Gayim , ne yapacağım bilmiyorum?

Ben 20 yaşında bir gayim, evet ne kadar bu durumdan nefret etsem, kabullenmek istemesem, normal olmayı istesemde, ne yapsam ne etsem bu durumdan kendimi kurtaramıyorum. O kadar çok denedim ki , o kadar çok istedim ki normal olmayı, bir kızı sevmeyi onunla bir ömür geçirmeyi herşeyimizle birbirimzden zevk almayı, ama yapamadım. Tam tersine bir erkekden hoşlanıyorum , size ne kadar tuhaf gelsede deliler gibi onunla olmak istiyorum onunla yaşamak istiyorum, onun için herşeyi yapmak istiyorum. Üstelik bu kişi benim en yakın arkadaşım, kardeşim dediğim herşeyimi paylaştığım üniversite, bölüm , oda arkadaşım...Çok bunalıma girdim , yaşama nedeni mi sorguladım. Ne yapacağım, hayatım boyunca bunu kimseye söylemeyeceğim, sadece kendim bileceğim, sürekli gay olduğumu inkar edeceğim, arkadaşımdan uzaklaşacağım, kız arkadaşı bulacağım , evet belki evleneceğim ama ondan hiç bir zaman cinsel bir zevk almayacağım. Bütün bunları bilerek, en sevdiğinizden uzaklaşmaya çalışıp, hayatınızda mutsuz bir gelecek inşa etmek ne kadar zor biliyormusunuz. Keşke normal biri olsam diye o kadar çok ağladım , depresyonlara girdim ki, ama malesef onu düşümekten kendimi alıkoyamıyorım, onun için yapmayacağım hiç birşey yok. Bunlara rağmen bunu söyleyememek içinizi dökememek sadece yakınınızda dibinizde olmasına rağmen hiç birşey yapamamak ne kadar kötü birşey hayal bile edemessiniz. Evet bugünden sonra ondan uzaklaşacağım , odamı hatta belki üniversitemi değiştireceğim, tüm ilişkimi bir anda keseceğim, sadece acı cekerek unutmaya çalışacağım, kendimi bir kıza aşık etmeye çalışacağım, kendim mutsuz olup, başkalarını mutlu yapacağım. Ama bu her zmaan içimde kalacak, sadece gay olduğuma lanet edip, kurtulmak için dua edeceğim. Unutmaya çalışarak, hayatta hiçbirzaman cinsel zevk almayarak yaşayacağım. Kısaca kendimi gayliğe teslim etmeyeceğim, kimseye söylemeden, hayatımdan cinselliği çıkarıp her zamn sahte davranarak acı cekerek sahte bir hayat kuracağım. Bunu bilip hiçbirşey yapamamak ne kadar yıpratıyor insanı bir bilsenizzz.
Güncellemeler
+1 yıl
Yaklaşık 15 gün oldu görüşmeyeli, zorlu geçti o 15 gün benim için ve 10 gün var onu görmeme. Unutmaya çalışıyorum, düzelmem için yapmam gereken ilk adım ondan uzaklaşmak olduğunu biliyorum. Odamı değiştirdim hiç bir sebeb söylemeden iletişimimi azalttım. Çok acı çekiyorum ama yaptığımın doğru sey olduğunu biliyorum.
Güncellemeler
+1 yıl
2 ay olmuş... Becerdim mi tabiki hayır, hala aynı ben, hala gay olduğunu kabul etmiş. Dinimiz ve toplumunuz gereği kurtulmaya çalışan , arkadaşımdan soğumaya çalışan ben. Biliyorum kendimi kandırıyorum. Gayim ve böyle kalacağım. Zorla bir aile kurup ölene kadar ( en kısa Zaman da ) sahte ve mutsuz bir hayat yaşayacağım, ve herşey yolunda gibi gözükerek. Kafam karışık, bedenim kaybolmuş, baskı altında bir gelecek için çabalamak...
Gayim , ne yapacağım bilmiyorum?