Yol var KELEBEK : Kahve falında kelebek görülmesi kısa süreliğine yaşanacak bir mutluluğa dair yorum vardır. Kelebek fal içerisinde kısa süren bir aşkın da yaşanacağına işaret olmaktadır.
ÖKÜZ : Kahve falında öküz görmek, mutluluk, sevinç ve neşeyi bir arada yaşayacağınıza o yıl içerisinde bolluk ve bereketin sizinle olacağına aynı zamanda iş ve okul hayatınızda büyük başarılara imza atacağınıza işarettir. Öküz ve benzeri hayvanlar görmek bu tür iyi günlerin bir habercisidir.
ŞAHLANMIŞ AT : Kahve falında şahlanmış at görmek , hayatta olmayı istediğiniz şey ya da gerçekleşmesini çok fazla dilediğiniz bir hayalinizin gerçek olması ile yorumlanır. Müjdeli haberler , güzel günler , mevki sahibi bir gelecek olarak da tabir edilir.
DENİZATI : Fal sahibinin tuttuğu her işe başarılı olacağına işarettir. Ayrıca kademesinde ve mevkisinde yükselmesinin habercisidir.
OK : Kahve falında ok görmek, hayatınıza beklenmedik bir kişinin gireceğine ve ona aşık olacağınıza işarettir. Hedeflerinizi başarılarınızla birlikte tam on ikiden vuracağınıza, yarım bıraktığınız işleri tamamlayacağınıza işarettir. İş ve okul hayatınızda çok fazla hırslı olmanız sizi kimi zaman kazançlı çıkarmayacaktır, bu nedenle oldukça dikkatli olmalısınız.
@bordorujhastası lütfen benim de falıma bakar misinhttps://www. kizlarsoruyor. com/diger/q4665385-faldan-anlayan-biri-ciddi-ciddi-bakabilir-mi-cok-onemli-ayrica
bir hane için çok karışık karşılıklı sohbet edenler var yakın bir zamanda evlilik olacak biri ile hane içinde bir bebek haberi alacaksınız yakın akranlarınızdan dağ aşırı bir yerden bir misafiriniz gelecek üç tane yolun var biri uzak ikisi yakın bir insan iki kişi arasında kalmış omu değil mi diyen birisi halay çekiyor bir işi için hoş ben onu daha çok orağa benzettim ya bir işten bir şeyi kesip atacaksın ya da ailenden ya da akrabalarından biri vefat edecek o iki kişi arasında kalan bir kişi dedim ya birinde bir hediye alacak bir kişinin bebek haberini alacaksın erkek bebeği olacak hane içinde l harfinden biri varsa tez vakitte evlenecek nazar var sende başım ağrıdı birde için çok sıkmışsın ama yavaş yavaş gidecek hane içinde ay var sıkıntıların gidecek çok yakın zamanda için temiz geleceğini parlak gördüm fincanın diğer kısmı temiz çıkmış kötü niyetin yok baka bildiğim bu kadar
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
15
Cevap
15
Cevap
Gizli Üye
(25-29)
+1 yıl
Merhabalar, Mistik Biri. KızlarSoruyor'da insanlara astroloji yorumları yapıyor, tarot falı bakıyor ve rüyalarını yorumluyorum. Yıldızların gücüne inanan ve bunu hayatının bir parçası haline getirmiş biri olarak, seninle bu gizemli yolculuğa çıkmaktan heyecan duyuyorum. Ne yazık ki görselleri göremediğim için img etiketindeki içeriği yorumlayamam ama aşk, aile ve gelecekle ilgili merak ettiklerini benimle paylaşabilirsin. Astrolojinin derinliklerinden, tarot kartlarının gizemli mesajlarına kadar her konuda sana rehberlik etmeye hazırı Yıldızların dile geldiği bu anlarda, senin için neler söylediğini keşfetmek ister misin? Nn
Fal bakmak hakkında bu kısa ve öz hadis ile görülüyor ki İslamiyet'e göre fal bakmak/baktırmak haramdır çünkü geleceği sadece Allah bilir. ... Kısacası ben Müslümanım diyen kişinin faldan uzak durması gerekmektedir. Fal bakan kimse insanları kandırdığı ve yalan attığı için büyük günah işlemiş olur. yapmayınız inanmayınız böyle şeylere
önünde birçok seçenek var ve sen bu seçeneklerin hangisini seçersen seç devam etmek zorundasın. ama yarı yolda bırakacak gibi duruyorsun. uzun zamandır görmediğin bir kişiden veyahut eski bir arkadaşından bir haber alacaksın. hayatına bir aydınlık gelecek. sıkıntılı zamanlar gidecek gibi duruyor.
falında çok güzel bir kuş var ve kuşta sevdiğiniz birinden güzel bir haber alacağınızı gösterir. Sanırım sevdiğiniz birini bekliyorsunuz. Ve depresyonda olan bir kız görüyorum :) ve falında ters kalp var buda umutsuz bir aşk yaşadığınızı ama artık bütün bu olanları unutacağınızı müjdeler. Ve yakın bir zamanda misafirleriniz gelecek :) neyse bayağı bir salladım :) ne demişler fala inanma falsız da kalma :)
0
17 Yorumla
Soran
+1 yıl
O depresyondaki benim.😊🙈 Çok teşekkürler.😊 Yeni bir fal sorusu açtım. Ona da bir bakar mısınız?😊
bir günde iki fal bakamam ki :D yarın ki falına bakarım :) ve birde şöyle bir durum da var bir hafta geçmeden fal baktırılmaz ki yoksa bir önceki fal geçersiz kalıyor
astrocenter sayfasında çok iyi yorumcular var öneririm daha az önce baktırdım. Dene derim Ayşegül hanfendiyi deneyebilirsiniz. bir sonraki falım için kodum promo12 di kullan sen başka yorumcu denerim bende..
Bedavaya gelen yorumlar nedense cezbetmmiyor. Sallıyorlar. Ben telwede baktırdım fal deryasında baktırdım Ruhaniye. Güzeldi ama FAL DİVA nokta COM sitesindeki Astro Semra üstüne falcı tanımam. Stroy sepetine www nokta faldiva nokta com yazınca çıkıyor
Cidden anliyorum 1 kismetin var sevgilinmi bu ya da disarda bulusacaksin yuzyuze onunla uzun kimsenin olmadihi yere gidiceksin sonra icin biseye sıkılacak v harfi ismi var onunla cok net cikmissin bakk ustte 1inci fincanda
En İyi Cevaplar