Diğer Johnny Deep te ne var? Gizli Üye (36-45) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 00 Yapay Zekaya Sor Bu adamın nesini beğeniyorsunuz anlamak mümkün değil.Adam bildiğin gözüne kalem çekiyor. Kız gibi uzun saçları ve aşırı kadınsı.Barış akarsu' dan ne farkı var?BARIŞ AKARSUJOHNNY DEPPBRAD PİTTSiz ne düşünüyorsunuz? Johnny Deep te ne var? Cevapla Kadın Soruları Beğen Paylaş Takip Et
K-popandidols Takip Et Xper 3 Yaş: 20 1 yıl Filimlerini seviyorum. Izlemekten zevk alıyorum. Çarlinin çikolata fabrikası ve Alisa ayna arkasında filmlerini daha çok seviyorum. Bi de aktör gençliğinde yakışıklı ve çekici olmuş. Şimdi de bir az çekici 0 0 Yorumla
cekicibağyaan Takip Et Yoda Yaş: 29 +1 yıl Kıskandığın için mi hep bunlar. 0 1 Yorumla Soran +1 yıl Ne için kıskanabilirim mesela? Yorumla
fanuskafa Takip Et Guru Yaş: 30 +1 yıl Diğer konusunda 3,3b cevap paylaştı. Johnny Depp eskiden yakışıklıydı. 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
1Cevap
Filimlerini seviyorum. Izlemekten zevk alıyorum. Çarlinin çikolata fabrikası ve Alisa ayna arkasında filmlerini daha çok seviyorum. Bi de aktör gençliğinde yakışıklı ve çekici olmuş. Şimdi de bir az çekici
Kıskandığın için mi hep bunlar.
Ne için kıskanabilirim mesela?
Johnny Depp eskiden yakışıklıydı.