Kızlar, Sevgilimle Öpüşüyoruz, Sarılıyoruz ama daha fazla ileri gitmek istiyorum Dokunmak İstiyorum?

Sevgilimle Ciddi Düşünüyoruz Sevgilim daha önceki Sevgilileriyle Çıktığına Benimle Çıkınca Çok Pişman Keşke Daha Önceden İlk Seni Bulabilseydim Bana Herşeyi Sen Öğrettin Herşeyi Seninle Öğrendim Daha Önce Hiç Sevmek Nedir Bilmemişim Hepsini Sen Öğrettin ve Beni Çok Mutlu Ediyorsun Dedi Eski Sevgililerine Sarılmalarına İzin Vermemiş, Hiç Bir Eski Sevgilisiyle Öpüşmemiş Hatta Hiç Bir Sevgilisiyle Böyle Sürekli Buluşmazdım Dedi Ama Sevgilim Benimle Öpüşüyor, Bana Sarılıp Omzuma Yatıp Uyuyor Ve Benim Omzumda Huzur Bulduğunu Söylüyor Birlikte Sarılıyoruz ama Ben Evlenmek İstediğim Kişi Olduğu İçin Daha Fazla Yakınlaşmak İstiyorum. Dokunmak İstiyorum Ama Yanlış Anlayıp Aklında Yanlış Kötü Düşünceler Oluşsun İstemiyorum. Kendisine Konuyu Açtım. Üzmek, Kırmak, Kendimden Soğutup Benden Uzaklaşmandan Korkuyorum ve Ondan Dolayı Konuşurken Tedirgin Konuşup Sana Sarılıp Öpmekten Bile Çekindiğimi Söyledim Benim Aklımda Yanlış Düşünceler Olmaz Ben Bir Şeye Kızarsam Zaten Söylerim Ayrıca Uzaklaşırsın Diye Bişey yok Tamam Mı Ben Senden Asla Ölüm Olsa da Ayrılmam Bırakmam Senden Asla Soğumam Diyor Bende Güveniyorum Sonuna Kadar Sevgilime ve Biz Evlenmeden Asla Cinsel Birliktelik Yaşamayı İkimizde Düşünmüyoruz Ama İster İstemez İnsan Sevgilisiyle Özel Zamanlar Yaşamak, Özel Mutluluklar Yaşamak İstiyor... Sevgilime Dokunmak İstediğimi Nasıl Söyleyebilirim Yani Nasıl Desem Sarılırken Elim Gögsüne Çarpıyor değiyor İster İstemez Gögüslerine Dokunma İsteği geliyor Bunu Nasıl Kendisine Yanlış Anlamasına Sebep Vermeden Söyleyebilirim Düşünceleriniz veya tecrübesi olanlar yardımcı olabilir mi?
Kızlar, Sevgilimle Öpüşüyoruz, Sarılıyoruz ama daha fazla ileri gitmek istiyorum Dokunmak İstiyorum?