Biliyoruz da Letonya maçından sonra bunu nasıl söylebiliyorsun erdoğandan gol yiyen adamı milli takımın kalesine koyuyorlar sonra yenmemizi bekliyorlar :D 😂 şahsen ben güvenmiyorum zaten farih terimde mal * Cenk'i kadroya alma sen Oğuzhan'ı yedeğe koy Gökhan'ı çıkar he * burak atacak golü neyse ben yine yenebileceğimizi düşünmüyorum
Kardeşim oğuzhan falan gerekli değil bana gore.. Gokhan gonülü diyosan sakat zaten.. Volkan babacan un erdogandan bilerek gol yediğini de düşünüyorum şahsen ben.. Ama kaleci seçimi onur olabilirdi. onur güzel kaleci. Burak Galata da olsa o pozisyonların hepsini atar Türkiye de bisey yapamiyo yavşak.
Gökhan Töre'yi dedim maçtan çıkardı mal ayrıca Oğuzhan'ın attığı o golden sonra nasıl gerekli değil diyorsun Cenk'i kadroya almadı diyorum sana kaleci seçimi çok yanlış nefret ediyorum şu fatih terimden kadro belli değil daha ama ben diyim bu gidişle yarın ki maçı da alamayız biz
Ha evet gokhan tore yı çıkarması sacmaydi ama gokhan tore çıkınca daha iyi gibi oldu sanki umut falan girdi.. cenk i şahsen begenmiyorum.. Ama bencede volkan babacan kadroda olmayacak bir kaleci.. Belli olmaz tabi yarın kazanabilirizde turkiyenin futbol oynamasını çok beğendim geçen maç ama şans yanımızda değildi malasef
Fatih terim olduktan sonra b*k kazanırız 1 dakika ya sen Cenk'i beğenmiyorum mu dedin Cenk Tosun'dan bahsediyorum ulan adam Türkiye'nin en iyi forveti bana göre ayrıca sen gslisin dimi yani savunduğuna göre kesin yoksa bu adamı savunman için bir sebep olamaz şans diyorsun birde ya o kadar net gol pozisyonu kaçtı ama bunun şansla ilgisi olduğunu düşünmüyorum tabi birde topu kalecinin kucağına atanlar var valla ben maçta Hakan ve Gökhan'ı gördüm sadece Arda'da kötüydü
Evet cenk tosun u begenmiyorum.. Ayrıca ben fenerbahçeliyim. bence hem şans hem beceriksizlik vardı.. Maçta begendiklerim hakan balta, arda turan, gokhan tore ydi.. macin sonlarına doğru ozan tufan i beğendim. selçuk inan gol attı ama kötüydü. volkan şen iyi pozisyon aliyo iyi aralara kaciyo ama bir gol atamadı. caneride beğendim bak çok ortasi var. iyi bindiriyo yanı.
Ardayı çok severim çok iyi bir futbolcu ama bu maçta iyi olduğunu söylemene şaşırdım ayrıca o nasıl futbol değerlendirmesi ya :D bence sen futbolu bırakmalısın hiç anlamıyorsun :D
Bence sen Anlamıyorsun cenk tosun a turkiyenin en iyi forveti diyosun... Sen takımının oyuncilarini begeniyosun sadece.. Ha bide futboldan Anlamıyorsun diyosun yaa 8 yıldır maclara çıkıyorum. hic yedek olmadım.. şu an alt yapidayim begeniyolar baya spor toto süper ligde oynamak isterim.
Hahaha :D başarılarının devamını dilerim ama ben takımımın oyunlarını beğeniyorum değil bu konuda objektifim ben ama her şeyi geçtim Cenk'i beğenmiyorum dedin ya adamı izlemeni tavsiye ederim
3 maçta 4 gol atmış bir adamı beğenmiyorsan ben daha bir şey söylemem ayrıca Oğuzhan gerekli değil diyordun ne oldu bence gereksiz olan fatih terim o kadar
Ozaman geçen senelerde akhisar da oynayan gekas hiç bir maçı boş geçmiyordu oda mi iyi yanı... Oguzhan iyi ama milli takıma gerekmiyo demek istediğim bu
En İyi Cevaplar