Ben diyorum ki 1.60 minyon değildir. Boşuna ben minyonum diye sevinmesinler peki sizce minyon demek için boy ne kadar olmalı?
1.50-1.59
1.60-1.65
1.50-1.65
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
minyon kız 150 ile 159 arasıdır. zaten ülkemizin boy ortalaması ne kadar ki?
mesela benim boyum 160 ve benden kısa arkadşaların yanında hep sen uzunsun lafını duyuyorum ama benden şöyle 2-3 cm uzun olanların egosu tavan oluyor 'ay canıım sen minyonsun' diyorlar.
neye göre belirleniyor bende anlamıyorum.
1.60 dan sonrası bana göre minyon değil
Minyon kız candır esmer minyon, sarışın minyon, kumral minyon hepiciside hoştur... O kadar çok minyon dedim ki kaçırdığım farmlar geldi aklıma Lolcüler bilir...
Cevap
6Cevap
1 60 bencede minyon degil. Gayet normal
Kimileri minik desede deli oluyorum minik diyenlere gayet normal.
Ben minyon degilim gayet normalim seni bilemem..!
165 im minyon olacağıma keşke 175 olsam da bacak boyum otoban gibi olsaydı bunun sevinilcek bişey olduğunu sanmıyorum ayrıca 160 da aşağısı ztn minyon değil kısa olur ve bnce kötü duruyor
165 minyon değil kız. :)
Yok canım benim, boy ortalamadan uzun oluyor, sadece ince yapılı oluyorsun. :)
sizde topuklu ayakkabı ile hal olur en fazla boy sorunu erkek kısa olursa sıkıntı altan boyum 1.74 yırtıyorum 160 falan olsaydım mazallah yanardım bizde topukluda yok :) @kelebek4
@kelebek4 olanı anlattım sadece
150 ile 60 arasında 10 cm var zaten. 10 cm ne kadar fark edebilir ki
160-162'den sonrası ve 152'den aşağısı minyon değil diye düşünüyorum.
165ten uzunu minyon değildir diğerleri minyondur kendimce
Dünys standardu nedir bilmiyorum ama hastayım o kızlara biblo gibi evin bir köşesine koy.
1.60 ve yukarisi cogu erkekten uzun.
bundan uzunu kurtarmaz
160 minyon değilse gerisini kendine ne diyor acaba
bir elliden kısalara cüce deniyor tıpta yani 160 bu durumda minyon.165 ten sonrası normal standarttır.
genel durumu yazdım bu durumda minyon sınıfındalar diyorum farkındamısın. yani bu genel bir durum tıptada geçen budur. sen değil diyebilirsin aynı fikirde olmak zorunda değilim.
latincesini yazsam anlarmısın
hastalıklarında latince terimleri var ama halk arasında farklı terimler kullanır. kendi dilimizde. yani uzun sayılmıyor. benim içinde böyle. ayrı ve ve farklı fikirlerden hoşlanmadığın ortada.
iyi tamam yok.
150 kız minyon değil ki. Embriyo jfdhhd hshd
Kızma kızma tatliş :)
1.50-1.59
1,60-165 Arası:)
1.60 minyon sjsjsjs
1?60 milyondur
B diyom
160 civar
azamı yanı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar