Arkadaşlar fritöz almayı düşünüyorum ama karar veremedim. En iyi fritözTefal mi Philips mi?Fritöz kullananlar hangi markadan memnunsunuz? En iyi fritöz hangisi?en iyi fritöz
Fritöz konusunda toplum ikiye ayrılmış desek yalan olmaz. :D Bir yanda tencere varken fritöze ne hacet diyenler. Diğer yanda fritözün kolaylığı varken tencere ile kim uğraşır ki diyenler. Aslında son zamanlarda markaların çıkardığı fritözler, tencerecilerin ne gerek var söylemini çürütüyor. En çok tercih edilen fritöz markalarını sıralayayım sen kararını verirsin.
Philips'in Airfryer ürünü, Tefal'in Actifry ürününe çok benzer özelliklere sahip. Model isimleri zaten çok benzer. Bu ürün de sağlıklı kızartma söylemi ile yola çıkmış. Izgara, fırınlama fonksiyonları da üründe bulunuyor. Bu sayede kızartma istemeyenlere ekstra sağlıklı seçenekler sunuyor. Tüm parçaları yıkanabilir olduğundan temizliği de kolay.
Fritöz aletinin zirvesi belki de bu ürün. 1 kaşık yağ ile 1 kilo patates kızarttığı iddiasıyla piyasaya bomba gibi düşmüştü. Tefal Actifry sadece patates değil. Kızartılması gereken tüm sebzeleri az yağlı ve sağlıklı olarak kızartabilirsin. Kızartmanın yanı sıra kestane, mısır patlatması gibi şeyleri de bu cihazla yapabilirsin. Fritöz kullananların bu ürün hakkındaki yorumları çok olumlu. Tüm parçaları yıkanabilir olan ürünün dışı da seramik kaplama olduğu için temizliği kolay. Özelliklerini de bırakayım şöyle. Güç 1400 W. Hazne Sayısı 1. Yiyecek Kapasitesi 1 kg. Çıkarılabilir Hazne Var. Zamanlayıcı Var. Uyarı Işığı Var.
Arzum'un fritözleri ise klasik yağ hazneli olan modellerden. Yukarıdaki eski bir modeli ama yanı seride olan AR272 Cipsco fritözleri de benzer şekilde çalışıyor. Bu modeller tencere mantığına daha yakın modeller oluyor. Bu tür yağ hazneli modellerin temizliği üstteki modellere göre daha zor oluyor. Ancak yemek konusunda üstteki modellerden bir eksiği yok elbette. Özelliklerini de yazıyorum.
Güç 1200 W.
Hazne Kapasitesi 1.5 lt.
Çıkarılabilir Hazne Var.
Isı Ayarı Var.
Uyarı Işığı Var.
4- Sinbo İnox Fritöz / 335 TL
Eğer ben fritöze çok para vermeyeyim ama işimi görsün diyorsanız, kesinlikle önereceğim fritözlerden birisi.. Sinbo markası zaten ev aletlerinde çok iyi. Bu paraya gayet işinizi görecek ve size yeterli olacak bir fritöz.
5- Korkmaz A486 Vertex - 459 TL
Ben Korkmaz'ın neredeyse tüm ürünlerine bayılıyorum. Çok kaliteli ürünleri var. Aynı şekilde fritözleri de öyle. Bu modelde 800 gram kadar kızartma kapasitesi mevcut. Özelliklerini de bırakıyorum.
900 Watt
Ayarlanabilir termostat
Sökülebilir, gösterge camına sahip, filtreli kapak
Çıkarılabilir ve kolay temizlenebilir PTFE
Kaplamalı yağ haznesi
Kullanım kolaylığı sağlayan taşıma kulpları
6- Stilevs Xx Activa Df-118 / 593 TL
Bu ürün ise 2.5 lt yağ alma kapasitesine sahip ve 1800 W gücüyle çalışıyor. Bir fritöz için gayet yeterli ve kaliteli.
7- Premier PDF Kibar / 407 TL
Bu benim daha önce kullandığım bir fritöz markasıydı. Oldukça memnun kaldığımı söyleyebilirim. Fiyatına göre gayet yeterliydi.
Güç 900 W.
Pişirme Teknolojisi Termal.
Hazne Kapasitesi 1.5 lt.
Hazne Sayısı 1.
Sıcak Tutma Yok.
Çıkarılabilir Hazne Var.
Isı Ayarı Var.
8- Aksu Ken Fritöz / 285 TL
Eğer uygun fiyatlı bir fritöz arıyorsan ve bana yeter diyorsan, Aksu Ken Fritöz gayet uygun. 285 TL fiyatıyla cep yormayan cinsten. Özelliklerini de yazıyorum.
Güç 1600 W.
Hazne Kapasitesi 2.2 lt.
Hazne Sayısı 1.
Çıkarılabilir Hazne Yok.
Isı Ayarı Var.
Zamanlayıcı Var.
Uyarı Işığı Var.
En iyi fritöz markalarından 8 tanesini önerdim sana. Benim favorim Tefal fritözden yana. Dilersen buradaki içerikte de patates kızartmasını neden bu kadar seviyoruz eğlenceli bir şekilde anlatılmış. Gayet keyifli bir bence olmuş. :D Umarım faydalı olmuştur tavsiyelerim. :)
bencede...benimde özel markalarım vardır ve hiç şaşmam...mesela sony, rowenta,siemens, bianch,philips gibi...bu markaların ürünlerini tercih ederim...pahalı ama çok uzun süre kullanabiliyoruz...22 yıldır kullandığım tüplü sony tv var ve hala taş gibi ve hiç arıza yapmadı...
fritöz alma paraya kıy yeni bir kızartma makinası çıktı adını unuttum ondan al.tefalde ve philips te var.tefalinki 1 kaşık yağla 1 kilo kızartıyo diğeri tamamen yağsız kızartıyor.daha sağlıklı.
Alışveriş & Hediyeler konusunda 758 cevap paylaştı.
tefal in o bir kaşık yağla kızartan fritözünden almayacaksan hiiç fritöz alma kardeş.. valla bak pazarlar da kızartma tencereleri satılıyor kapaklı tel süzgeçli onlardan al
evet pahalı ama özelliği iyi.. fritöz çok kullanışlı bir şey değil aslın da ya aldınmı onu alıcaksın bir işe yarasın ya da bekle para biriktir bu arada kızartma tenceresiyle idare et
valla ben tefalin actifry nı reklamda görüp çok etkilenmiştim bir kaşık yağla kızartıyor diye sırf merak ettiğimden aldım ve inanılmaz memnun kaldım balık bile pişiriyorum çok pratik içine pişireceğin yiyeceği koy zamanı ayarla bir bakmışsın yemek hazır. sadece patates kızarmıyor yani :) istediğin herşeyi pişirebilirsin.
aynen bence de tefal hatta yakın zamanda tefalin uno M adıyla bir fritözü çıktı patatesi seven biri olarak aldım baya güzel oldu bir de cam bölmesi olduğu için sürekli karıştırıp patatesin pişmesini engelleyen biri olarak artık camlı bölmeden izleyerek olup olmadığını kontrol ediyorum kesinlikle tavsiye ediyorum :)
En İyi Cevaplar