Kızlar izmirli erkekler neden sapık oluyor sevgili olunmaz mı onlarla?
Cevabın nedir?
Gizli Üye(30-35)+1 yıl1 izmirli erkekler sapık değil.
Aksine çoğu erkekten cool ve havalılar.
2 erkeklerimizde kızlarımız kadar iyiler tip açısından.
3 kesinlikle sapık değiller.
Seçicidirler kıtlıktan çıkmış gibi davranmıyorlar, burdakinlerin aksine.
Sanıyorum ki bir izmirli canını çok fena yakmış.!10 Yorumla
Cinsel Yaşam konusunda 952 cevap paylaştı. şöyle söyliyim hepsi için demiyorum bunu yanlış anlaşılmasın ama benim gördüğüm kadarıyla izmirli erkekler içmeyi sı.. mayı görgü zannediyor tabi herkes böyle olmayabilir ama coğu böyle malesef
154 Yorumla
Soran+1 yılHah iste eig verdim valla :)
- +1 yıl
Abi izmirliyi izmirli tanır. Başka şehirlerde yaşıyonuz konuşuyonuz.
- +1 yıl
@Gururlu_basketçi ne alaka canım ya ben gördüğümü söylüyorum
- +1 yıl
@BaRRaCüS kız ne gördün😄 genelde izmirin kızlarına orospı kavramı vardır, neden çünkü erkeklerle içmesini eğlenmesini bilir. Erekekleride öyle. Normalde izmşrli bir kıza dışardan laf attın kı lafı oturtur. Gelin bir görün izmiri
- +1 yıl
basketçi yanlıs düsünüyosun ve buna benide etiketliyosun or. spuluk insanın kişiliğidir içki içmek değildir izmirin kızları dürüsttür kendine güvenleri vardır ve korkmazlar evet laf atıldımı altta kalmazlar sen pek izmirli olamamıssın k. bakma @Gururlu_basketçi
- +1 yıl
@Gururlu_basketçi doğrudur ama eğlenmeyi bilmek değil benim söylediğim eğlenceden anladıkları da içip içip bir yerlerde sızıp ertesi gün eve gitmekse ben almayım zaten benim demek istediğim görgüyü tamamen farklı alglamaları aman çok da önemli değil ya bir şekilde anlaşıyoruz zaten insanız sonuçta boşverr
- +1 yıl
@BaRRaCüS ben izmirin kızları orospudur demedim abi, eğlenmeyi bildikleri için orspı kavramı kullanılıyor dedim. Ayrıca sen benim izmirli olup olmadığımı kararlaştıramassım
- +1 yıl
kaç yasındasın sen ya? daha evden hiç çıkmadın herhalde her eglenende o. spu kavramı kullanılsa ohoo dünya onlardan geçmezdi bu ülkenin cahilliği körlüğü yobazlıgı kadınları sınırlıyo birde özgürlüklerin şehri izmirde yaşıyan bir kızın bu yorumu pes neyse senle tartısmıcam iyi geceler @Gururlu_basketçi
- +1 yıl
Canım öyle değiliz. Yok demiyorum ama benim çevrem kalabalıktır ve bir tane arkadaşım bir yerde sızmadı. Düşğnceniz çok yanlış. Bir kişide gördün diye bunu böyle yorumlayamassın. Gelin görün burayı bir @becausecool
- +1 yıl
Kullanılıyor, etek giyene bile kullanılıyor. Sen neyin kafasını yaşıyorsun! Özgecan a ne dendi sanıyorsun sen? Giyiminden dolayı o* , hak etmiş dendi.
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi yuh lafi nereye getirdin basket
- +1 yıl
Arkadaşım her eğlenmeyi bilen or. spu mu oluyor? @gururlu_basketçinin demek istediği eğlenmeyi bildiğimiz için o. rospu damgası yediğimiz. Ama o kıt beyinleriniz almıyor rahat bir insan kasar olmuyor.
- +1 yıl
- +1 yıl
@Becausecool ya sıktir et kuzen. Cahile söz anlatmak, köre rengi anlatmak gibidir
- +1 yıl
Beyin olmadı mı almıyor... Yazık kıskançlıktan ne diyeceklerini şaşırdılar artık.
@Gururlu_basketçi - +1 yıl
Kardeşim sorunlumusun?
Okumada problemlerin mi var? Aynı tarafta olduğumuzu anlamak için biraz daha beynini kullanmayı denesen? 3 ümüzde İzmir kızlarını savunıyoruz. Eğlenmeyi bilen her kız kasar olmuyor. Bizim demek istediğimiz böyle algılandığı. İzmirin kızlarının o* olduğunu söylüyorlar çünkü eğenlenmeyi biliyoruz. Ama bu çok yanlış. Dediğim gibi eğelenmeyi, rahat giyinmeyi bilen hiç bir kız kasar ya da yollu değil.! @BaRRaCüS - +1 yıl
Kimseye bir hakarette bulunmadım. Kıskanç olduklarını izmirli kızlara o* dediklerini söyledim. Bize böyle bir yakıştırmada bulundukları için bence benimde sinirlenme hakkım var.! Sence izmirli kızlar rahat olduğu için kasar ünavanına sahip olması senceden sinirlenilmicek bir durum mu? @BaRRaCüS
- +1 yıl
Takmamaya çalışıyorum hatta bir soru açmıştım. Kuzenimi yanlış anlayıp hakaret ettiğiniz için karıştım. Benimde kardeşim kuzenlerim annem teyzem vb hepsi izmirli bende öyleyim sence kendime kasar diyebilirmiyim? Bu ön yargı çok uzadı.!
@BaRRaCüS - +1 yıl
Kıskançık... Kıskandıkları için b*k atmaya çalışıyorlar. @BaRRaCüS
- +1 yıl
Sorun değil. @BaRRaCüS
- +1 yıl
Kusura bakma kuzenime söylediğin sözler hiç hoşuma gitmedi. @BaRRaCüS
- +1 yıl
Özür dilemenin kötü bişey olduğunu düşünmüyorum. @BaRRaCüS
Kuzen arkadaş seni yanlış anlamış bakıvercen mi bir @Gururlu_basketçi - +1 yıl
Yanlış anlaşılma olduğunu anladım. Kuzenimin demek istediği bize (izmirlilere) kasar dedikleri ama içen rahat olan insanlar kasar olmuyor. @BaRRaCüS
- +1 yıl
@BaRRaCüS yine benim klavye özürlülüğüm adsddsfa kendimi kaptırdım ondandır birde izmirlilere laf edilince ayar oldum. Kızın biride dedi yolda sızıp kalıyor eve gitmiyormuşuz diye. Bunlar çok sinir bozucu şeyler, izmire gelmeden konuşuyorlar cahiller @becausecool
- +1 yıl
Tamam barıştık heyoo 😂😂 @Gururlu_basketçi @BaRRaCüS
- +1 yıl
@Gururlu_basketçi o sızma mevzusu zaten tam uçurum ben hiç görmedim öyle bişey çünkü izmirde bir kız o duruma gelirse millet tecavüz etmek taciz etmek yerine taksi çağırır taksiye bindirir taksinin parasını öder evine gönderir kendi zihniyetleri bozuk @Becausecool
- +1 yıl
@Becausecool benide ağlatıcaksın vazgeç.) @Gururlu_basketçi
- +1 yıl
Niye ağlıyon be 😂 @BaRRaCüS
- +1 yıl
Yok haykırarak gülme 😂 ağlama bu 😭
😂 @BaRRaCüS - +1 yıl
@BaRRaCüS eyw adsddada😂 @becausecool
Soran+1 yılSorduguma pisman ettiniz işsiz misiniz siz ya :D
- +1 yıl
Ahaha rica ederim 😊 @BaRRaCüS
- +1 yıl
@Becausecool İzmir düşmanı soru sahibi geldi toplanın döwelim şunu :) @Gururlu_basketçi
- +1 yıl
@BaRRaCüS addsdsdads😂 işssiz değil izmirliyiz biz 😎
- +1 yıl
@Gururlu_basketçi ig görüsmek üzere :)
- +1 yıl
@BaRRaCüS görüşürüz😄
Soran+1 yıl@Gururlu_basketçi ahahaa :D
+1 yılİzmirli erkekler izmirli kızlara doyduğu için sapık olmuyolar seni biri izmirliyim diye kandırmış :)))
23 Yorumla
Soran+1 yılEn iyi görüşü verdim bile :D
- +1 yıl
Kandırıldı yani öyle mi
- +1 yıl
Teşekkür ederim :D
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılBilmiyorum valla ben evde oturuyorum soru çözüp yatacağım ne ettiler bizi kötü şöhret edinmişiz ha :D
12 Yorumla
Soran+1 yılAdiniz cikmis :)
- +1 yıl
Eig kardeşim açıklamış izmirde yaşayan erkek kızlara aç olmaz genelde zamanla soğukkanlı olmayı öğrendik diyelim başka ilde çoşkuya kapılırlar falan bizde tepki sıfır
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
16Cevap
Cinsel Yaşam konusunda 22,4b cevap paylaştı. Ne alaka ya izmirli erkek sapik yok ankarali çapkin trabzonlu fırıldak :D
21 Yorumla
Soran+1 yılO ne
+1 yılDoğulu erkeklere oranla çirkinler, ege çubukçu İzmir burak özçivit gaziantep
kıvanç tatlıtuğ adana vs İzmir erkekleri çirkin maalesef :D
Kızlar afet ama :D10 YorumlaNeden genelleme yapıyorsun ki? Ben izmirliyim sapik olduğumu düşünmüyorum ayrıca öyle geniş ve rahat bir adam olduğum da söylenemez.
13 Yorumla
Soran+1 yılCogunluk öyle
Soran+1 yılSanirim
Cinsel Yaşam konusunda 338 cevap paylaştı. Bızde ızmırlıyız ama sapık deılız cok sukur genelleme yapmamak lazım kardesım
18 Yorumla
Soran+1 yılRabi ya ama çoğunluk
Soran+1 yılBak sen :)
Soran+1 yılDogrusun
Soran+1 yılHelal olsun
Izmirli degilim ama evden bakkala cikamayan kızların kedinin mindar hikayesi gibisin
11 Yorumla
Soran+1 yılO ne be
Cinsel Yaşam konusunda 388 cevap paylaştı. izmirli kızlar brazzers gibi gezerse sapık olmamak elde değil :)
11 Yorumla
Soran+1 yılIzmirli degilim ama Izmirli erkekle sevgili olamam sanirim cok rahatlar
kimmis o erkekler ya isim verseydin bari biz niye hiç görmedik :)
10 Yorumla
+1 yılbenim bildiğim kadarıyla izmirliler kendini baya entel olarak görüyorlar İzmir'i de Paris olarak adlandırıyorlar
üzüldüm bak şimdi yalanmış hepsi demek..10 YorumlaÖnyargıya bak. Olunur canım ben izmirliyim sevgilimde izmirli. No problem
06 Yorumla
Soran+1 yılCanim sende izmirli oldugun icon sorun yok
Soran+1 yılHayir sen onlara aliskinsin diyorum
Soran+1 yılSakin :)
+1 yılIzmirin kizina guvenmeyeceksin. tecrube ile sabittirmm
20 Yorumla
+1 yılgenelleme yapmak iyi değil bayağı iyi bir tipim var hatta şöyle diyeyim dünyanın en güzel kızlarına çıkma teklifi etsem kabul eder neyse :D sapık değilim ve namazımda bir insanım. kısacası izmirli erkekler iyidir
00 Yorumlaizmirli kızlarda şey oluyor ama
14 Yorumla
Soran+1 yılNey oluyor
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelleme yapman yanlış izmirin insanları kültürlüdür
01 Yorumla
Soran+1 yılKültürüne laf etmedim
Cinsel Yaşam konusunda 329 cevap paylaştı. İzmirli değil çoğu öğrenci onların
10 YorumlaSadece sapik olan izmirlilermi 😄
20 Yorumla
+1 yılGenelde yavsaklar ordusu kız erkek aynı
30 Yorumla
+1 yılsapık değil playboylar
10 Yorumla
+1 yılIzmirli erkekler ukalanin teki
20 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılpkk lı kürtler ya da suriyelidir onlar.
10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılBen sapığım mevzu ne?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGenelde sapık oluyorlarmış
10 Yorumla
+1 yılolunur neden olunmasın.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 5,1b cevap paylaştı.
+1 yılYoo, gayet iyiler
10 Yorumla Coğu makyaj yapıyor zaten
00 Yorumla
+1 yılsoru ne kanka
10 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılNerem sapık benim. ?
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım