Bu tur seyler Yaşayan cinlerle ilgili bilgisi olan cevaplar sa sevinirim.
Alay edecek olan başka yere !
Alay edecek olan başka yere !
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Buluyorlar diye duymuştum.
Kanalizasyondaki eşyaları falan bile buluyorlarmış diyorlardı ama ne kadr doğru bilmiyorum :)
Bende duydum ama şahit. olan birini ariyorum :)
Kardsim onlar cok hizli ama gercekten cok hizli eğer kaybolan seyin yaninda da muhtemeleb cinler sayilari çok cok fazla. bildigim bir tane rivayet var orda seytani bir cini ariyorlar ve buluyolar.
Az çok bilgim var cinler hakkında ama kayıp birseyi nasıl bulabiliyorlar ki tamam geçmişi çok iyi hatırlıyorlar ve biliyor olabilirler ama çalınan veya kaybolan birseyi bulmaları ne kadar mantıklı ki?
Çok sayıda olduklarıni biliyorum ama çoğu sözleri yalan çıkıyor bilinçleri insanlar kadar yüksek değiller zaten. Bulmalari hızlı olmalarından mi kaynaklaniyor tam olarak
Israr etmedim zaten kardeşim biliyorum bu olayların içeriğini. Anlatılacak şeyler değiller. Ben mantıklı bir açıklama öğenemek için bu soruyu sordum zaten. Goruslerin yeterli oldu saolasin.
Snde saol kardesim. bigun bir adam HZ. ABDULKADIR GEYLAN K. S yanina gidio diyoki benim bir kizim var önceden cok soz dinlerdi sonra sozumuzu dinlemeye basladi eve gec gwlmeye basladi simdide hic gelmio diyo. GEYLANI k. s efendimiz dusunuo dioki yatsi namazindan sonra suraya git su sekilde niyet yap sonra vekle sabaj namazina mutekip cinlerin meliki gelicek ona derdini anlat dio
Adam gidio yapio ne dediyse cinleri gormeye baslio ama yuvarlagi yuvarlai gecemio cinler sabah namazi oluo cinlerin meliki aslerlerile gelio atin ustunde adama sen napiosun burada dio aadam cinlerin melikine beni ABDULKADIR GEYLANİ gondedi dio melik de atindan inio toprafi opuo adam derdini anlatio melik askerlerine bulun o cini dio cinde yurtdisinda gorevli bilmem hangi cin buluolar getiriolar melik kötü cine kizio alin bunun kellesini dio hemen olduruyolar adam kizina kavusuo ama merakli melike dioki A. geylaninin k. s adini diuyunca nasil bole oldn dioki ALLAH TEALA CC favs ilan ettini cinlerle sinar
Çok sağol bilgilerin için Allah razı olsun kardeşim. Allaha emenet ol.
Cevap
1Cevap
Evet buluyorlar.. cinniler insanlardan kat ve kat fazla yaratılmışlardır örneğin bir odada 1 insan varsa 10 tane cinni varlık vardır eğer kaybolma esnasında orda olan cinniler ile iletişime gecilirse kaybolan eşyayi veya çalınan eşyayi bulmak 5 dk bile sürmez çok hadise oldu böyle hespide başarılı oldu elhamdülillah cümleten hayırlı akşamlar 😊
Peki iletişime geçecek kişiyi nasıl bulacağız?
Evet bulabilirler. Ama isterlerse.
Hiç şahit oldunuz mu ya da şahit. olan anlattımı
Müge Anlı'daki katili bulanını duydum. Birkaç şey yaptıklarına da şahit oldum da anlatamam.
Ama bulurlar. Katili bulan eşyayı da bulur
Himm. Gerçekten garip ilk defa duydum müge anlı olayini
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?