Sesi huzur kullanmak ayrı bir heyecan :) motorun kaskosu sensin ruhunu değil lastiğini yak.

Yok daha neleeeeeeeeeeeeeer 😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😮😑 abi ben iptal yaaa senin gibi kizlarin sayis kesinlikle mitozla üreyen canlilardan daha hizli artmali vallaa yaa
:) :)
Ninni gibi gelir sesi bana :) hayalimdeki motorda suzuki gsr1000 😊
2. el 29.000 ve 50.000 arası güzel seçim :)
Ve yeni cikan kawasaki zx1000 😍😍 nasil bir makine o oyle
süper ama onda beyaz olacak :)
Cevap
16Cevap
harley davidson softail slim 27.000€ cuk asla alamıcam heralde
İmkansız değil
o halde :) olamaz mı olabilir
Para biriktiriyorum bir dahaki yaz Allan nasip ederse Honda Cbr 125 Alıcam. Sonra yavas yavas Cc yukseltirim.
:) :)
of böyle fotograflar koyma. yolda görsem laf atarım bu motora :s
tıpkı ben :D üff bebeğe bak be ne geçtin ama sesine kurban
herkesin bir dilegi vardır benımde bunlardan bir tane. ama bunlardan alsamda su gibi benzin içer bunlar. :D o yüzden düşük ccde kalmayı tercih edicem :) belki kawasakinin test araçlarını bir gün elime alırsam baya bı hırpalarım :D
Tüm yatırımı bu bebeğe yapıcam :) istediği kadar benzin tüketsin benim olsun yeterli
sen 20 tl benzin ile 1 saat geziceksin ben 1 ay ama :D
ne yapalım :) değer
durumun varsa bilemem :) ama ben kapitalist sisteme bu motorla katılıp en çok sömürülenler arasına giremem :)
Motor kullanmak herkezin harcı değil kaporta sensin motorla bitmiyo ama tercihim r1 hayabusa hızı severim 😊
Benim pcx 150 çünkü fazlasıyla acemiyim daha güçlüsü benim için tehlikeli şimdilik :D
bayılırım bunlara Ama biraz daha küçük ve hızlı olsa fena olmaz
Bmw s1000rr der susarim otesi yok :D
ooo 100 km ortalama yakıt tüketimi 7.40 lt olması lazım
Yok be kardesim. Tamam bmw farki var ama goruntu falan kawasaki ya da suzukiyle kapisamaz. Gsr 1000 e akropovic egsoz taktigindaki tada erisemez
He ama bmw de belirli hizdan sonra caminin otomatik havaya kalkmasi ve aerodimik kazandirmasi bambaska mesele :D
Kesinlikle Alıcam honda cbr ya da kawazaki ninja 😍😍
bu resimdeki güzelmiş :)
Kawasaki ninja Zx10r
deli gibi :)
Yakıt Kapasitesi 17.00 Litre. sen düşün
:) hımm boş ver öyleyse
Aman ya ne olacak :) bütün parayı ona yatırırım
görünüm güzelde pek güvenemiyom motorlara :D
araba severim ben motor ne ıyyy
senin seçimin
Yamaha r6
Siyah kullandım
iron 883 Var başkasını tanımam
Sevmem Ama Honda Cbr İyidir
harley davidson <3
Honda tabisi
motormu... bu neya
Sen bilmezsin :)
bu motorlarla işim olmaz olmadı... ama bazan görüyorum... bay bayan arka arkaya binmiş... merakta etmiyordeğilim ya
:) candır cannn
candır can derken... bütünleşiyorsun ozaman... nasıl bir duygu ki... motorun üstündesin düşünsene arkandada... ya da önünde... başınada geçirmişin neydi o... kaskmı... güzeldir herhalde
Kaskını takacaksın bin motora bas basa bildiğin kadar 280-290 :D huzur huzur
motorum yokkkkkiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii... arabam var ona basıyorum
:) kolay gelsin o halde Kazasız belasız
sanada tatlı güzel kız
kawasaki iyidir
Sevmiyorum😣
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar