Ben gece yaparim
Şarkıyıda açarım, olaya anlam katarim
Ne yaparsan yap aşk ile yap 😜
Şarkıyıda açarım, olaya anlam katarim
Ne yaparsan yap aşk ile yap 😜
Gunun hicbir saatine yakismiyo utu yapmak. Zaman kaybi resmen. Kurutma makinesini bulan zihniyet bide buna makine uretse. Atsak icine dondurse dondurse aaa dumduz. Her utu yapisimda hayalini kurmuyosam allah belami versin
Var öyle bir cihaz. Yıkama kurutma ve ütüyü yapıp veriyor. :)
Garip ama ütü yapmasını seviyorum. Öyle yaparken düşünüyorum işte dalıp gidiyor insan 😄
Bencede ütü yapmak ev islerinin en kolayi
Ütü yapmak bir sanattır 😎
Aynen öyle 😄 bu arada gece daha iyi 👍
Kışları sabah, yazları akşam. Düşünsene dışarda hava buz gibi, gömlek yatak sıcaklığında. Yazın deneme sakın sabah yapmayı.
Hava aydınlanıp güneş doğarken yapıyorum daha egzotik oluyor.
Tarzini sevdim
Cevap
17Cevap
Gece daha iyi bence. Bir yandan müzik dinliyorum ya da bir şeyler izliyorum, bir yandan da ütü yapıyorum. Zaman kolayca geçiyor.
Gece yapmayı tercih ederim. Tv karşısında sevdiğim dizinin eşliğinde iyi gidiyor.
Şu yeni çıkan ütüler en iyisi ondan almak istiyorum. Onu alana kadar ütü yapmayacağım. 😃 Çok acele lazım olan bişey olursa sadece onu ütülerim.
Ben de genelde gece yaparım da tüm kategoriyi ütü ile ilgili sorular zaptetmiş. Hayırdır dedim yani.
kuru temizlemeciye götürüyorum , yalnız yaşıyorum... artık alarmını kurup gecemi yapar gündüz mü bilmem ben
ütü yapmak gecede gündüzde çekilecek iş değildir arkadaş :(
Ütü yapmak hiçbir zaman güzel gelmedi bana. Diğer ev işlerini yaparken hayıflanmam öyle ama buna bir türlü ısınamadım.
Ne zaMan lazım Oluyorsa gece gündüz diye bir ayrımım yok :)
Ne geceye ne gündüze bakarım ne zaman ütü gerekiyorsa utuleyip giyerim
😄😄
Ben ütümü kendim yapıyorum, gömlek pantolon, pazar günü ütü günüm. Diğer günler eğer ütü yspmamışsam yaparım, o da zaten sabah erken işe gitmeden hemen yapmaya çalışırım. Başkasının, benim eşyalarımı ütü yapmasını sevmiyorum ve de ütü yapamıyorlar.
Gece yaa. Ayneen ütü de yaparsam aşk ile yap 😄😄😄
Annem ask ile yapiyo sagolsun :) unideyken de utulemiyodum yikadiktan sonra asilidum askiyla bir hafta sonra giyiyodum. Kendiliginden utuleniyodu
bayanlar genelde hiç bir vakit seçeneğini seçerlerdi
günün her saati kötüdür
Mecburen 😄
Hicbir zaman güzel degildir. en sevmediğim iş 😦😦
Ekimde ütü bir başka oluyor..
Eylülden başlatalım
Sonucu yaz 😂
Utu yapmak güzel değildir :Dd
Ne zaman disari cikarsam
Ütü yapmak hiç güzel değil ki
Serin biyer olduktan sonra güzeldir
En son yaptigimda yangin cikiyordu