Bir çok kişinin uyuz olduğu ve çok kızdığı birşey sanırım. Ben kendim direk kesme taraftarıyım... Kesmeyi unuttuğum etiketler yüzünden çok günaha girmişliğim vardır, etiketi yapanında, yaptıranında...
Beni rahatsız ediyor
Ben rahatım kesmem
Marka alırsam kesinlikle kesmem
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Kıyafetlerdeki Etiketleri Keser misiniz? Etiketin üzerindeki talimatlara uyar mısınız?
Orası orjinalliğini gösterir kesersen ipleri sökülebilir ayrıca ne zararı var kaşındırıyorsa kes tabiki ama kaşındırmıyorsa gereksiz :P kısaca sıkıntıdan ne yapacağını şaşırmış cahil türk halkı böyle yapıyor
1
1 Yorumla
Soran
+1 yıl
Saten ve dokuma etiketler makasla kesildiğinde saçaklanıyor. Çakmakla hafifçe yakıldığında o sorunda ortadan kalkar :) Sıcak günlerde çekilmez bir çile oluyor...
Grafikerim. Etiketlerin grafik çalışmalarını da yapıyorum çoğu zaman. Kulaklarımız çınlama derecesini ölçüyorum bir nebze :D Ama sizin gibileri görünce de nadirde olsa işe yaradıklarını görmek güzel...
Bence cok ise yariyor.. bazen unutup farkli sekilde yikadigim kiyafetler oldu makineden cikardigim anda anliyordum yaptigim hatayi.. ayrica o etiketlerde kumasin ozelliklerinin yazmasi kadar guzel bisey yok, ne giydigimizi biliyoruz.. :)
En İyi Cevaplar