Msn kullanıyordum skype yükledim msn biticek nasılsa diye.Herşey sizin yüzünüzden:) Bu skype kadar saçma program görmedim hiçbirşey anlamıyorum.Kullanımı ve görünümü msne benzeyen başka güvenli bir program yok mu? Msn deki gibi tek tıkla mailime de bakabilmek istiyorum:(
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 1,8b cevap paylaştı. bu tarz paylaşım programlarında arkadaşların da aynı programı kullanıyor olması gerekiyor sonuçta... bu nedenle birebir farklı bir programa geçmektense, sohbet hesaplarını yönetmeni sağlayacak bir programı tercih edebilirsin.
bende pidgin diye bir program vardı bir ara mesela. gtalk, msn ve facebook hesaplarını tanıtıyorsun, sonra tek programı açarak hepsini açmış oluyorsun. ve o programın sohbet panelini kullanıyorsun. skype'ı eklediler mi listelerine bilmiyorum ama bu tarz bir şey deneyebilirsin. benzeri başka programlar da var.
bu arada, evet skype uyuz bir program hakikaten.13 Yorumla
En İyi Cevaplar
Universitedeyken skype kullanimi ile ilgili bir powerpoint sunumu hazirlamistim. Halada elimde duruyor istersen eger mail olarak sana gonderebilirim. Kullanimi kolaydir ve ses goruntu bakimindan msn den cok daha kalitelidir. Kac sene once konferans halinde etkinlikler gerceklestirirdik simdiki durumu nedir bilemem ama gercekten kullanisli ve iyi bir programdir.
11 Yorumla
arkadaşım mail adresin hotmail yada msn ise zaten onu kullanman lazım yahoo ise yahoo messenger kullanmalısın Skype ise yurtdışındaki tanıdıklarınla ücretsiz görüntülü konuşmak için yada karşı tarafın skype hesabı yoksa ücretli daha ucuza arayabilmek için kullanılan bi program . gayette kullanışlı ama skype bi messenger programı değil. Mail adresinin ne olduğunu yazarsan daha kolay yardımcı olurum yahoo mu hotmail mi g mail mi ne kullanıyorsun ?
11 Yorumla
bill gates dan rica edelim kapamasın senin için ya :D
122 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
8
Cevap
26Cevap
Neom maillere bu linkten baksana yer çubuğuna ekle bunu.Ben öyle yapıyorum
link121 Yorumla
+1 yılmsndeki tek tıkla maillerine bakmak isityorsanda Windows 8 pro yükle cd bulabilirmisn bilemiyorum verenden. orda hotmailini gösteren zarf gibi kutucuk var birkez giriyorsun eşitleyip maillerini indiriyor..
yada outluk kurcaksın11 YorumlaMasa üstünde Ki Msn Sag Tık özeLliklere GiriyoRuz UyumLu Luk Diyoruz Bu ProgRamı AşagıDaki UyumLuluk Modunda ÇalışTır Diyoruz Ve Windows 2000 Seçiyoruz UyguLa Tamam Ben böyLe Kullanıyorum Ha eMaile Bende GiriLiyor Ama Sizde GirerMi biLemem Ben böyLe Kullanıyorum Yapamayan oLursa Yardım EdebiLirim koLay geLsin :)
11 YorumlaDiğer konusunda 303 cevap paylaştı. .Kullanımı ve görünümü msne benzeyen başka güvenli bir program var ben kullanıyorum.. yani kullanıyorum derken asılda sorularda buna benzer çok soru soruldu ve hemen aramaya başladım bi tane buldum 25$ istiyor ona bi tane crack yapıştırdım full sürüm ücretsiz oldu bizzat denemesini yaptım msn den daha süper =)) tavsiye ederim oldukca kullanışlı ve basit üstelik sadece msn ile sınırlı değil face skype msn vb. chat aktivitelerinin hepsini destekliyor =))
10 Yorumlahiç uğraşmıyorum msn bitene kadar kullanırım tüpü ya da ömrü bitince de o zaman başka şeyler düşünürüm sen aceleci mi davrandın yoksa ben mi geç kaldım :)
12 YorumlaMsn'i geri yukle tatlim :) sen vakit bulabiliyonmuda burda yazmaktan msnyi netcen... mail icinde hotmaili sik kullanilanlara ekle sifreyi filanda hatirla de tek tikla gir :)
13 Yorumla- +1 yıl
Vakit yok :) ya ne acayip site ha... sabah annem aradi gel sucuklu yumurta yapcam dedi kahvaltiya cagirdi... dur yatiyom gelirim sonra dedim... cep telefonu elime gectiya girdim bu siteye... ulen sabah 5te yattim zaten bu site yuzunden... aha annem.9da aradi... saat 10:10 ben nezaman yatip nd zaman kalkip ne zaman ise gidip ne zaman istanbuldan trakyaya saat 2yi gecirmeden ulazicam?
Diğer konusunda 14,3b cevap paylaştı. Haggat bu msn kalkacakmış ben ne halt yicem ozaman 40 yıl uğraşsam skypmidir nedir yükleyemem yükledim anlamam Allah belasını versin bu teknolojinin:/
25 Yorumla- Diğer konusunda 300 cevap paylaştı.
+1 yılskype cok kullanıslı ve quzel bı proq. neden beqenmedıqını anlamadım..
19 Yorumla- +1 yıl
sende hangı sürümü yuklu.. bende qayet acık ve net bısekılde kocaman qorebılıorum.. :)
- +1 yıl
sen normal olarak googledan ındır skypeyı bırak hotmaılı falan..
- +1 yıl
- +1 yıl
bu skype sureklı kendını quncellıo..yenı surumunu yukluo kendı kendıne.. ama skype mail sıstemı varmı yokmu bılmıorum.. ama msn nazaran daha kullanıslı ve quzel..
- +1 yıl
zamanla öqrenırsın.. ama cok basıt bır proq. fazla zamanını almaz..
kıyamam nasılda bir çıkmaza sokmuş windows ekibi senin :)
12 Yorumlaahahah sorunu şimdi gördüm benn aramıza hoşgeldin skype sevmeyenler klubü kuralım :)))
252 Yorumla
+1 yılSil ve msni yeniden yükle şahsen ben öyle yaptım :)) Geçene kadar msn <3
15 Yorumla- +1 yıl
Çok iğrenç ya skype yaşamdan sogumuştum bi an aceleyle sildim mutluyum tavsiye ederim neom :))
- +1 yıl
Sevindim neom kolay gelsin şimdiden :D
+1 yılNeden tercih etmek zorunda hissettin anlamadım :) İkisinide kullanabilirsin aynı anda... Ama dikkat et diğerine yakalanma, cinayet çıkar maazallah :)
19 Yorumla- +1 yıl
Enteresan bir durum açıkçası bir zamanlar kullanmıştım skype ı, yurtdışından telefon veya görüntülü görüşme için ideal bir program. Fakat msn e bir müdahalesi olmadı. Uzun zamandır kullanmıyorum ve kurulu değil bende, belki yeni sürümü msn i içine alıyordur. Yanlış yönlendirmek istemem.
- +1 yıl
Üşenmedim indirdim senin için ve gördümki yeni sürümde msn hesabıyla skype birleştiriyor lüzumsuzlar... ya silip msn tekrar kuracan, sırf mail içinse sıkıntın, live mail yada outlook öneririm. İnternet bağlantın olmasa dahi eski maillerini görünteleme imkanı verir.
- +1 yıl
İnanma mevzusu değil,çözüm sunmak adına eski bir sürüm indirip denedim ancak kuruluma geçince son sürümü güncellemek istiyor ve bildiğini okuyor...
- +1 yıl
kolay gelsin size, iyi geceler :)
+1 yılyahoo messenger yükle gayet iyi çalışır. ama kişilerinide ona eklemen gerek.
yada mac için yapılmış abd de yaygın AOL( aol instant messenger )
birde whatsaap messenger10 Yorumlavallah bende bi haftadir kullaniyorum
arasira kafayi yiyor ama idare eder yani :)21 Yorumlaskypeden bende bişey anlamıyorum doğru dürüst :( tamamen pasif olana kadar msn i kaldırmayayım en iyisi
not: o kediyi yirler <311 Yorumla- Diğer konusunda 439 cevap paylaştı.
+1 yılBoşver bildiğini kullan MSN iyidir...Özeliklerini biliyom en azından
16 Yorumla- +1 yıl
SKY seni bozmazdı çözerdin ama.demek ki ilgini çekmedi...
- +1 yıl
Sen işini bilirsin..
- +1 yıl
Aynen :)
Diğer konusunda 19,2b cevap paylaştı. alışacaksın biraz sabret izin ver kendine.güzel program skype
16 Yorumlabende kapanacak diye skype yükledim ama ne blim pek güveinilr gelmiyo ısınamadım ona :)
02 Yorumlaskype cok uzun zamandır var. mesajlaşma ve mail iki ayrı hizmet. Microsoft bildiğim kadarıyla mail hizmetini devretmedi.
00 YorumlaSkype var cok güvenli rahat ol
ya da telefonun adroid desteği varsa wechat yükleme bilirsin görüntülü ve sesli güvenilir.00 YorumlaDiğer konusunda 2,9b cevap paylaştı. cevap ver bakalım gül efendi
111 Yorumlacahillik zor be gülüm :D
11 Yorumla- Diğer konusunda 621 cevap paylaştı.
+1 yıl:D dünyanın en iyi programına salladın
18 Yorumla- +1 yıl
zamanla alısırsın cok basit aslında
- +1 yıl
hayır :D
- +1 yıl
ama farklı özellikleri var kullanmanı tavsiye ederim
- +1 yıl
:D sende üşenme chrome dan gir bak
gmail uyugun sanırım
ona gecicem bende13 Yorumlaalışırsan kullanıslı ve cok ıyı:)
14 Yorumla
+1 yılskype gibisi var mı be :D bi öğren vazgeçmezsin
10 YorumlaDiğer konusunda 2,1b cevap paylaştı. Gtalk var, tabi gmail hesabı ile kullanılıyor.
00 YorumlaMsn candır canandır.
12 Yorumla
+1 yılBeceriksiz teyze :)
11 Yorumlapaltalk var
10 Yorumlaface yeter bence :D
10 Yorumlafacebook kullan niye msn kulalnıyorsun ki
10 YorumlaDiğer konusunda 6,7b cevap paylaştı. Skype var.
00 Yorumlaskype var ya
00 Yorumla
Devamını Gör(19)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği