstüne düştüm. Kalkamadım şoktan. Kahkalarla güldüm.
11 Yorumla- +1 yıl
Hangi sehir cunku dun onumde biri dustu ve kalkamadi guldu bir sure
+1 yılgecen sene vapurla kadıkoye gıdıyodum fenerın macına neyse portakal suyu ile tost soledım ... geldi yiyorken dalıp gitmişim denizin güzelliğine martılara o anda tostu yerken içindekinin mayonez olamdığını farkettim... bil bakalım ne :D
12 Yorumla- +1 yıl
hass...
- +1 yıl
evet bende öyle demiştim hastir...
1. Siniftayken okula yardım diye arkasimla para topladik :D sonra o parayla 1 sene dondurma yedik :D haha unutamiyorum
33 Yorumla- +1 yıl
Minik dolandirici :)
Geçen gün yürüyorum bir baktım off o da ne resmen taş. Aldım fırlattım.
21 Yorumla- +1 yıl
Ağlamaya gidiyorum by
Roll'on u anneme sorduğumda koltuk altı için kullanılıyor demişti gidip koltuğun altına sürmüştüm. Çok küçüktüm olum
20 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılKüçükken 5 . kat dairesinin balkonundan pipimi çıkarıp demirin arasından şis yaptım aşağıda iftar sofrasına denk geldi imam dedi yarabbi bu ne dedi yağmur duası ettik galiba dedi mk kimsede çakmadı ya la :)
10 Yorumla
+1 yılkomikmi bilmiyorum ama her aklıma geldiğinde kendimden utanıyorum, eski sevgilimin evinde sıçarken annesine yakalanmıştım kadın banyoya girdiği gibi çığlık atarak içeri kaçtı D:
11 Yorumla- +1 yıl
aboooooo shdjkfdkfjfkjk :D
- Diğer konusunda 4,5b cevap paylaştı.
+1 yıl6-7 yaşlarında köyde eşeklere ot yüklenirsi bizde üstüne biner köye kadar görürürdük. Zaman kaybı olmasın diye ayağa kalkıp işemiştim 😄
10 Yorumla bir kere şey olmuştu taam mı sonra bir şey daha oldu hahahahaha çok komik
25 Yorumla- +1 yıl
hadi gülelim :D
- +1 yıl
yoo engellemiycem seviyorum seni ben :D :D
- +1 yıl
aman aman yesinler :D
Düğünde kadının altından sandalye çekmiştim küçükken 😂😂 cok dovmustu beni
15 Yorumla- +1 yıl
haketmişsin dayağı
- +1 yıl
rezil etmişsin öldürmediğine dua et
- +1 yıl
Haha
+1 yılChange office gittim bir gün adam dolar mı dedi ben dolmaz dedim adam oracıkta bayıldı
12 Yorumla- +1 yıl
abooo kdfjklfjdklj
- +1 yıl
Evet ışte öyle
Sarhoştum, bayanlar tuvaletine girip pisuvar diye duvara işemiştim. Neyse ki kimse yoktu.
10 YorumlaYolda yururken para buldum. Üstüne alın teri var diye almadım. Çok komik bir animdi
10 Yorumlaİlk okuldayken maria diye bir kız vardı ona aşıktım. Gittim söyleyeceğim dedim tam söylerken kusmuştum
00 Yorumla
+1 yılŞöyle bir dönüp geçmişime mazime baktım komik bir hikayem yok çok ciddi bir hayat yaşıyormuşum şimdi farkına vardım.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılÇoook küçükken tatile gidiyorduk moladan sonra arabaya binerken arının üstüne oturmuşum soktu hastaneye gitmeye utandım soktuğu yeri gösteremezdim :D
20 YorumlaPizza tost yerken burnuma sucuk kaçtı. Sümküremedim yuttum bende. Nasıl ama
01 Yorumla- +1 yıl
aboooooo iğrensin :P :P
Gizli Üye(36-45)+1 yılAdamin biri varmis ikinci donem duzeltmis duyunca ne kadar gulmustum bu da benim boyle komik bir snim olarak kaldi
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir gün oturuyordum g*tümün altında kazık varmış... ... ... ... :'( ... ...
10 Yorumla
+1 yılAskerde ilgun wcler kapali olunca agac diplerine gitmistim heryerde iseyen vardi bir birisi banoyoya buyuk yapmis konutan uygulamali gostermisti
00 Yorumla
+1 yılKırık sabdalyeden dustum o an personelım vıdeo cekıyordu 2 hafta yayın oldum :)
10 Yorumladün peçeteye burnumu sildim
21 Yorumla- +1 yıl
Guldurdun :D valla
Diğer konusunda 43,8b cevap paylaştı. benim komik anımı biliyorsun zaten :)
00 YorumlaBöyle yazınca komik olmaz 😒
10 Yorumla
+1 yılanımı anlatsam 2 saat sürer
00 Yorumlakomik bir anımı hatırlamıyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılBenim var da burada yazmayayım. :D
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBir adam var ama simdi yok.
10 YorumlaÇok komikimdir
00 YorumlaGeçen bir
00 Yorumla
+1 yılbakalım kiminmiş
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılkomik yok anım
00 Yorumla
Devamını Gör(36)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi