Babam zorla hangi partiye oy atacağıma karar veren, bu yaşıma kadar beni döven, trafikte kadınlara vs bağıran barzonun teki.
Başka babası gerizekalı olan var mı?
Başka babası gerizekalı olan var mı?
Çocuk yetiştirmesini bilmeyen insanlar çocuk yapıyorlar ya nasıl sinirleniyorum. Hayır, yani çocuk yetiştirmek belki de en önemli şey. Sonra da psikolojisi bozuk bir sürü insan dolaşıyor çocukluğundan kalan sebeplerden dolayı.
Ben de çok sıkıntı çektim ailemden dolayı. Bilgisi olmayan çocuk yetiştirecek kapasitesi olmayan insanlara ya eğitim versinler ya da çocuk yapmayı yasaklasınlar cidden bak sinirlerim bozuldu şimdi :D
aynen öyle eğitimsiz desem aslında o da değil ama yemin ederim babalık yapmayı bilmiyor barzonun teki. keşke bir sınava falan soksalar yapmadan önce
Bence de. Ama elimizden gelen bir şey yok. Keşke olsa. Ben de çok dövüldüm küçükken. Ailemden gördüğüm yanlışları kendim de yapmak istemiyorum. İlerde çocuğum olursa o şekilde davranmam asla.
Yavrum bence babanın kıymetini bil be, babam olsaydı da hergün ağzıma tukurseydi diyen onlarca insan var. Baban evin direği gibi korur kollar seni. Bakma kızar bağırır ama sana biri zarar vermek istese herkesten önce koşar. Eğer sana kiziyorsa da aslında korumak istediginden. Benim babamda barzonun tekiydi. Şimdi seni seviyorum aşkım demeden telefonu kapatmaz. Kuş yuvadan ucacagi zaman artık korkuyorlar sanırım ondan böyle
öyle deme bu senin sınavın olabilir baban başındayken kıymeti bil keşke benim babamda yanımda olsa herşeyimi karışsa , allah babanıza annenize of bile demeyin diyor lütfen öyle deme , o istedigi kadar desin sen yapacagını yap
of diyemem zaten döver yoksa ciddiyim, para falan da vermez
öyle mal bir insan anla işte
sıkma canını aslanım olsun varsın geçer bir gün
benim babam harbi adam ve çok dürüst bir insan.
keşke daha önce kıymetini bilseydim
keşke benimki de öyle olsa
inş düzelir kank, bu yaşta zor olsada hayat belli olmuyor
Cevap
9Cevap
Benim Annemde Babanda Mal Yaboz Bu Yaşıma Kadar Gelip Her İşi Yapıp canım Sen İşmi Yaptın Diyen Ders Çalış tıktan Sonra Afferim Demesi Gereken Vay Kirk Yılda Bir Kitab Açtın Diyen canım Mal Ölmesini İstediğim Ölünce Hayatıma Hiç Kimsenin Karışmak İstemediğim Bir Annem Var Annem Evet ANNEM BENİM TAM MAL SEVGİ VERMEK YERİNE BENLE DALGA GEÇEN PİSKOLOJİMİ BOZAN GERİZAKLI MAL APTAL BİR ANNEM VAR VE ALLAHTAN SADECE BİR ŞEY DİLİYORUM LÜTFEN ANNEM ÖLSÜN HAYATIMI DAHADA MAFFETMESİNİ İSTEMİYORUM ANNEMİN HATTA ANNE DİYESİM BİLE GELMIYO ONA KARŞI
Ayıp Ayıp annen sana Ne kadar Hakaret Etsede Saygını Bozmicaksın ---------------
Saygılar
Sen babana gerizekalı diyosan evlat olsan sevilmezsin zaten benim oglum olsan bende döverdim seni çünkü hakediyorsun ben babama aşık bir kızım evet belkide senin gibi dayak atsa falan benimde sevgim az olurdu ama en azından büyüğümü büyük sayar kufretmezdim gerizekalı demezdim
Ben zekası geri olana gerizekalı derim zorla mı sevmek
Benimkide öyle sorsam çok iyi adam en ufak şeyde bagırır 165 boyuyla senı oldururum kemıklerını kırarım dıye tehdıt eder işteki sorunları yüzünden evde bizimle tartışır ama sorun şu ki annemle birbirlerine çok aşıklar bır gün dışarı çıkmak ıstedım dıye demedığını bırakmadı bagırdı çağırdı annene anlatırsan oldururum senı dedı anneme anlattım tam tersını söyledi ınkar etti ve annem ona ınandı bu ya salağından nasıl kurtulabılırım
Benimde babam öyle kendisi küçükken hiç çocukluk yaşamamış sürekli dayak yemiş sonrada bunu bana yansıtıyor banane senin çocukluğundan yıl olmuş 2020 senin zamanınla benim zamanım birmi durduk yere gelmiş hain diyor laf atıyor bencillikte üstüne yok zaten bazen içimden tam bir salak diyorum.
bir gün baba olunca anlarsın
babalar evin direğidir
senin evladın sana böyle yapsa hoşuna gider mi
çocuğum ne yaparsa yapsın onu dövmem, hele küçücük şeyler için asla. onun görüşlerine önem veririm, dinlerim
sanırım babam senin duygularını önemsemiyor
aynen ciddi bir sorunumu anlatsam bile hoşuna gitmezse yine azar işitiyorum 2 saat
aileler böyle
ama bir gün kaybedince anlayacaksın
insan her şeyi özler bu bir gerçek
Babalar genelde boyle benim gordugum benim babam hic karismaz ama bu da olumsuz bir sey
Ayıptır olum baban la o senin BABAn bu soruyu soruyon asıl gerizekalı sensin bence
babalık görevini yapamayacak adam neden baba olmuş o da soru işareti?
çocuğum oy gizli ona evet dediğine attım de kendi bildiğini oku benim babamda abimi döverdi ama üniversiteyi dışarda kazanarak kaçtı
ben de öyle üniversite sayesinde kaçtım ama tatillerde mecbur geliyorum yine
evde çok kalma arkadaşlarınla buluş ne biliyim odandan çıkma gözüne ne kadar az görünürsen o kadar iyi
Ne yalan soyleyim benim babamda beni zorla kendi istedigi partiye oy vermemi istiyor
Babam yanımda olsa keske😢
Yapcak bisey yok ona benzeme yeter
varken kıymetini bil sevgili kardeşim.
Allahima sukurler olsun anladin sen
Babanın kıymetini bil böyle konuşma
yav he he
Sende yapma.
babanı dinleme sen
Kesin mhp lidir
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar