Bu mümkün müdür ne yapmak gerekir rüya hayal vs yani
Cevabın nedir?
Ölen Yakınlarımızı Görmek İçin
Felahu's-Sail'de, Ebu Muhammed b. Harun b. Musa (r. a), o da imamlardan (a. s) rivayet eder ki; "Kim ölen bir kimseyi rüyada görmek isterse, temizlendikten sonra sağ tarafı üzerine yatsın, bir kez Hz. Fatıma (s. a) tespihatı (34 defa Allah’u Ekber, 33 defa Elhamdulillah, 33 defa da Subhanellah) okusun ve ardından şu duayı söylesin; Allah'ın izniyle onu görecektir:Allâhumme entel hâddullezî lâ yûsafu vel-îmânu yu'rafu minh, minke bedeetil eşyâu ve ileyke te'ûd, femâ aqbele minhâ kunte melce'ehu ve mencâhu ve mâ edbere minhâ lem yekullehu melcâun ve lâ melcâ minke illâ ileyk, fe es'eluke bir lâ ilâhe illâ ent, ve es'eluke bibismillâhir rahmânir rahîm, ve bihaqqi Muhammedin (s. a. a) seyyidin nebiyyîn, ve bihaqqi Aliyyin hayril vasiyyîn, ve bihaqqi Fâtimete seyyidetin nisâil âlemin, ve bi-haqqil Haseni vel Huseynillezîne ce'altehumâ seyyidey şebâbi ehlil cenneh (s. a. a), en tusallî alâ Muhammed'in ve Ehlibeytih, ve en turiyenî meyyitî filhâlilletî huve fîhâ.50 Yorumla
En İyi Cevaplar
- Diğer konusunda 350 cevap paylaştı.
+1 yılbabanın ruhu gelmez cağırdıgın kişi cindir baban kılıgında gelir ve musallat olabilir sen babana dua et ve allahtan iste babanı rüyanda görüp konusmayı
20 Yorumla
+1 yılBaban için bol bol dua et onun için yasin oku, ona derdini anlat ne biliyim gözü arkada kalmasın belki rüyana girip sana seni ne kadar sevdiğini filan ya da rüyanda sana teşekkür eder onun arkasından dua okuduğun icin.. Bilemicem benim görüsüm bu canım :)
10 Yorumla
+1 yılMümkündür ama babani cagirim diye yanlis birini cagirirsan evine cok kötü seyler ola bilir. Ha bide babani rahatsiz ede bilirsn. Cagirma ugrasma bence lucid rüya ile babani gör daha saglikli
010 Yorumla
Soran+1 yılNasıl göreyim kardeşim göremiyorum işte onu soruyorum
- +1 yıl
Lucid denedin mi?
Soran+1 yılrüya içinde rüya evet biliyorum onu fakat istem dahilinde değil ki
- +1 yıl
Rüya icinde rüya degil aslinda. Kendi rüyani kendin tasarliyorsun. Bunu kendin yapiyorsn yani biraz beklersen video linki atacam izlersen anlarsn
Soran+1 yılBunu uyguladin mi sen
- +1 yıl
Co kez bazi insanlar bunu bilmiyerek bile yaparlar.
Soran+1 yılCidden gördün ama diymi işe yarayan birşey videoyu baştan izleyecegimde
- +1 yıl
Evet diyorm ya sende yap anlarsn ilk zamanlarda belki basarisiz ola bilirsin inan ve arkasinda dur birgün basarirsin. Videoyu izle öyle yap.
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
35Cevap
Necromancer olman gerekiyor. Gerçekten çok high class bir büyü okuludur. Ama genelde Pure evil, ya da choatic evil olurlar bu da grup şeklinde oynuyorsanız diğer party memberları biraz zorlar. Keza chaotic evil bir Necromancer eğer grubunuzda bir Paladin ya da Durid varsa sakıncalıdır. Eninde sonunda paladinle kavga edecektir ya da Durid grubu terk edecektir. İletişim konusunda gelinde FRP dünyasında Necrolar ölülerle direkt summon olayı ile iletişime geçerler aslında iletişimden ziyade ölüyü manüpüle edip bir süreliğine kendi amaçları için rakibe yönlendirmektir. Bunun dışında Clericlerin üst levellarında raise dead büyüsü vardır. Bu genelde yeni ölmüş kişilere yapılır. Yeni ölen kişi bu şekilde hayata döndürülür ama akabinde bolca healing gerekecektir.
Normal hayatta bu tarz bir şey olmaz , ruh çağırırlar ama gelen cindir. Bu bakımdan ölüleri kendi hallerinde bırakmak arkalarından bir fatiha okumak daha mantıklı olacak00 YorumlaBence hiç uğraşma çünkü ölülerle iletişime geçmeye çalıştığında gordügün kişi ölen kişi değil onun kılığına girmiş şeytan oluyormuş veya başka varlıklar seninle ugrasabilir
03 Yorumla
Soran+1 yılNiye korkutuyosun bak gece gece benim kötü bir niyetim yok
Diğer konusunda 10,7b cevap paylaştı. Ölü ölüdür beyin gitmiştir hipatalomus gitmiştir ön kortex sağ lob sol lob alayı gidiktir. Yılandan çıyandan kırkayaktan başka kimseye faydası olmaz artık cesedin.
27 Yorumla
Soran+1 yılcanlı değil ya rüyama girson gerçekçi konuşalım istiyorum
Soran+1 yılgirsin
Soran+1 yılinan hep düşünüyorum ama artık göremiyorum
Soran+1 yılO zaman depresyona mi gireyim ilk zamanlar o haldeydim sık görüyordum ama şimdi...
+1 yılRuhlarlarla konuşma diye paranormal şeyler var. Gerçek mi bilemem ama araştır istersen. Yöntemi falan varmış. Hakkında konuşanlar anlatanlar var.
00 Yorumla
+1 yılRüya yoluyla sana bişyler anlatır uyarır mezar başına ikindi ezanından önce git konuş duyar ve görür
10 YorumlaDirilerle iletisim kiramiyoz ki ölulerle nasil kuralim
50 Yorumla- Diğer konusunda 578 cevap paylaştı.
+1 yılişemeli sıçmalı ayine döner olay sonra :D anlayan anladı :D
00 Yorumla Musallat etme kendine durduk yere Bırak rahmetliler uyusun dünya gözüyle gormezdik kaybedince arar olduk
20 Yorumla
+1 yılHayır bu imkansız bence böyle şeylere kafa yorarak kendini meşgul etme yeni hobiler bul
04 Yorumla
Soran+1 yılHobi değil özlem
- +1 yıl
Rüya senin bilinç altındır gece korku filmi izleyip uyuyacan rüyanda korku filimdeki şeyi görmen gibi. Eğer görmek istediğin kiiyi düşünerek uyursan rüyanda onu görürsün ama o gördüğün kişide sensin çünkü bilinç altın herşeyi kendisi oluşturuyor
Soran+1 yılBunları zaten biliyorum. artık göremiyorum ama her gece ne kadar düşünsemde göremiyorum artık uyumak bile isteniyirjm
Soran+1 yılistemiyorum
+1 yılFilmelerden gördüğümüz üzere evet oluyor :D Başıma gelmedi gelmesini de istemem :D
00 Yorumla- Diğer konusunda 7,6b cevap paylaştı.
+1 yılDuası var.
Allah tez zamanda seni ölmüşlerine kavuşturur inşallah.10 Yorumla
+1 yılbak şimdi yarım litre çamaşır suyu içine bir paket minoset boşalt iyice karıştır göz ayarı acı sos ekle allahı görmezsen adam değilim
20 Yorumlakendini öldürmek tek çözüm böylece iki ölü mezarda koparsnız
01 Yorumla
Soran+1 yılGerçekten komiksin
+1 yılÖlüler ile seks yapani gordum de iletişim kuran henüz görmedim ;)
01 Yorumla
Soran+1 yılkomikmis
Diğer konusunda 881 cevap paylaştı. dedem hakkini helal edemeden gitmisti ama ruyada hakkini helal etti bana :)
023 Yorumla
Soran+1 yılNasıl oldu bu acaba özel bir şey yaptın mı
Soran+1 yılya ne kadar sanslisin ben ilk aylar hep görüyordum artık ne yapsam olmuyor
Soran+1 yılsihirli derken korkutan anlatır mısın
Soran+1 yılkorkutmadan
Soran+1 yılo odaya mi özel anlamadım ki
Soran+1 yılodada cin olmasın
Soran+1 yılOlsun istediğin rüyayı görüyosan değer bence
Soran+1 yılOha bence cin var gerçekten
Soran+1 yılBizim köyde öyle bir oda var sen diyince ondan korktum zaten işte orda kim yatsa allah allah diye çıkıyo çok korkunç
Soran+1 yılkorkmamandan korktum bende. bence sen cinden daha korkunçsun şu an
Soran+1 yılNe dedin şimdi sen abvshdhevhxhfbdh
Soran+1 yılHee kardeşim hee ben uyuyorum nsbsgdyrhrhurf
evet geçilir. ama her zaman ölü ile geçilemeyebilir bir cinde olabilir
00 YorumlaEğer yapmasını biliyorsan çok basit ama bedeli var tabi her önüne gelen yapamaz bilmek gerek.
04 Yorumla
Soran+1 yılNasıl yani?
Soran+1 yılNe diyon beee
- Diğer konusunda 10b cevap paylaştı.
+1 yılSiz ne ile besleniyorsunuz merak ediyorum doğrusu Hanımefendi
02 Yorumla- +1 yıl
😁😁😁
4g ile ahirete bağlanıyorsun töbe töbe ne insanlar var :/
11 Yorumla- +1 yıl
Allah seni ya 😄
+1 yılDurduk yere is ariyorsun ya birak olacaklar başına musallat
00 Yorumla
+1 yılHangi operatörü kullandığına bağlı malum vodafon her yerde cekmiyo :)))
00 Yorumla
+1 yılGeçilse Dünyada şerefsiz kalmazdı. AHİRETE VE HESAP gününe de.
00 Yorumla
+1 yılmümkün kesinlikle.
112 Yorumla
Soran+1 yılAbi nasıl anlatır mısın babamla konuşmak istiyorum
- +1 yıl
Nasıl mantıklı bir şekilde açıklayabilir misin?
- +1 yıl
Nasılmış o
- +1 yıl
canım onunla en sık yaptığınız seyleri yap onu hatırlatan yerlere git konun sevdiği müzği dinle kısacası onunla alakalı olan seyleri yadet. üzüldüğün için buşları yapmıyoruz ve zamanla bizden kopup gidiyorlar acı çektiğimiz için resimlerini eşyalarını kaldırıyoruz sonra kendimize söz veriyoruz hayatım boyunca hergün mutlaka seni düşünecem diye ama bir bakıyoruzki onu düşünmediğimiz hatırlamadığımız günler oluyor işte ozaman ölüyorlar. eger dediğim gibi halen sıcak ve yakın tutarsan kendine fark edeceksinki aslında iletisime geçmiyorsun bedeni çökse bile tuaf şekilde bilinçleri bir şekild ehep yanımızda. rüyalarda tehlike anlarında tuaf bir şekilde korunduğunda. çagresiz kaldığında bir di, lek tutp yardım işaret beklediğinde mutlaka buradalar aslında biyere gitmediler sadece bizim anlıyaömadığımız bir şekile büründüler ve daha iyi durumdalar. sadec biz zavallıyız ve onları anlıyamıyacak kadar aciziz.
- +1 yıl
@papatya-falı @robinirempersie arkadaşlar doğu kültürlerinde ölen aile bireylerimizin halen bizimle yaşadığı aslında hep var oldukları en eski inanıştır. birçok doğu kültüründe evlerinde bir küçük köşe ölen yakınlarının bikaç eşyası resmi ile ona ayrılı tütsüsü yakılır bazen en sevdiği yemekten küçük bir tabakla oraya bırakılır. binlerce yıllık deneyimdir. batı kültüründede aynısı vardır yine güney amerika ve avrupa latin geleneginde ölü yakınları için evlerin bir köşesind esunak yapılır mum yakılır sevdiği eşyalar koyulur ve hergün onunla konuşulur. Arap kültüründe ölüye saygı yoktur islam dinine bu arap kültürünün saçma gelenekleri bulaşmış ve sanki ialmın parcası gibi gösterilmiş. oysa türk geleneklerinde ölümüzün mezarı yadigarı kutsaldır asla tamamen yok olmadılar sadece göçtülar. sevdiğimzi bir arkadaşımız mahalleden taşındığında karşılıklı sevgi ve ilişkimiz nasıl bitmiyor devam ediyorsa ölümüne sevdiğimiz insanlar öldüğünde neden bitsin? ?
Soran+1 yılTeşekkür ederim uzunca yazmissinz ama yapıyorum bunları aslında. sadece üstünden biraz zaman geçti. yastık kilifimda bile babamın tişörtü var hep anıyorum uğraşıyorum ama olmuyor
- +1 yıl
Bu yazdıklarınla sorunun alakası yok ama sevdiklerimiz ölünce tabi ki sevgimiz bitmiyor ama soru "ölülerle iletişime geçilebilir mi" bu mümkün olsaydı ölüm saçma olurdu
- +1 yıl
canım kardeşim özlediğin için ona hasret duyduğun için fiziki bişeyler görmek ya da onu hissetmek istiyorsun. ama artık onlarla öyle olamayız. daha farklı şekilde iletişimde kalırsın. zamanla farkedersin tuaf imkansız bişeyler yaşandığında ve sadece babanın bilelbilecegi sadece onun yardımıyla başarabilecegin bişeyler olmaya başladığında anlıyacaksın. ama seni çok iyi anlıyorum bikerecik çok değil bikerecik onu görmek için eminim kendi yaşamından vazgeçmeye hazırsındır. okadar çok özlenirki rüyanda görsen konuşsa havalara uçarsın. rüyalarda ölüm kabullenilmez kızarsın ona nerdeydin senin için öldü dediler bak ölmemişsin dersin bir yanın öldüğünü bilirde rüyadada olsa kendine çaktırmamaya çalışırsın. burnunun ucunda soğukta olduğu gibi bir sızla olur birde bögrün içeriden yanar sürekli bir sıcaklık olur seni eriten zamanla bunalr hafifler ama inan şimdi anlayamasanda daha sonra bana kesin hak verecksin. gözleniyorum kollanıyorum yanlız değilim diyeceksin..
- +1 yıl
Çok iyi anlıyorum da hiç gözleniyorum gibi bir şey olmadı
- +1 yıl
@papatya-falı onalrla iletişimde olmak konuşmak görmek anlamına gelmeyeceğini vurguladım. hiçbirşey hakkında kesinde konuşamaayız ama dediğim gibi yakınlarını yitirmiş insanlar bir şekilde onları algılamaya devam ederler sen buna onlar öyle hissediyor ya da özlediğinden öyledir diyebilirsin ama bişeyler oluyor.. bilim dışında hiçbişşeye ciddi yaklaşmayan biri olarak aciz bedenimiz göçsede bişeyler halen burada takılıp kalıyor onuların yeri halen burası seveceğiniz bir film öneririm konuyla ilgili olarak. www.filmifullizle.org/...-hereafter-film-izle.html
- +1 yıl
Ben neden hissedemiyorum o zaman bende bir sorun var o zaman. Teşekkürler bir ara izlerim
- +1 yıl
@papatya-falı öyle düşünme sakın senden bir sorun falan yok. bir anda yaşayacağın bir deneyimdir. yok artık imkansız diyeceğin bişey gerçekleşir. ozaman açıklayamadığın şeyler olunca inandığın dinler çöker inanmadığın mataryalizm çöker inanan inandığı gibi olmadığını inanmıyanda inanmadığı gibi olmadığını anlar. kimi özlüyorsun ya da şöyle deyim kimi bikez daha olsun hissetmek istiyorsun bilmiyorumda şinan yok olup gitmediler ya da biyerlerde cennette falan toplama kampı gibi tutulmuyorlar bir şekilde yaşadığımız hayatta bir parçalar yapboz parçası gibiler elini torbaya atıp ihtiyacın olan parçayı ararken eline geldiğinde o olduğunu bilirsin. yuvarlak konuşuyorum biliyorum ama bazı şeyleri kelimelerle anlatmayı başarsaydım yazdığım şeyleri bastırma cesaretim olurdu.
+1 yılNeden iletişime geçmek istiyorsun ki?
12 Yorumla
Soran+1 yılözlüyorum
- +1 yıl
Özlediğin biriyse onunla iletişime geçemezsin bildiğim kadarıyla ama Allaha her zaman hep dua et Allah'ım onu çok özlüyorum konuşmak istiyorum falan de belki sana bu dediğim saçma gelir ama Allah ol derse olur imkansız diye bişey yoktur yani sen hep dua et inan bana duayla herşeyi çözersin ama kalpten ve istekle dua et namaz kılmıyosan namaza başla konuşamazsan bile Allah içini rahatlatır özlemini dindirir en azından rüyana gelir ve o sana bişeyler söyler :)
Valla hic bilmiom keske bilsem
00 Yorumlaölüden şeytan bile umudunu kesmiştir :)
00 YorumlaDalma o konulara pek çıkışın zor olur
00 Yorumla
+1 yılİletişim hakkında bir dua gibi bir şey duymuştum
00 Yorumla
+1 yılDirilerle geçtikte ne oluyor...
10 Yorumlahayır ama rüyana görebilirsin
00 Yorumlasende diyon ölmüş ölmüş
00 Yorumlahayır ama ölüler rüyamıza girer
00 YorumlaSen de ölürsen neden olmasın
00 Yorumla
+1 yılgeçildiği sanılabilir çok uğraşılırsa
00 Yorumlahayır, düşüncesi bile saçmalık.
01 Yorumla
Soran+1 yılsaçma olabilir belki bende biliyorum ama buna ihtiyacım var
+1 yıldiriyi geçtin ölüyü ne yapacaklar ki :D
00 Yorumla
+1 yılyok canım daha neler :)
00 Yorumlageçilir ama bir yolu var
00 Yorumlaistihare namazı işini görür diye düşünüyorum.
00 Yorumla
+1 yılHayır gecemezssın sıgortaların yanar
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılSende ölünce görürsün
00 Yorumla- Diğer konusunda 20,4b cevap paylaştı.
+1 yılOrada cep telefonu çekmiyor. :):
01 Yorumla
Soran+1 yılÇok komikmis
+1 yılmümkün.
00 Yorumla
+1 yılrüya ile ancak
00 Yorumla
+1 yılYav gece geceeeee
00 Yorumlaİmkansız!
00 YorumlaTabikide hayirr
00 Yorumla
+1 yılÇok selam söyle 😂