Marka
Mercedes - Benz
Seri
C
Model
250 CDI BlueEfficiency
Yıl
2011
Km
33100
Renk
Siyah
Motor Hacmi
2001 - 2500 cm3
Motor Gücü
201 - 225 HP
Yakıt
Dizel
Vites
Manuel
Kasa Tipi
Sedan
Çekiş
Arkadan İtiş
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer 1457,00 TL senelik MTV si. Kasko senelik 5000 TL üstünde vardır kesin arabayı almak bir yana kullanmak masrafları asıl mesele
arabayı alcak kadar çalıstım da vergisi beni korkutuyor
sonradan yazdığın 3300 küsür vergisi sadece 2.5 motor
1500 civarı olması lazım.
ben 2 binden fazla olur diye düşünmüştüm şimdide zaten 800 ödüyorum yıllık en azından baba arabaya binerim dimi
Cevap
8Cevap
Kasko su 1.750 TL civarında olmalı ama ben kullandım pek beğenmedim. Eğer performans istiyorsan 3.20d- 3.25d bakabilirsin.
c 180 ne mi bindin
evet
işte o benim hayalım :)nasıl memnun kalmazsın ya ben clk kullandım süperdi
Ben son 5 yıldır BMW kullanıyorum. Belki o yüzden olabilir, bana motor zayıf geldi 150bg falanmış ama gaza basınca hızlanmıyor, yol tutuşu BMW gibi değil ama fena da değil. Araç işi biraz alışkanlık babam mercedes kullanıyordu, belki o yüzden o araba bana yaşlı arabası gibi geliyor.
bende mercedes bir tutku ama öyle klasık olmayacak e kasa falan çok ağır benim alacagım c 180,ya da sl kasalardan spor seviyorum
aynı durumdayız :/ bende c180 amg 2013 almak istiyorum bunun icin çok çalışıcam makine mühendisliği tutturdum inşallah alırım. ayrıca c180 amg 2013 ile yeni çıkanlarını değişmezdim o kasa ayrı bir haz veriyo bana.
Muhtemelen güzeldir, ben 1.6 olanını denedim, yavaş bir arabaydı, navigasyon ekranı da biraz karışıktı.
1500 civarı olması lazım.o arabayı alıosan böyle ufak şeylere takılma
1800 civarı olması lazım yıllık ah ah bizde istiyoruz ama sımdılık elımızde maketi var
3.443 tl yıllık vergısı var :)
offfffffffffffffff
Kazasız belasız iyi günlerde kullan.
1600 motor az yanı
zevkın hesabı olmaz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar