Arkadaşlar, hiç birisine kredi çekerken kefil oldunuz mu?
olur musunuz?
olmaz iseniz bunu karşı tarafa nasıl açıklarsınız?
olur musunuz?
olmaz iseniz bunu karşı tarafa nasıl açıklarsınız?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer ben hic olmadim. ben kesinlikle olmam. aciklarim sebebimi. farz et ii anlasiyorsunuz. olurya hepimiz insaniz. belki obur taraf oduyemez ya da odemek istemez. ozaman kalan borc sana gelecek. tartisma cikar, kavga. art niyet olur eger obur kisi seytana uyarsa. ozaman kefil olan ksinin basi yanar. ben kimseye kefil olmam. insana guvenc ve inanc azaldi. ilerde ne olacagini kimse bilmez. risk almak istemem uzerime. ozaman olene kadar baskasinin borcunu sen ode, bu olmaz. biz insanlar cig sut emmisiz. bazi insanlar zamanla degisiyor ya da gercek yuzu meydana cikiyor. malesif ii zamanda yasamiyoruz. neler duyuyorum, okuyorum vesayre. iyike ben kimseyle para, borc yuzunden kotu olmak istemem. sana kolay gelsin. sen bilirsin ama ben tavsiye etmem. gelecegi kimse bilemez, goremez. ii dusun.
Olmam. Çevrem de gördügüm olumsuzluk örneklerden sonra olabilirligini düşünmem bile. Kefillik işine sıcak bakmadığını, kimseye de olmayi düşünmediğini söylersin olur biter..
zamanında gerçekten çok sıkıntı çektik kredi basvurusu yaptık en yakınımızdakıler bıle kefıl olmadı halbukı annemın emeklı maasını aldıgı banka ödemedıgımız durumda otomatık maası kesılecek sadece formalıte kefıl bulmak ama kımse olmadı , guler yuzle yok efendım tövbe etmıs yok daha önce basıan bır olay gelmıs herkesın bır mazısı vardı bende o zaman tamm dedım benımde mazım var kımseye kefıl olmayacagım
hayatta kefil olmam kefil olmadın diye benle konuşmayacaksa konuşmasın kefil olup kötü olacağıma olmayıp kötü olurum daha iyi. kefillik işinden ağzım yandı benim ölüyorum deseler kefil olmam. çok kıramadığım birisi olursa da kredi borcum var kefil olamam kabul etmezler diyorum
Cevap
5Cevap
Olmak gibi bir hataya düştüm ödüyormu evet ama benim iteklememle sanki o bana kefil olmuş gibi afralarda tafralarda
olmam
prensip meselesi derim, hayır dediğim zaman kararlıyımdır, dostum da olsa hayır demekten çekinmem
Kredi çekmek haram. Birde haram işe kefil mi olacağım ? :)
Kusura bakma kefil olmam derim acikca , kimseyede kefil olmadim olmamda
bende
olmam bunu da ben kendime bile güvenmem derim dünyanın binbir türlü hali var
Olmadım, olmam da büyük konuşmak gibi olmasın. İnsanların haramına ortak olmamak lazım.
Çevremde gördüklerimden olmamak gerektiği aşikar.Babama bile kefil olmam dersin olur biter.
Olmadım, olmak istemezdim.Kefil olmak isteyeceğim tek kişi annem.
açıklama yapmaya gerek yok "olmam" demem yeterli olur :/
Bu devirde babama kefil olmam.
hayır olmam kefil olmak hiç sağlam iş değil.
olmuyom panpa diyeceksin olmayacaksın.
Ben babama bile kefil olmamm
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar