sizce bir kız için abisinin olması mı daha güzel ablasının olması mı?
abla
abi
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Ablamda var abimde var :D Abimle çok kavga ediyoruz, ablamlada kavga ediyoruz :D ama beni daha çok düşünen ablam, abimde beni koruyup kollar :D. Kızlar için Abla daha iyi bence :D düşünsene abin var, sevgilinle geziyorsun napıyosunuz siz diye geliyor baskına :D
abim sevgilime karışmıyor allahtan şanslıyım :D
Bu arada Eig İçin çok teşekkür ederim :)
rica ederim :D
Abisi kızı korur karışanın anasını beller malum sapık bir ülke dişi istiyor artık bu ülkenin erkekleri dişi olsun yeter tavuk köpek fark etmez hepsini yapıyorlar
aynen öyle
hem ablam hem abim var. abla diyorum ben. çünkü bir sorun olduğunda seni bir abiden çok abla anlar. çünkü çoğu zaman kızların derdi bir abiye anlatılmıycak şeyler oluyo ve bir abla bu durumda tam bir kurtaıcı
benimde abim var abinin olması çok güzel bişey ama pek bişey anlatamıyorum
evet tabiikide güzel ama evet işte abiye her şey anlatılmaz. hani anlatılsa bile bir abla kadar anlayamaz seni
abla daha iyidir ablanla dertlerini rahatça söyleyebilirsin bence
abiye dertler söylenmiyoki
Cevap
25Cevap
4 erkek kardeşiz hiç bilmiyorum ablanın nasıl olduğunu abide kişiden kişiye değişir mesela büyük abim herşeyi bem bilirim havasında anlaşamıyorum küçük abimle oturup konuşamazsın ofler pufler sıkılır artistlik yapar hemen ortanca abimde arkadaş gibi dilediğini yap bir keresinde yolun ortasında ensesine vurup kaçmıştım kovaladı beni baya güldüp eğlenmiştik... Değişiyo yani...
Abisi iyidir. Ama piç olmayacak. Birde hani diyolarya abisi var açılma diyr döver diyo. Asıl ben döverim abisini :) !!!
:D :D :D :D :D
Her türlü maddi sıkıntımda ablalarım yardımcı oldular ama her kavgama abim de koştu 😕😕😕😕 kafam karıştı bak
ablanın kavgana koşmasını bekleme istersen :)
😂😂
Ablam yok ama ablalık eden vardı bir Abi'm var iyikide var küçükken çok kavga ederdik şimdi ise arkadaşım Abi'm sırdaşım Gözümden akacak tek damla yaşa DÜNYAYI yakar o yüzden abi
abla daha ıyı hertulu maddı ımkansızlıkları cozer sana herturlu olanagı saglar senı ıdare eder ama abii bıde ewdekılere o gaz verır
yok ya tam tersine abim evde beni savunuyor :D
ya o sen kızsın ya sana kıyamamıstır ama bızımkıde benı harcıyo işte
:D :D :D :D :D
3 ablam var abim yok ama bence abla iyi çünkü her zaman destek olur, ama erkekler ince düşünemez abiler kollasada ablanın yerini tutamaz.
bir kız için abi sanırım baba değilde ilk aşk abi oldu benim için beni büyüttü koruyup kolladı biliyorum ki en zor zamanda arayabileceğim tek insan ablam olmadığı için yorum yapamıyorum :)
Bir kız içinde ablası olması daha iyi erkekler içinde çünkü ABLA olmak iyi, yaşasın ABLALAR :D:D
ikisi de olmadığı için bilmiyorum abla daha iyi sanki...
2 tane abim var iyiler hoşlar ama ben bir abla istiyim :s
Ablam var annem gibi her olaya karışıyor. Sonuçta yarı annem sayılır
Hep ablam olmasını istemişimdir.
bende
Ablam ve Abim var ablam daha iyi ya daha cana yakın :)
Erkeğe abi, kadına abla.
doğru aslında :D
Ablam olmasini isterim ama abim var malesef
benimde öyle
2side yok ama bir abim olmasini cok isterdim
Abim var, ablam yok bilmiyorum :D
Ben hep abim olsun istedim.. :/
ikiside var bazen abla bazen abi
abla dedim çünkü ben ablayım 😂
Hep abim olsun istemişimdir
ablam yok ama abla daha iyidir bence
Ben abim olsun istiyorum
seçim şansım yok abi'canim var,)
Ikisininde yeri ayridir
Bir abim olsun isterdim.
Ablam oldugu icin abla diyorum
abla tabıkı ve ıyıkı var ablam :)
abi yok belkide ondan
Ablam olsa iyi olurdu
İkisi de yok bilemicem şimdi
ikisi de yok ama ablam olsun isterdim
ikisi de var ikisi de olmalı
Bir erkek açısından abi olmak çok zor :)
herkesın bir abiye ihtiyacı vardır.
İkiside yok abimde ablamda olsaydı keşke😕
dderdini anlayacak abla
tabi ki abi
abi <3
abla
Abi isteyebilirdim.
İkisi de çekilmez.
abi koruyup kollar..
abla tabisii
Abla
Her ikiside olmali