Bu kiste yakalanan ve bundan dolayı bir yumurtalığını kaybeden kızların en büyük korkusu "kısır mı oldum ben?"
3 aylık evliyim, eşimle başından konuştum çocuğum olmicak diye. (doktorum öyle demişti)
dün bir test ile öğrendim hamile olduğumu. Sonra inanmayıp kan testi yaptırdım. Ona da inanmadım doktor ultrason da bebeğin bezesini göstererek beni ikna etti. 5 hafta 4 günlük hamileyim.
Bu benim MUCİZEM... Darısı anne baba olmak isteyen diğer arkadaşların başına.. Küçük bir susam tanesi olarak karnımda bebeğim.. Kızlar inanın, doktorunuz ne derse desin hep bir ümidiniz olsun.
Canım benim gözün aydın işte bilimi yanıltan en güzel örneklerden biri ayrıca tek bir yumurtalık ile hamile kalan bir sürü kadın arkadaşlar var doktorunuz biraz acemiymiş sanırım fakat sonuç gerçekten mükemmel :) Allah analı babalı büyütsün sizlere bağışlasın senin adına çok sevindim :) :) <3
1
3 Yorumla
Cevap sahibi
+1 yıl
Bu arada tabi yollardan gebe kaldın öyle değil mi? :)
Aminnnn aminnnnn, allah isteyen herkese versin. Tabii ki bir çok örneği var Hamile kalanların, ama aynı zamanda daha fazla da kalamayanların vardı.. Allah yüzüme güldü :) İnşallah sğa slaim doğar :)) 💋💋💋💋
Amin canım benim duygulandım gerçekten Allah herkese nasip etsin bu güzel duyguyu tatmayı. Evet o biraz daha çikolata kistinin bulunduğu yere, operasyonu yapan doktora ve operasyonun çeşidine bağlı bunlar çok etkiliyor gebelik sürecini çünkü senin kalbin çok temiz buda senin mükafatın Allah sıhhat içerisinde evladını kucağına almayı nasip etsin :) :) :-* :-* :-* <3 :)
cok güzel bir haber tebrik ederim sizi :) aynı şeyi benim kız arkadaşımda söyleyip benle ayrılmak istemişti ben ondan vazgecmedim vazgecmemde çocukları çok sevsemde onla sadece bunun için evlenmiyorum sonuçta hatta hayat bazen bize böyle sürprizlerde çıkarabiliyormuş görmüş olduk
1
2 Yorumla
Soran
+1 yıl
O zaman kız arkadaşınıza bu haberi verin. Ki bende Doktor demişti kalamazsınız diye.. Bugün gebeyim. Allah size de evlenince nasip etsin en güzelinden en sağlıklısından bir tane 🙈 teşekkürler :)
En İyi Cevaplar