Babam beni hala dövüyor. Ne olur akıl verin. Gururum çok inciniyor. Ne yapmalıyım?

Merhaba arkadaslar. Ailemden artık nefret etme derecesine geldim özellikle de babamdan. 18 yaşındayım ve küçüklüğümden beri babamla aramız iyi değil. Üç yasinda ki bir cocugu bile ufak bir hatasindan (!) dolayi evire cevire doven birisi o. Ne zaman ona gitmeye calissam hep pisman oluyorum. Deminde bu yasima rağmen ondan dayak yedim. Az daha soda şisesini kafama vuruyordu. Olay soyle basladi. Oturma odasinda oturuyorduk onlar televizyon izliyordu ben kitap okuyordum kahve istedi. Valla sabahtan beri birsey okuyamadim kahve felan yapamam dedim sonra dayamayip kahveyi ocağa koyup geldim. Geldiğimde telefonuyla ilgileniyordu ve televizyonda reklamin sesi acikti. Oturdum kitabima devam ederken sakin bir uslubla "Reklamın sesi niye acik kissana biraz." dedim. Allahallah sendeki bu havalar ne boyle ne saniyosun kendini dedi. Neyse cevap vermeyeyim dedim ama dayamadım ne havasi baba ya naptim simdi dedim. Bu kizmaya basladi o kadar sinirlendim ki ne dedigini hatırlamıyorum bile. Kahve felan vermiycem sana dedim vermezsen verme sanki kahvene kaldik lafa bak felan dedi ama kizarak soyluyor bunlari sonra ne bicim insansin felan dedi bende sinirlenip kahvesini dokmeye giderken boyle babaya bu kadar olur dedim. O babasindan hep dayak gormus aynen uyguluyor gorgu nedir bilmiyor. Ama disardan gorseniz hic oyle demezsiniz belli etmez kendini. Onun havasi kardesiyle bize söküyor cunku. Neyse dev edeyim geldi yanima koltukta oturuyordum hafif hafif vurmaya basladi. Galiz kufurler etti bana o ne demek soyle dedi bende bu demek iste dedim. Bir yandan hırpalayarak bir kac kere ne demek boyle baba dedi bende bu demek iste dedim tokat atti gitti. Sonra annem geldi o kizmaya basladi ona anlatmaya calisirken geldi soda sisesini eline aldi kafama vuracakti annem aldi elinden sonra beni dovdu. Ben kendi gonlumu rahat tutabilmek icin saygisizlik yaptigimi dusunerek yanina gittim ozur diledim tam sarilacaktim ki bir daha dovup kufur etmeye ba
Babam beni hala dövüyor. Ne olur akıl verin. Gururum çok inciniyor. Ne yapmalıyım?