6 aylık Pasaport un eline geçeceği zamana kadar net olarak ne kadar harcama yapılır ?
Pasaport çıkarmak için toplam masraf tutarı net olarak nedir ?
Pasaport çıkarmak için toplam masraf tutarı net olarak nedir ?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer gecen ay çıkarttım sadece harç+defter bedeli ödüyorsun
parayı bankaya yatırıyorsun makbuzun+foton+kimlikle emniyete gidiyorsun gitmeden internetten randevu alıyorsun
emniyette önce parmak izi kaydın alınıyor elektronik 1 fotonu veriyorsun sonra sana geri veriyorlar. 1kimlik fotokopisi çektiriyorsun evraklarla pasaport bölümüne geçiyorsun oraya biometrik fotonu veriyorsun
işlemler çok kısa sürüyor pasaportunu evine ptt ile gönderiyorlar bu kadar
teşekkür ederim
benim 400e falan çıkmıştı ama daha uzun sure.250-300 tl ye çıkar herşeyden para alıyorlar. şimdi bide çipli pasaport alcaksın ohoo..
çok teşekkür ederim.
pasaport defterı 65 tl
6 aylık sure bedelı 65 tl
130 tl gibi bi paraya alabılırsın ama artık chiplılerde uzatma olmadıgından almısken 10 yıllık almanı tavsıye ederım
ben 10 yıllık altım 400 kusur tl tutuyor hangı ulkeye gıdeceksınız?bı cok ulke 6 aylık pasaportları kabul etmıyor
tatil için tayland
çok iyi :)
en iyisi 10 yıllık al 6 aylık için ugraşma 500-600 civarıı buluyo diye biliyorum
devlet bile toptancı mantığıyla çalışıyo
güldüm :)))
Cevap
14Cevap
Arkadaslar 300 400 tl ne sonra diyorsunuz azerbaycanda rusvet var ne biliyim pahali. Azerbaycanda 50 azn 120 tl falan yapar 1 aya hazirliyorlar.yok 1 haftaya falan isterim diyirsaniz onunda fiyatlari var ama 400 olmayacagi kesin
Azerbaycanda yasiyorum
Artık 6 aylık ile 10 yıllık arasında fazla bir fiyat farkı yok.
,
Tam fiyat tarifesine emniyet genel müdürlüğü sitesinden ulaşabilirsin.
Ama her durumda 400 lirayı gözden çıkar.
ben yeni çıkarttım 1 yıllık harcı 135tl pasaport defter bedeli 72tl biometrik foto 20tl ama ben vize içinde çektirdim bu kadar 6 aylıkla arasında 40tl oynuyo tavsiyem 1 yıllık çıkart baksın bi daha lazım oldu bi daha uğraşma toplam 230 tl 1 yıllık
emniyet gov dan 2013 harç ücretlerine bakabilirsin değişti zannedersem ama 6 aylık yerine 10 yıllık çıkarmanı tavsiye ederim...çokta fiyat farkı yok aralarında...
Ben yeni aldım. 2 senelik 255 lira bedel ödedim, hepsi bu kadar. Yani orda ne yazıyorsa o artı bir masraf çıkmıyor içiniz rahat olsun :)
en son 350-400 arası bi miktardı zam geldimi bilmiyorum
ben daha şehir dışına bile cıkmadım iyi yolculuklar:)
vahim..
400 tl verdim ben
yurtdışı için çıkış yapıosan harç parasıda 15 tl verdim
150 tl pasaport 80 100 cıvarı masraf fılan, benım 2 sene o sekılde bıseyler cıkmıstı
en 4 gun once aldım tayland a gıdıcem 165 lıra gıttı
masrafın yok gerekli harç parası ne ise o.
ben yeşil pasaportu 70 liraya çıkartmıştım
Yeşil pasaportu herkes çıkartabiliyormu ? Bilgi verirsen sevinirim :)
herkez çıkartamaz :) kamuda kademesi yüksek olan memurlar çıkarabilirler :) yani 5 yıllık memur la 10 yıllık memurlar arasında kademe farkı vardır :) .
1000 Tl bulur zam geldi çünkü
10 yıllık çıkar rahat et
Şuan sanırım 10 yıllık 600 lirayı bulur
1000 lira civarı diye duymuştum
yolculuk nereye
tayland
600 tl cıvarı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar