bu sitedeki trainer'ı yükledim anlatıldığı gibi fakat f3'e basınca yine açılmıyor bilen arkadaşlar yardım edebilir mi niko olarak oynamak istemiyorum ben :D
link
link
bilgisayarı yeniden başlat yükledikten sonra, bi de ne hatası veriyor onu da yaz yükleyememiş olabilirsin ::::::: EFC20 hatası verebilir yazmış orada :::::::::: bi de o sayfadan yardım bulabilirsin vista kullananlar kullanıcı hesaplarında administrator olarak oturum açınca sorunu çözmüşler ::::::::
Bir hata verdiği yok oyun açılıyor fakat trainer çalışmıyor, windows 7 yüklü vista değil
bulduğum bir açıklama: "F3'e bastiginizda açılması için numlock aktif olmalı cunku kontroller oradan saglaniyor.
Karakterinizi sokaktaki insanlardan seçmemenizi öneririm. Niko'ya veya diğer ön plandaki karakterlere oranla çok daha yavaşlar."
1.0.3.0 patch da çalışmıyor demişler
sendeki orjinal mi? crack li mi?
xlive wrapper yüklemek de gerekliymiş
xlive da bılgısayarıma sag klık yonetten admınastorude denemen gerekliymiş
şimdi şöyle anlatayım bazı bilgisayarlarda direk f3 çalışmaz Fn+f3'e basmanızı gerektiren notebooklar var seninki de büyük ihtimal ondandır.
ayrıca trainer çalışmıyorsa yeniden başlatmayla çözülmez.
Oyun versiyonuyla uyumlu değildir ondan çalışmaz
arz ederim :)
Cevap
7Cevap
GTA IV oyununu üç kez oynama girişiminde bulundum üçünde farklı hatalar aldım ve oynayamadım :/
GTA Vice City'i yükle o zaman o en iyisi :)
Vice city'de şehir çok kötü IV'te New York ele alınmış çok güzel o yüzden :D
Bildiğin şehirse Iv oyna o zaman :)
gta oynıyan kız mı. kafamı buluon sen bizle :D
Niye gerçek hayatın sanal versiyonu işte :D
O da bir şey mi, peste bana çok hesap ödetti :)
ben bütü nserisini oynadım da 4 ü mü oynadım en son onu hatırlamıyorum yeni mi çıktı
:)
pampa team ile bağlanıp hallediyim istersen
bırak uğraşma 5 çıkacak :)
Ben IV oynarım banane
:D o zaman uğraş :)
crack yapmalısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar