Diğer konusunda 714 cevap paylaştı. Evet baktım ve duygularımı ifade etmek için şu cümleleri kuruyorum ( DAVAR selo , SÜMÜKLÜ selo , BÖLÜCÜ selo , FIRILDAK selo , Türkiyede barış diyen yurt dışına gidince Türkiyeyi ve TÜRK askerini dize getirip yıpratıyoruz diyen DANSÖZ selo , Tek amacı kendilerini KÜRTLERİN savunucusu olarak gösterip KÜRTLERİN üzerinden prim sağlayıp ülkeyi bölmeye amaçlı ortaya atılmış KUKLA selo , Erkeklik cinsiyette olup adamlık nadirdir misali ERKEK selo , Küfür etmek istemiyorum ama SON OF A BİTCH selo
www.hizliresimyukle.net/.../8f8c9714_orginal.jpg250 Yorumla
En İyi Cevaplar
www.google.com.tr/search bide şu resimlere bak bakalim hala sempatik ve çekici geliyor mu
158 Yorumla- +1 yıl
@atiser boşuna mazluma yatmayin karsinizda aptal yok bubulke içerisinde yasayan herkes ister kürt olsun ister ermeni ister yahudi ayni haklara sahip. Hiçbir hakkiniz eksik değil. Baskaldirmak için zulme ugramaniz haklarinizdan eksik olmaniz gerek. Su an bu ulkede butun azinliklar devletin ileri dereceleribdahil her alanda bulunabiliyor.
- +1 yıl
@zigan işte bende onu diyorum kardeşim samiyetsiz köpeklere laf anlatmanın geregi yok yorma kendini.
- +1 yıl
@zigan ya işte ben ona kızıyorum bir insanın kanı bozuksa yani teröristse teröristtir eyv yapacak birşey yok. ama şu son zamanlarda terör örğütünün siyasi destekçisi olan ve bunu ayan beyan açıklayan bir partiyi ya da parti üyesi desteklemek gerekçe olarakta hükümeti baştan indirmek istiyoruz gibi şeyler söylemek ya da yukarıdaki kalleşi demokrasinin savunucusu gibi göstermek bana çok samimiyetsiz geliyor ve insanlarımız bunu popülerleştirdigi zaman bu kalleşler pirim yapıyor
- +1 yıl
@zigan senin oyle bir şey yaptıgını söylemedim kardeşim sadece açıklama yaptım. yaptıgın şeyide gayet dogru buluyorum ve destekliyoum
+1 yılBurasi Turkiye ve burasi da bir site yalniz anlamiyorum bu tip sorular neden kaldirilmiyor? O kadar sehit o kadar vatandas öluyor esnaflar harap icinde millet sokaga cikamiyor bunlar hala bu tip sorulari kaldirmiyor cok yazik cok.. Bizde salak gibi bu sitede takiliyoruz !
110 Yorumla
+1 yılKarizmatik bunu inkar edecek değilim.
İyi bir adam temiz yüzlü :)
#HDP #ÖzgürlüklerinPartisi #Demirtaş :)208 Yorumla- +1 yıl
asfs :D biji
- +1 yıl
@Üff_snne_be_slq ne oldu be :D
- +1 yıl
nolacak :D
- +1 yıl
iyi saçmalamışım bu görüşte :D melek yüzlü şeytan çıktı :)
- +1 yıl
@atiser iki yüzlü ben miyim?
- +1 yıl
@atiser yoksa elinde silah tutanlar mı?
Bebek öldürenler mi katiller mi?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
89Cevap
Karizmatiklik yaptığı şeylerle alakalıdır ki pkk yı destekleyen biri bu sıfatı hak edemez!
200 Yorumla
+1 yılKatil surat hayvan herif şerefşsz nefret ediyorum kendisinden domut sürüsü
200 Yorumlasen onu çekici bulursun o da dağdaki eşekleri çekici bulur
üzülme sen
senide karşılayacak bir eşek bulursun220 YorumlaAdama küfretmek istemiyorum. Ağzımı bozmak istemiyorum.
2715 Yorumla- +1 yıl
- +1 yıl
- +1 yıl
@mehmet86 Türkiyenin %13üne bir sor bakalım yarısı hangi amaçla vermiş? emanet oyları hdp bile kabul ediyoken kabul etmemiş olman olamayacağına göre? sence netin çatışma sürecinde seçim başlatmayın diyor?
-hdp oyları düşücek diye.
O emanet oylar , "HDP" gerçekten barış içinmi uğraşıyor, askerlerimizde şehit edilmiyor , barışa inanmaya başladık o parti görevini iyi yapıcak, seçildigi zaman silahları bıraktırcak "hep bu düşünceler" vardı.
*Ama noldu? hiç.
*Vatanın evlatları şehit oldukça HDP pkkya terörist diyemeyip arkamızda onlar vardır diyip durdu.
E demeyecekmi bu emanet oylar,"ulan şehitlerimiz var, siz pkk sizi tükürüğüyle boğar, arkamızda pkk vs. var" diyosunuz. Yok size oy demeyecekmi?
İşte bu yüzden, çatışma sürecinde başlatmayın diyorlar. - +1 yıl
@mehmet86 Azıcık mantıklı davran.
Senin kardeşin cemil diye biriyle kavgalı. ahmet diye biri diyoki" kardeşim ben bu kavgayı bitiricem"
ne güzel diyip desteklersin. Ama birden bakarsaı, kardeşinin kavgalı oldugu kişi (cemil) , gelip kardeşini dövüyo. Sonrada bu , ahmet şahsı (bitircem diyen şahıs) , gelip döven kişiyi destekliyor.(parti vekilleri)
-Figen : Arkamızda cemil var
-Hdp millet vekili : Cemil sizi tükürüğüyle boğar.
Ee niye bidaha ahmeti dinleyeceksinki? - +1 yıl
@Jel_Takes emanet oy diye birşey yok hdp bu seçimdede barajı aşacak. bir tek polisin ya da askerin kılına zarar gelmesini istemiyorum. emin ol isteyen insanlarlada hep tartıştım ama diyeceğim şu ki öyle herşey orda seyretigin gibi degil eğer hdp güçlenirse pkk ye sus ben siyasete hallederim diyebilir. eger hdp barajı aşmaz ise pkk üzerinde bir yaptırımı olamaz
+1 yılhttps://www.youtube.com/watch?v=ewHFVodCxa0
Köpeğini Ağlatana Adam Denmez.151 Yorumla- +1 yıl
Her Gün Birinizi, Bir Gün Hepinizi!
+1 yılAğzına kürekle vurduğumda sen çok yakışıklı olursun.
110 Yorumla
+1 yılsenin gözüne sokayım gerizalı aptal. sen eşşekleride çekici buluyosundur babana bezerler ya hani :D
320 Yorumla
+1 yıl81 Yorumla- +1 yıl
Ahahahahahahahah
- Diğer konusunda 8,6b cevap paylaştı.
+1 yılhttps://i.hizliresim.com/6kzQ29.jpg
Bak burada daha şekil dağdaykene... Yazık gerçekten.200 Yorumla - Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılAcaba, abin, kardeşin şehit olsa aynısını mı düşünürdün? Merak etmiyor değilim. :):
255 YorumlaDüşünürdüm, devlet çatıştırmasa ölmez kimse.
- +1 yıl
@CiziraBotan arkadaş çatışmaya gitti sanırım hesabı çevrimdışı olmuş :)
- +1 yıl
Gerizekalıya bak , napsın onlar saldırırken Türk askeri kahvemi içsin? Çatışmada mutlaka 1 savunan 1 saldıran olur.
Saldıran pkk , savunan türk askeri.
O değilde yabancı güçler pkkya tasmayı takmış, salıyo ülkelere , bir ışide bir türkiyeye, mal mal ölmekten başka vatansız kalmaktan başka bir boka yaramıyolar. - +1 yıl
@KelimelerinGücü Güldürdün :)) :D
+1 yılbir bitmediniz ya vatan hayinine karizma diyorsan helal olsun sana. O Polis ne yoksuluk içinde emekle okuyup meslek sahibi oluyor. iki tane çakal gelip şehit ediyor yazık ediyor emege. Ahh nereye gidiyoruz bilenimiz yok..
90 YorumlaSenin ne zevkin varmış böyle ya. Yaşama sen öl bence.. Eşşek bundan karizmatik.
90 YorumlaDiğer konusunda 521 cevap paylaştı. Batı'da kardeşlik diyen Doğuda terörist başı , Bebek ve çocuk katili , bölücü başı Apo'nun heykelini dikeceğiz diyen , askere polise karşı gelen, her türlü kanunsuz, devlete aykırı harekette bulunan arkasına Kürtleri almaya çalışan ne olduğu belli olmayan biri...
Bu ülkede Kürt Türk Laz Çerkez Gakkoş vb... Ne kadar ırk varsa kardeştir ve bu çok karizmatik değil mi diye sorduğun kompadör uşakları da bu kardeşliği bozamayacak!!!
🇹🇷🇹🇷🇹🇷20 YorumlaValla çok seviyorum konuşmayı konuşmasını bilen bir insan hukuk mezunu avrupada insan hakları avukatlığını yapmış oy topladı diye partiler çekemiyor kimisi kimisi ona saz çalan dedi kimisi oyuncu dedj ama herşeye rağmen saz çalan olsa bile halkın parasını calmiyor eşi öğretmen ve bir evi var halkın parasını calmiyor onada şükür :D
10 Yorumlasorun sayesinde bir sürü teröristi engellemiş oldum teşekkürler, ayrıca oy kullanma kriterleri değiştirilmeli sanırım zihinsel engelliler kullanmasa daha iyi.
30 Yorumlaher insan babasını karizmatik bulur :D normal yani senin böyle düşünmen :D : DDD:D.
180 Yorumla- Diğer konusunda 4,3b cevap paylaştı.
+1 yılYaşasın Adolf Hitler https://m.sinemalar.com/mobileweb/movieInfo/1573
Yaşasın Türk Nazi partisi21 Yorumla- +1 yıl
Darvin her halde selo yu gormuste evrim teorisini üretmiş
- Diğer konusunda 427 cevap paylaştı.
+1 yıloy kullanmak için zeka kriterinin gerekli olduğunu bir kere daha görüyoruz.
120 Yorumla Irkcilik boyle bisey iste. parti binasina teneke baglasalar al bu baskanimiz deseler onada aynisini yazarsin sen
70 YorumlaBenim erkek arkadasimin (eski gerçi şimdi) amcası. Aynılar ya, sadece daha esmer, sakallı, kaslı ve yakışıklı versiyonu bizimki.
Ben çok beğenirim kendisini. Karakterini de öyle.21 Yorumla
+1 yılBu p*ç karşıma çıksın öyle işkenceler ederim ki.. Gözünü matkapla delerim, derisini yüzer tuz atarım, taşaklarını penseyle ezip patlatırım... Normalde acıyan biriyimdir ama bu o. ç hiç çekinmeden yaparım. Soyunuz kurusun..
40 Yorumlaevet bir teröristi daha engelliyorum aferim kendinizi belli edin böyle
100 Yorumla
+1 yılbak değil 6 xper master dahi olsa bu it için hesabımı yakarım. onun ben tipine attıryaım o... nun evladı.. şerefsiz çocuk katili köpekler. onun ben yedi sulalesinin a. k. şerefsiz Vatan hainleri pkk lı hayvandan aşağılık varlık!
60 YorumlaSenin a... korum s... g bu siteden s... senin gibi kızı la a. q hangi ülkede yaşıyor seni de s.. k oy verdiği n kişiyi de
70 YorumlaSanada sokayım , karizmatik liderede sokayım piç kurusu, cizre kuruyor kuruyor , ağlıyor kurtarın diye ağlayan yavşak oraya gidince cizra yenilmiyor tu tu tu gerizekalıları sizi,
20 Yorumla
+1 yılAl Erdoğan'ı vur şuna. İkisi de birbirinden karaktersiz. Değil şu hali dünyanın en yakışıklı erkeği de olsa insan şu yaşanılanları bir düşünür. O zaman ne kadar antipatik olduğunu anlarsın. Kimin umurunda tabi.
10 Yorumlaal sana bir pkk lı daha , hem de ne kadar güzel bir terörist.
60 Yorumla- Diğer konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılYa adamı hiç sevmiyorum , siyasi görüşüm de tamamen zıt ama çok çekici geliyor bana da
30 Yorumla
+1 yılDemi ya biz bunu Sirke felan verelim tam bir maymuna benziyor :) İyide kıvırır
30 Yorumlaçok karizmatikse dağ kadrosuna katıl senin orada daha fazla değerini bilirler
70 YorumlaCizre'ye yürürken karizmaydı giremeyince neyse daha fazla konuşmuyorum asdjfsdkf
20 YorumlaBeraber etek giyip Kandil de hayatlarinizi birlestirsenize... Bizde romantik bir ateş yakarız ortaniza...
60 Yorumla
+1 yılBu karizmatikmi siz RTE kadar yakışıklı adam gördünüzmü Devlet Bahçeli kadar karizmatik adam gördünüzmü benim için tipi değil neyin kimin yandaşı olduğu !
30 YorumlaDiğer konusunda 1,3b cevap paylaştı. Tipine tükürdügüm suratsizi..
150 Yorumla
+1 yılEn yakın göz doktoruna gitmelisin en kısa zamanda.
240 Yorumla
+1 yılBu Adamlar Adi Şerefsiz Kahpe Adamlardır, Katillerdir
50 YorumlaTeroru destekleyen, terore el ayak olan adam dunya guzeli midir 😆 sakaci
50 Yorumlavalla en son bu cümleyi kuran kızın babasının otobüsünü pkklılar yakmıştı adam ölümden son anda kurtuldu. yine de sen bilirsin :D
30 Yorumla
+1 yılÇarpılırsın öyle deme 😂😂😂
Yakışıklı olunca adam olunsaydı keşke..20 YorumlaGüzel dmek istedin galiba adamlıkla yakından uzakdan alakası yok cunku bunun erkeklıklede fare surusu hepsi
30 YorumlaKardeş bir insanın tipi değil vatan için ne yapmış o önemlidir teröre destek veren babamda olsa vatan haini alçaltır bu kadar net
30 Yorumlaİsterse leonardo di caprio olsun pkknın sözcüsü olan partinin lideri şerefsiz kafir. vatan hainliğinin bedeli ölümdür pkk ve tüm destekçileri öldürülecek sende dahil
00 YorumlaDiğer konusunda 415 cevap paylaştı. Bu ineği görsem tuylerim diken diken oluyor gözlerim kızarıp vampıre donuşuyorum alerjim var
Sizin poponuzu chp ile mhp kaldiriyor mecliste yasalari engelleyerek40 Yorumla
+1 yılsiyeseti karıştırmadan yorum yapıyorum tipine tam bir abaza
40 Yorumlahaklısın senin gibi dağda yaşasam hiç erkek görmesem banada karizmatik gelir yokluktan işte naapcan. yok eğer şehirde yaşıyorsan bence en kısa zamanda bir göz doktoruna görün galiba katarak var gözlerinde.
00 YorumlaDiğer konusunda 22,4b cevap paylaştı. Bumu karizmatik, sitedeki karizmatikler ne deseniz haklisiniz 😂
20 YorumlaStockholm Sendromu yaşıyor olabilirsin...
120 Yorumla
+1 yılYuzunden o.. r.. o.. ss. u cocuklugu akiyor
170 Yorumla
+1 yılHadi Oorrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr... dan.
140 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Kafasına benziyo be ne karizması tövbe estağfirullah...
40 Yorumla
+1 yılhttps://www.hizliresimyukle.com/image/dCw
Oda senin gibi yazmıştı.. gerçi neresi yakışıklıysa..10 Yorumla
+1 yılevet karizmatik diğerlerine göre :D
ama siyasi görüşü tartışılır40 YorumlaMidem bulandı. Hepiniz igrencsiniz
70 Yorumla
+1 yılderinistihbarat.files.wordpress.com/.../image00360.jpg
karizmaya bak :DDD00 YorumlaHepinizin allah belasını dersin utanmadan hala bu şerefsizi iyi gibi gosteriyosunuz Ermeni soylari
30 YorumlaKollardaki killara baksana mk... Benim koltuk altimda bide oramda bile bukadar yok!
30 Yorumla
+1 yılBu vatan haini dünyanın en güzel insanı bile olsa bunu nasıl düşünüyorsun sende mi pkklisin sen buna cevap ver önce
00 Yorumla- Diğer konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılOnun karizmasına sı*ıyım emi. Şerefsizin önde gideni karizma olsa ne olcak, olmasa ne olcak?
10 Yorumla
+1 yılBu i*ne nerde prim kokusu alsa verir baş, Sıfatını sktigm ayni selahattin demirtaş der gecerim.
30 Yorumla
+1 yılTotomooooo benziyorrrrr Kaş göz çiz aynı vatan ha iniiiiiiiiiiiiiii
40 Yorumla- Devamını Gör (78)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler