Kız kardeşim iyice zıvanadan çıktı ya napıcam annemede söyleyemiyorum (ACİL AYRINTIYA GELİN) ?

16 yaşında bir kız kardeşim var. Her hafta farklı bir çocukla sevgili oluyor. Bu sene bir çocukla bizden gizli sözlenmiş mi ne mal. Annem duydu delirdi kadın. Evine falan da gitmiş çocuğun bir de gerizekalı kardeşim. Sonra bu çocuk başka bir kızı hamilemi ne bırakmış kardeşimde bunu öğrenip ayrıldı. Tabi birde bir ton ağladı o at hırsızı tip için. Başka bir gün yine başka bir sevgilisini eve getirmeye kalktı. Babannem bunu gördü falan babamın kulağına gitti. O olayı bir şekilde kapadık. Uslanmıyor bir türlü kız. Babam bu yaptıklarını duysa gebertir. Sonra eve yeni kıyafetlerle falan geliyor kim aldı bunları diyoruz sevgilim diyor birde anneme gururla. Sığara içmeye başladı birde. Annem artık laf anlatmaktan bıktı bu kıza. Geçen arka parka gidiyorum diye evden çıkıyor telefonunun şifresini biliyorum baktım sevgilisiyle buluşacak (yine başka bir çocuk). Ses etmedim çünkü o yaşta çokta üstüne gitmemek gerek. Ama daha bugün yine sevgili değiştirmiş yine buluşmaya gittiğinde teline baktım çocuk cinsel konular konuşuyor kız kardeşimle. Birde fotoğraf çekinmişler. Kardeşimin boynunu falan öpüyor. Ya ben kötü olmayayım annem dövmesin bu malı diye uğraştıkça bu azıtıyor. anneme bir söylesem şu yaptıklarını neler neler olur. Hele bir babam duysa varya okuldan alır salağı. Napıcam ben ya? Anneme söylesem ayrı bir dert söylemesem ayrı bir dert?
Güncellemeler
+1 yıl
laaaan nerdesiniz mk bir bakın
Güncellemeler
+1 yıl
la bunlarda lazım olduğukları soruya gelmez nerde memeli kukulu soru var oraya doluşurlar vay *
Kız kardeşim iyice zıvanadan çıktı ya napıcam annemede söyleyemiyorum (ACİL AYRINTIYA GELİN) ?