Erkekler neden bu kadar iğrenç?

Şimdi size çok eski aklıma geldikçe hem guldugum hem de yanı nasıl bu kadar rezil olduğumuza yandigim bir animi anlatacağım. Şimdi 6. Sınıf ogrencisiydik okulumuz tam gün olduğu için öğle arası vardı ancak herkes eve giderdi sadece bizim sınıftan 2 erkek ben ve 2 kız arkadaşım daha kalirdik sınıfta okuldada toplasan 10 kişi falan kalırdı öğle arası kantinden falan yerdik yanı kalirdik derken eve gitmwzdik anlaminda neyse o yuzden koridorda kimse olmazdı. Şimdi biz yemekleri falan 10 dk de bitirirfik Kaldı mi bize 30 dk şimdi asıl olay geliyo!! BU erkekler o yasta neler neler biliyormuş, ne kadar azginmis , bize oyun diye neler yutturmuslar bunlar? Şimdi kovalamaca tarzı bir şeydi oyunumuz (!) erkekler bizi kovalardı yakalayınca kucağına alıp arkadan degdiriyordu yanı bildiğin bastiriyordu falan amaç buydu ve ben bunu coook sonradan anladım hatta benim en yakin arkadaşımi sınıfa hapsetmislerdi sırayla giriyorlardı biri kapıda bekliyordu falan çok rezil ve bir o kadarda komik bir durum siz ne düşünüyorsunuz bu konuda :D?
Erkekler neden bu kadar iğrenç?