Gizli Üye(25-29)+1 yılAnlatabilsem keşke içimden geçenleri bir bir. Yüreğimde kopan fırtınalardan başlasam. Ve iyiyim ben yalanlarımla devam etsem. Yediğim kazıkları döksem ortalığa. Uğruna ömrümü verdiğim ve yenildiğim savaşlarla tamamlasam itiraflarımı. Ne kadar yorgun olduğumu haykırsam keşke. Geceleri sessizce yorganı başıma çekip ağlayışlarımı gösterebilsem. Ha birde insanlara olan nefretimi tarif edebilsem keşke. Çiğnediğim sözleri saysam mesela. Kaç kere tükürdüğümü yalattı hayat söylesem. Sonra anlattıkça hafiflese dertlerim. Ve unutsam geçmişi. İnsanların kahpeliklerini. Sonra yepyeni bir ben olsam. Pes ettiğim yerden devam etsem hayata. İçten gülümsesem insanlara? Olmaz mı? Olmaz tabi. Ne ben anlatabilirim içimdekileri. Ne de siz dinlersiniz beni. Zaten anlattık diye düğümlenmedimi ipler? İçten olduk diye gelmedi mi dertler? En iyisimi susayım ben. İçimde kalıversin her şeyim. Duygusuz sansınlar beni yine eskisi gibi.
110 Yorumla
Soran+1 yılVayyy çok güzeldi. Siz mi yazdınız? 👍👍
Cevap sahibi+1 yılAtara atar gidere gider :) Sen öyle yazdıysan bende böyle yazarım nasıl olmuş. ☺
Soran+1 yılÇok beğendim sanki bana yazılmış gibi tam da hissettiklerim bunlar :D
Benim ki nasıl?
Cevap sahibi+1 yılKaybettiğinde değil , Vazgeçtiğinde yenilirsin. Pes etme barışın ya ne olcak
Soran+1 yılYok barışmam. Terk eden o hem. Beni ve bu ilişkiyi istemiyorken ben yüzsüzlük yapıp barışalım diye yalvaramam ki kimseye yalvarmam. . Aşkımdan ölsem de beni istemiyorsa ben de istemem. Keyfi bilir :D
Cevap sahibi+1 yılOha aşkta gurur olmaz. Naptın sen :) . Mutluluğun peşinden koşucaksın. Öyle kenardan bakan değil. Çok yanlış yapıyon bence
Soran+1 yılAynı kişi tarafından ikinci kez terk edilirsen ne demek istediğimi anlarsın. Çok seven, çok değer veren bendim. Gurur yaptığım yok yeri geldi ayrıldıktan sonra hala sevdiğimi de söyledim. Beni istemediğini dile getiriyorsa benim için bitmiştir. Ha hala seviyor musun desen evet hem de çok.
Cevap sahibi+1 yılValla bir ilişkide böyle bir olay yaşanırsa bilmiyorum valla bence ilerlemez. ama çok seven için zor bir durum olur. Ben kendimden biliyom. Sevipte kavuşamamak nedir diye sorsan kitabını yazdım :) . Hayat işte acımasız yapıyor bazen
Soran+1 yılÇok sev , çok değer ver gitsin oh be ne güzel dünya. Affet aynı şekilde terk etsin, ortada bıraksın, hayallerini yıksın demi ne güzel
Cevap sahibi+1 yılValla off seven ezilir. Ezen Sevilir :(
En İyi Cevaplar
Okurken baya duygulandım. Sanki sen yazmamışsın da kalbin konuşuvermiş. Ayrılıklar da başka olaylar gibi acı verici, yıpratıcı etkisi vardır. Umarım bundan sonra hayatın gönlünce oluverir.
Ayrıca bu duygu yüklü satırlardan bir kesitini belki bir gün lazım olur yazavırırken fikir olsun diye
Karşıdaki insanı acıtacağını bile bile...422 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beğenmenize sevindim :/
Soran+1 yılKeşke ama yapacak bir şey yok
Soran+1 yılSoru mu göremedim?
Bu arada teşekkür ederim
Soran+1 yılTabii ki ne demek
Soran+1 yılİnşallah geri dönse yeter bana :/
Begendiğinize sevindim
Soran+1 yılAllah razı olsun kardeşim bu yorumun için , kırmadığın dalga geçmediğin için.
Soran+1 yılKesinlikle eleştiri yapacakları yerde dozu abartıp alay ediyorlar. Beğenmediysen beğenmedim de yok ergence falan filan
Soran+1 yılOkumadı ama barıştık çok şükür :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim
canım benim 1 yıl sonra bu acıdan geriye sadece keşkelerin kalacak. o koskocaman sevgiden geriye sönmeye yüz tutmuş ufacık bir kıvılcım olacak. aklına gelmediği günler ve aklından çıkmadığı geceler olacak fakat bu kadar yoğun olmicak ve sen anlattığım duruma gelince gururun kişiliğin aşktan önemli olduğunu farkedeceksin bunları bilerek o yazıyı at yani yne karar senin ama unutulmaz diye bir şey yok ve sen ondan daha önemlisim bunu da sakın unutma kendini de sakın ayaklar altına alma benden ufacık bir tavsiye :) ergen olmaya gelince her insan ergenliği tadar ergenlik düşüncesyle hatalar yapar bu duruma kötü yaftası yapıştırmak saçmalık ergenceyse de ergence arkadaşım bundan utanma yaa bizim yaşlarımız ergenlik yaşı yaşımızı da sonuna kadar yaşamalıyız bu yüzden kötü yaptası yapıştıranlara bakma sen
010 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim güzel yorumun için ergenliğe sözüm yok alaycı yorumları sinir ediyor beni. Beğenmedilerse beğenmedim desinler neden kişiligime laf ediyorlar? Sanmıyorum hakları olduğuna. Beni terk etti ben gitme demedim asla kendimce onurum kırıldı. Yoksa başka şeyler değil yani :)
- +1 yıl
aman deyip geri dön dersin veya oturur güzelce konuşursun ama peşinden sakın koşma acındırma sakın yapma o seni yerlerde çok üzgün falan diye değil üzgün ama ayakta diyerek bilsin unutma ne kadar sevsen de kişiliğinden olması gereken gururundan taviz verme canım :) anlatmak istediğim ergenlik kötü bir şey değil bundan gocunma ve alay eden insan kendisini üstün gören egoist ama yetersiz insanlardır hiç muhatap olup canını sıkma derim ben :)
Soran+1 yılYalvarmadım giderken , gitmede demedim yani çok şükür onsuz da olacağımı göstermeye çalıştım istemiyorsan buyur diyebilmeyi de becerdim. Bakalım sadece çok sevdim. Pişman olmasını istiyorum hem de çok çünkü asla hak etmedim asla aldatsam , yalan söylesem tamam derim ama hiçbir şey yapmadım. Anladım şimdi :)
- +1 yıl
Beni terkeden eski sevgilimi o kadar sevdim ki kendimi kaybettim gittiğinde sonra kinlendim hem pişman ettim hem de delirtme noktasına getirdim :D tabi bunları arkadaşımla beraber yaptık :D eski sevgilimin arkadaşları arayıp nolur bu çocuğu rahat bırakın artık felan diye yalvardılar :D :D sonra noldu biliyo musun sadece kin duygumu tatmin etmiş oldum yaptıklarımdan pişman değilim ama verdiğim zamana acımadım desem de yalan olur :) bu yüzden uğraşmaya değmez :) her şey geçiyo sonuçta ona onsuz olabileceğini göstermekten önce kendin buna inan o zaman o daha çok inanır buna :)
Soran+1 yılEvet kin nefret intikam duygusu berbat insan bazen intikam alaçam diye kendisine ihanet edebiliyor yani hiç kendisine yakışmayan şeyleri yapabiliyor önemli olan ders çıkartabilmek sonuçta bu dünyaya sınanmaya geldik :/
Soran+1 yılPişman olup geri dönmesi için dua edersen gerçekten çok makbule geçer. Barışmak değil de niyetin sadece pişman olduğunu görmek istiyorum çünkü hak etmedim :/ teşekkürler bu arada yorumun için
Soran+1 yılEstağfurullah olur mu öyle şey? Kafam dağıldı en azından çok teşekkür ederim inşallah çok amin :) Allah razı olsun
Çok guzel olmuş bence kendini geliştirebilirsin ellerine sağlık umarım çektiğin acı en kısa surede azalır ve biter
135 Yorumla
Soran+1 yılÇok ama çok teşekkür ederim beğendirebildiysem ne mutlu bana :) o kadar yetenek var mı gerçekten? :)
Soran+1 yılHadi ya o kadar diyorsun :O çok teşekkür ederim yazsam bile basarlar mı kitabı bilemem
Soran+1 yılDuymuştum evet ama tam olarak ne olduğunu bilmiyorum
Soran+1 yılBu uygulamayı telefona indirebiliyor muyuz?
Soran+1 yılİndirdik fakat rumuz kısmında hata veriyor nasıl yazmam gerekiyor bir bilginiz var mı
Soran+1 yılOldum evet bu yazı mı yazdım illa hikaye olması mı gerek?
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim yazdım bile :)))
Soran+1 yılTabii ki :) sairciragi umarım doğru yazdım
Soran+1 yılDesteğin için çok teşekkür ederim çok iyisini :)
Soran+1 yılAynen öyle tesekkür ederim :) Nasıl arttılır bilmiyorum takipçi , bu yazdığımı değiştirerek yazmıştım tekrardan okunuz mu merak ettim?
Soran+1 yılEvet değiştirdim, fark etmeniz güzel birşey :) instagram da olabilir
Soran+1 yılİnstagram da paylaşamadım sadece boş foto gidiyor
Soran+1 yılHa anladım şimdi çok ama çok teşekkür ederim ya çok iyisin. Her sorduğum soruyu hiç sıkılmadan cevaplıyorsun falan bu devirde zor bulunan şey bunlar :)
Soran+1 yılBurayı büyük ihtimal kapatarım orada sohbet şeydi varsa atarım mesaj :)
Soran+1 yılSen de kendine iyi bak sağ ol her şey için :) en iyi cevap seçebiliyormuyduk sizin yorumu seçmek istiyorum da :)
Soran+1 yılBulamadım nereden olduğunu :/
Soran+1 yılTelefondayim fakat bulamadım hiçbir işaret yok :/
Soran+1 yılTeşekkür ederim çok sağ ol her şey için iyi geceler :)
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
çok iyi yazmışsın ama atma bence. Bende denedim ve bir havalar değişik haller aradan 1 yıl geçti bir ortamda yan yana geldik bakışları bile bir iticiydi bence atma kardeşim yapma kendine bunu değmez emin ol değmez gitmişse yapma kardeşim dinle sen beni..
16 Yorumla
Soran+1 yılAtmıyacam zaten sadece içimi döktüm ve sormak istedim
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim beğendiğiniz için. Aynen öyle her duygu var nefret aşk ama yapacak bişeyim yok.
Soran+1 yılÇok çok teşekkür ederim.
+1 yılYa ben sana kıyamam ya :(
Ne kadar güzel bir sevgin var.
Ne güzel sevmişsin onu.
Yazık ki sevginin kıymeyini bilememiş.
Senin gibi seveni bulamayınca geri dönücek adım gibi eminim.
Biz bazı kızlar dokunmadan da uzaktaykende sevip sabredebiliyoruz.
Kavuşacağımız anı sabırla bekleyebiliyoruz.
Ama o bazı erkekler bunu yapamıyor.
İlla yanımda olucak :(
Umarım acını dindirecek bir şeyler olur.
Canının yandığını özlemini hissedebiliyorum :(07 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim güzel yorumunuz için. İçimi döktüm kimseye anlatamadıklarımı yazdım oldu ya da olmadı fark etmez olan oldu zaten :'(
- +1 yıl
Olmuş çok güzel olmuş peki bunu ona vericek misin
- +1 yıl
Aranızda 1 saat var ve bekleyemem mi dedi?
Yok artık ya
Seni gerçekten sevseydi katlanırdı
Sana yazık olmuş sevgine yazık olmuş ne diyim 1 saat ne ki ya :(
Soran+1 yılHayır bunu ona göndersen de umurunda olmayacak diye düşünüyorum. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Umarım sana çok değer veren biri karşına çıkar da mutlu olursun. Rica ederim
Soran+1 yılAllah razı olsun. Ayrıca teşekkür ederim güzel yorumuniz için, kırmadığınız için.
- +1 yıl
Rica ederim <3
Gizli Üye(36-45)+1 yılCok guzel yazmışsın. aynı duygulardan bende gectim ancak erkekler kendileri bu bicare hale düşmedikce bizim ne halde oldugumuzu umursamiyorlar ve muhtemelen sen bu mail, mektup, mesj her neyse ona gonderirsen bir düz yazi gibi okuyacak senin neler hissettigini anlamaya dahi calismayacak
Uzgunum ama bir erkek geri donecekse sen hicbir sey yapmadan donuyor zaten. donmemeyi sensiz devam etmeyi kafasina koymussa da onu hicbir sey geri dondurmuyor :-(03 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim. Terk edildim hak etmedim bugün 2. Gün oldu. Bensizliği seçti benim elim kolun bağladı. Kal diyemedim çünkü o gitmeyi seçti çok zor gerçekten. Umutlarım vardı yarınlardan ama artık Umutlarım yıkılan hayallerimin altında kaldı :(
Cevap sahibi+1 yılGitme desen de giderdi.
Ben dedim cunku, gitti
Soran+1 yılÖnemli olan kendi kalması ben gitme demesem de gidecekti gitti
çok iyi dile getirmişsin sen hislerini ama böyle basit sebeplerden ayrılan bir insanın senin şu yazdıklarını anlayabileceğini düşünmüyorum ama emeklerin boşa da gitmemiştir yazmak rahatlatır çok takılıp kalma derim sen bu çocuğa kimler kimler giricek hayatına belki çok büyük bir aşk yaşayacaksın ki illaki yaşarsn
04 Yorumla
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim, beğenmenize çok sevindim. Evet boş sebebler , gereksiz bahaneler. İnsan neden bekleyemez ki? Seven insan beyleyemez mi? Seven insan yarı yolda bırakmaz ki? Anlamıyorum anlayamıyacam hiçbir zaman.
Soran+1 yılİnsan hayal kurduğu insanı kaybedince yıkılıyor sadece yoksa beni istemediğini dile getirmede de alttan alttan mesajı verdi. İnşallah pişman olur tek temennimiz
Soran+1 yılTemennim
millet sakın atma diye tutturmus kız onu sormuyo ki kardesim.. neyse güzel olmuş beğendim saf ve temiz eline yüreğine sağlık.
12 Yorumla
Soran+1 yılAynen öyle aynen. Ben atıyım mı diye sormafım ki , teşekkür ederim tekrardan :)
Diğer konusunda 2b cevap paylaştı. inşallah çabukça atlatır ve bu hisle başka hatalar yapmazsın, Allah yardımcın olsun canım. aşk garip ki kimse ölmeden, bir yerin kesilmeden de acı veren bir şey..
01 Yorumla
Soran+1 yılAllah razı olsun inşallah teşekkür ederim yorum için
Gizli Üye(25-29)+1 yılAhah 😢 aa😢 ahahah 😭😢 az önce sevgilim😢 bitsin ayrılalım dedi😢 ayrıldık😭 ahah canım çok acıyor. Seni hiç bırakmicam ne olursa olsun demişti.😭 sen de yazmışsın böyle daha çok ağlattın😭 okuyamadım devamını😭
03 Yorumla
Soran+1 yılYaaaa bugünde herkes ayrılmış, üzülmeni istemezdim :(
Cevap sahibi+1 yılBen nefes alamıyorum ama 😢 uyuyamıyorum 😭 ahah 😭 o benim ilk aşkım dı
Soran+1 yılElimi tutan ilk erkekti tek umudum son olmasıydı o sonum olmasını tercih etti dün ben de yaşadım o duyguyu :(
- Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı.
+1 yılDalga geçmiyorum ama bence bir erkeğin poposunu bukadar kaldırmaya değmez.. zaten değecek adam seni bırakıp gitmezdi :(
05 Yorumla
SoranBu yazımı kendime yazdım , o bilmiyor göstermedim
- +1 yıl
Ozaman çok güzel ve çok beğendim... bence gösterme zaten değmez...
Böyle güzel içini yazıya döken bir bayan güzel adamları hakediyor ama şans işte denk gelmiyor sevene :/
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim , beğenmenize çok sevindim :/ maalesef çok sevince gidiyorlar çok değer verince yaranamıyorsun. Kimseyi sevmeye gelmiyor :(
- +1 yıl
Şu söz çok doğru galiba
"İki kişiden biri daha çok seviyor" diye cidden de öyle...
Rica ederim.. gerçekten çok beğendim.. daha güzel anlatılamazdı heralde...
Soran+1 yılBeni bu yorumunu çok mutlu etti gerçekten teşekkür ederim :) kesinlikle bir taraf kendini yırtar bir taraf ise sadece izler maalesef :'(
+1 yılBende bugün ayrıldım ve şu an resmen bu yazıyla açık yarama tuz bastın okuduğumdan beri ağlıyorum helal olsun valla
010 Yorumla
Soran+1 yılAyyyy kıyamam yaaaa üzmek istemedim inan :( duygularına tercüman olduyduysam ne mutlu bana
- +1 yıl
Evet bayağa tercüman oldun keşke barışsanız hem siz hem biz :(
Soran+1 yılKeşke yaaa dönmesi için dua falan ediyorum ama dönse de nafile
- +1 yıl
Özel degilse Tam olarak niye ayrıldınız?
Soran+1 yılAramızda 1 saatlik mesafe vardı. Bir kere buluştuk sadece. Seneye kısmet olursa işe girersem yanında olacaktim inan beni ayakta tutan o umutlarımdı , onunla buluşma hayali falan. Bana sanalız dedi , sadece adımız sevgili dedi , memnun değilim dedi resmen seni istemiyorum dedi ve gitti yere göğe sığdıramadım bir hoşça kala sığdırdı beni :(
- +1 yıl
Çok zor ya biliyorum of of Allah bize sabır versin
Soran+1 yılAmin inşallah aynı gibi bitişleri o zaman?
- +1 yıl
Evet kesinlikle benziyo
Soran+1 yılAnlatmak istersen bana yazabilirsin yani mesaj atabilirsin
- +1 yıl
Olur
Elimi tutan ilk erkektin diye duzeltirsen anlam bozuklugu olmus cunku. Ben gayet basarili ve icten buldum.
03 Yorumla
Soran+1 yılEvet orası dediğiniz gibi olsaydı daha iyi olurdu kendimce. Teşekkür ederim beğendiğiniz için
Soran+1 yılEvet haklısın maalesef :)
Bu yaptığın kendine daha fazla acı çektirmekten başka ne işte yarayacak? Ya boş versene unut gitsin o düşünsün o yazsın bu yazıları hayatına kaldığın yerden devam et sanki hep o mu vardı :)
09 Yorumla
Soran+1 yılHaklısınız ama duygularımı dile getirmek istedim
Soran+1 yılDeniyorum bakalım daha taze biraz zaman gerek.
Soran+1 yılHaklısınız ama dediğimiz şeyde kolay olmuyor
Soran+1 yılDenetim, sağ ol yorum için
Soran+1 yılDenerim
Bu... cok zor olmali allah seni senin gibi sevenlerle bulustursun canim
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağ ol canım
+1 yılSoru işaretinden sonra boşluk bırakma, virgülden sonra da bir karakter boşluk bırak o altı çizili yerler düzelsin.
10 Yorumlavalla şunu tespit ettim kızlar hemen biz ayrıldık derler ertesi gün ya da günlerde tekrar başlarlar. en ufak birşeyde tekrar ayrıldık biz derler sonra yine barışırlar sonra yine ayrılırlar sonra yine barışırlar. onaylanmıştır
02 Yorumla
Soran+1 yılBen ayrılmadım !!! Terk etti beni
Çok güzel yazdın da ben uzuldum okurken, inşallah geri döner şana
01 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmene çok sevindim, Allah razı olsun inşallah döner
+1 yılSoru işaretlerini boşluk bırakmadan koyarsan daha güzel olur.
Beğendim.04 Yorumla
Soran+1 yılTamam. Teşekkür ederim.
- +1 yıl
Uzak mesafe ilişkisi sanıyorum.
Soran+1 yıl1 saatlik mesafe , bekleyemem dedi terk etti :/
- +1 yıl
Yazık olmuş.
Gizli Üye(25-29)+1 yılBu kadar üzme kendini seninde bir canım var ve o'nsuz da yaşayabilirsin. Asalak değilsin ya. geçer bir gün mutlaka kendini bu kadar üzdüğüne yanarsın.
00 Yorumla
+1 yılçok dramatik. Biraz daha rasyonalist bir yazı yazsan daha etkili olur.
10 YorumlaDiğer konusunda 5b cevap paylaştı. Azıcık okudum böyle acıklı şeylere kalbim dayanmıyor
03 Yorumla
Soran+1 yılAzıcık okudunuz peki beğendiniz mi merak ediyorum da?
+1 yılVirgülden sonra boşluk koy misal;
bir gün, bir gün00 Yorumla
+1 yılAtarsan yarın ilk iş arkadaşlarına okutur, gururunu çiğneme sakın
00 YorumlaDiğer konusunda 6b cevap paylaştı. Geçmiş olsun. Napmıştı sana. Canın neden yanıyo. Ciddi düşünmüyosanız neden ayrılınca canın yancakki !!!
03 Yorumla
Soran+1 yılTerk etti
Soran+1 yılKeşke , yapacak birşey yok
+1 yılHelal Olsun.
34 Yorumla
Soran+1 yılBeğendiğinize sevindim teşekkürler
- +1 yıl
Duygusuzum. Duygusal Bakımından Değil Yazınızda Kurduğunuz Cümle ve Kelimeler Özenle Seçilmiş O Suretle.
Soran+1 yılOlsun yine de teşekkür ederim
- +1 yıl
Rica Ederim İyi Akşamlar.
+1 yılBiz de ayrılalı 1 gün oldu :(
02 Yorumla
Soran+1 yılKader ortağım benim :(
- +1 yıl
Ah ah onun mutluluğu için kendimden vazgeçtim resmen :( yerimde olmak istemezsin inan
+1 yıliyi olmuş ya bence gönder içinde kalmasın://
01 Yorumla
Soran+1 yılYok göndermiyecem sadece duygularımı, acımı dile getirdim
- Diğer konusunda 10,1b cevap paylaştı.
+1 yılahahahahahahahaha bundan bir 7-8 yıl sonra okuduğunda, ben ne b*k yemişim tam ergenmişim diceksin :)
14 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmiyorsan beğenmedim de ne ergeni ya? bir sktrn
- +1 yıl
tamam unutma bu lafımı, ilerde hatırlarsın, adamın yerinde olsam okumam ayrıca
Soran+1 yılGöndermedim zaten bu neyin kafası? Diyorum ki içimi döktüm beğenirsin ya da beğenmezsin emeğe de mi saygın yok ergence falan
- +1 yıl
tamam bende ilerde bunu tekrar oku diyorum, bir 10 sene sonra falan, ne manyakmışım demezsen bul beni :)
acıtasyon mode: on
ben sevmem böyle yazıları pek beğenmedim k. bakma03 Yorumla
Soran+1 yılAlay etmene gerek yoktu !!!
Soran+1 yılAcıtasyon mode ne demek? Alay değil mi? Tiye almak değil mi?
Bilip bilmeden konusma kaba kaba yorum yaparsan tabii sinir olurum beğenmem. Adam gibi beğenmedim de olmamış de kabul egoist
+1 yılEğer gerçekten sevseydin, pc de değil de kalemi eline alıp elin ağrıyana kadar el yazınla yazardın, Ergen ergen işlerin peşinde koşmayın
01 Yorumla
Soran+1 yılEmeğe saygn hadi madem neden girip yorum yazıyorsun a Dangalak?
komik geldi valla ahahahaha ya neden edebiyat yapıyosun, beceremiyosun da zaten acıklı olmayı, komik oluyor. tülay diye bağıran adam gibisin ahaha
02 Yorumla
Soran+1 yılBeğenmediysen beğenmedim de bu ne alaycı yorum yazık !
Su ozelinizi paylasmayin ya ozel o ozell
08 Yorumla
Soran+1 yılNeresi özel bunun? Ha kitaptaki yazı ha bu? İsim mi verdim tarih mi onlar duyguların sadece
Soran+1 yılNa?
Soran+1 yılNah diye okudum da :)
Soran+1 yılTeşekkür ederim o halde
+1 yılçok uzun. okuyamadım.
00 Yorumla
+1 yılBunu okumamış olması üzücü 😏
05 Yorumla
Soran+1 yılNeden ki?
- +1 yıl
Cok güzel yazmıssın hatasını anlaması için bir fırsat olabilirdi belki
Soran+1 yılÇok teşekkür ederim beğenmene sevindim. Sessiz bir mektup oldu bu. Belki bir gün döner , sevse gitmezdi zaten
- +1 yıl
Umarım döner
güzel olmuş ama eksik gibi
02 Yorumla
Soran+1 yılOrada bahsi gecen Sevgili " eksik olmasın?
Teşekkür ederim
+1 yılBence atma sen bunu ya.
03 Yorumla
Soran+1 yılHayyyy ben bunu atıyım mı atmayım mı diye sormadım.
- +1 yıl
Tamam * naparsaniz yapin
Soran+1 yılSktr ya
Sen bunu ona gönderirsen okumaz bence
02 Yorumla
Soran+1 yılBen onu sormuyorum nasıl olmuş diyorum
+1 yılgüzelmis kopyalasammı
07 Yorumla
Soran+1 yılNereye
- +1 yıl
ama benm böyle özel duygularımı haketcek kimse yok o güzel temiz duygularımızı her insana vermemeliyiz
Soran+1 yılKitap sayfasını okuyor gibi düşünün bir yerde kullanan olacaktır fakat beğenilip paylaşması güzeldir. Çünkü özel diye değil de biraz genel şeklinde yazdım yazıyı. İsim tarih yer ismi falan vermedim farkındaysanız?
- +1 yıl
yok onu demedim asık değilmisin duygulardan bahsediyorum yazıdan değil
Soran+1 yılHimm anladım da sorun olacağını düşünmüyorum
- +1 yıl
seni bırakmıs gitmis daha ne sorunu arkadas ya
Soran+1 yılYok biz orta yolu bulamadık iyi akşamlar
çok güzel yazmışsın gerçekten duygulandım :(
012 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beğenmene çok sevindim
Soran+1 yılHadi ya o kadar iyi mi sahiden :/
Soran+1 yılTeşekkür ederim beğenmene sevindim :)
Soran+1 yılHayatım oydu ama deniyecem. Onsuz yaşayamam demiyorum tabii ki yaşarım ama gönül isterdi ki onla beraber :/
Soran+1 yılAlışmaya çalışmaktan başka birşey gelmiyor elimden :/
Soran+1 yılPişman değilim zaten sadece sevdim pişman olacak bir durum yok :) teşekkür ederim yorumun için
+1 yılGüzel yazmışsın ama bu duyguyu yaşamayan bilemez
02 Yorumla
- +1 yıl
Rica Ederim
O seni sevmiyosa değmez.
02 Yorumla
Soran+1 yılSevse gitmezdi zaten
okumadım. özel hayatını biraz kendine sakla
01 Yorumla
Soran+1 yılNeresi özel bu? İçimi döktüm ha kitap ha bu ne alaka?
+1 yılhayırlısı neyse o olsun
01 Yorumla
Soran+1 yılAmin sağ ol
Gizli Üye(36-45)+1 yılBunu gönderirsen ancak totosu kalkar
00 Yorumla
+1 yılokumadım ama hayırlısı
00 Yorumlakalbime dokundu 😓😪
13 Yorumla
Soran+1 yılSonunda adam akıllı bir cevap
Soran+1 yılNasıl yani?
+1 yılen güzel aşklar hiç kavuşamayanlarındır...
00 Yorumla
+1 yılÇok beğendim, inşallah toparlayabilmişindir :(
01 Yorumla
+1 yıllütfen atma lütfen.
04 Yorumla
Soran+1 yılAtacak demedim zaten
- +1 yıl
Terslemene gerek yoktu. Hazırladıysan atmayı düşünüyorsundur diye düşündüm.
Yazıyı ben okudum güzel, akıcı bir yazı olmuş ve anlamlı.
Soran+1 yılYok herkes salak saçma yorum yapıyor ön yargıyla , alaycı cümlelerle öyle bir cümle sandım kusura bakmayın. Teşekkür ederim bu arada
- +1 yıl
Estağfirullah alay etmek haddime değil.
Rica ediyorum. :)
+1 yılÖzelini neden paylaşıyorsun
01 Yorumla
Soran+1 yılSizene ya?
helal vallh sana
01 Yorumla
Soran+1 yılTeşekkür ederim beğenmenize sevindim
Iyi yazmissin.
01 Yorumla
SoranTeşekkür ederim
+1 yılbence okumamıştır
01 Yorumla
Soran+1 yılBu onu görmedim sadece acı mı dillendirdim. Ve size sormak istedim nasıl olmuş mu diye?
Gizli Üye(30-35)+1 yılıyı yazmışsın
01 Yorumla
Soran+1 yılNe cabuk okudunuz
- Diğer konusunda 2,2b cevap paylaştı.
+1 yılkasma ve gönderme böyle bişeyi boşver.
04 Yorumla
Soran+1 yılGönderecem demedim zaten sadece sordum olmuş mu olmamış mı diye
- +1 yıl
sakin ol kelimeleri seçerek yaz. bende yorumumu yaptım biraz saygılı olun saygı bekliyorsunuz ya hani
Soran+1 yılGözler kesin kör küfür mü ettim ne alaka lannn?
Soran+1 yılBugün herkes içmişte gelmiş
Gizli Üye(25-29)+1 yıliyiymiş
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılErgence...
10 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği
Gündem
Dünya Kupası