iste bu yüzden ben herzaman söylerim kürtlerde TÜRKün bir parcasidir diye... OguzHan kim biliyormusun? Ilk TÜRK, ilk TÜRK OguzHan'dir arastir bunu bir. OguzHan Milattan 221 yil önce yasiyordu. Mogolistan daglarinda bir Asina tarafindan yetistirildi Asina, disi kurdun ismidir :)
sende güzel insansin kardesim benim :) Kürdü, lazi, cerkezi bir agacin dallari. O agacin adi TÜRK ! Hepimiz bir milletiz TÜRK milletiyiz. Ziya Gökalp taniyormusun? Kürt kendisi ama TÜRK tarihinin yazari... Kendisini ayri bir irktan saniyordu kürdüm diyordu sonra arastirdi arastirdi dedelerinin mezarlarina kadar birde baktiki TÜRK cikti. Yani diyecegim su Ermeni ayridir/ KÜRT ayridir bugün malesef bazilari Ermenilere uyup bize karsi savas acsada... :/
İngiliz olsan Kral Arthur'un soyundan geldiğine gurur duyacaktın. Önemli olan bu gerçeği görüp, ırkından önce kendini sevmeye çalışmak. Kendinden memnun olmayan insanlar ırk, din, sosyal statü gibi şeylere değer vererek bu eksikliği bilinçsizce gidermeye çalışırlar
Neden duyim anlamadım saygı duyarım ama umrumda degil ben kendi yolumdayım onlar savaştı diye neden gurur duyum Kendisinin bilime katkısı olan bir insan olsaydı duyardım belki ama yaptuklari bilim adamlarini öldürmek ti
Zaten insan olarak Bir gururum OĞUZHAN soyundan gelmek EN BÜYÜK ONURUM ise YÜCE ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK ün ideallerin de yetişen bir TÜRK evladı olmak.