nedeninizle yazın :D benden nefret edene bile kin duymamışl biriyim off detay sıkıcı... seviyorum tüm ademinsanlarını^^
Cevabın nedir?
Diğer konusunda 714 cevap paylaştı. Kürtlerden nefret etmiyorum. En yakın arkadaşım Kürt. Kardeşim diyebileceğim bir insan , Annesi ve babası çok iyi insanlar , yediğimiz içtiğimiz ayrı gitmez hiç bir zaman. Bu aile vatanını , bayrağını askerini sonuna kadar seven ve uğruna canını feda edebilecek bir aile. Doğuyu hiç sevmez. İşte ben böyle kürtlerden nefret etmem , Kürt demem bile hata olur. Benim nefret ettiğim kişiler ise kendini Kürt sanarak konuşma tarzı ve şivesi bile tutmuyorken bunun arkasına sığınıp , ben Kürdüm Pkk bizim haklarımızı savunuyor diyenlerdir. Açıkça konuşuyorum burada açıklıyorum. Pkk yı kurtarıcı olarak ilan edip Türkiye cumhuriyetinin ekmeğini aşını yerken suyunu içerken elektiriğini kaçak kullanırken , sağlık hizmetlerinden bedava yararlanırken ve daha neler neler bunların hepsini bol keseden neredeyse beleş hale getirirken DÖVLÖT BÖZÖ BÖKMÖYÖ BİJİ SEROK APO , BİJİ KURDİSTAN DERSEN TÜRKİYE CUMHURİYETİ GELİR SENIN ANA... Sİ... R Ve böyle asalak kene ve toprak piresi gibi yaşayan , vatanı bölmeye çalışan hainlere ben kürt demem onlar olsa olsa kürt diye geçinen ermenidir. Böylelerinin kadındır cocuktur ailedir ne olursa olsun böylelerine acımam soykırım bile gerekir böylelerine. Bakın yanlış anlamayın sözüm Kürtlere değil kendini kürt sanan ermenilere. Türk kürt demek yanlış olur ama Bizlerden daha çok vatanına bağlı olan milliyetçi ne kürtler var. Burada neden biz kürtlerden nefret ediyorsunuz demen çok yanlış. Benim için ırkının ne olduğu önemli değil insan olması önemli , vatanına göz dikmemesi bayrağını sevmesi , bu vatandan 2 kaşık yemek yiyorsa bunun karşılığını bu vatana hizmet olarak vermeli. Bunun dışında vatanı bölmek isteyenlere acımam sevinirim.
20 Yorumla
En İyi Cevaplar
insanın memleketi, dini, ırkı, soyu sopu, etnik kökeni olmaz...
insan her yerde insandır !!!10 Yorumla
+1 yılKürtler kendi icinde ikiye ayrılıyo bence nefret edilmesi gerekenlerden nefret ediyorum
Dünyanın müslümanlara bakış açısı gibi aynı her müslüman isid gibi degil her kurtte terörist değil00 Yorumla
+1 yılİrki icin insanlardan nefret edilir mi ya ✌✌✌
11 Yorumla- +1 yıl
Bir taksiciyi sebepsiz bir şekilde öldürüp kızını arayıp babanı vurdum kan kaybediyor diyip kıza ömrü boyunca altından kalkamayacağı psikolojik sorunlar ve tramvalar yaşattığı için nefret ediyorum.
Ve evet direkt olarak ırkından nefret ediyorum araplardan nefret ettiğim gibi
AI Persona’ya Sor
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
25
Cevap
51Cevap
aslında bizden deilde kendilerinden nefret eden insanlardır onlar bu tür insanları iyi incele hayatlarındaki kötü giden herşeyi başkalarının üzerine atan hatayı kabul etmeyen sadece kendini düşünen bencil insanlardır genelde kendi kişisel problemlerini başkalarına mal eden tipler eeee burdan ne sonuç çıkar bu tür insanlar hastalıklı zihniyete sahip ve dertlerını toplumlara maletmekte populer kulturun urunlerınden ıstıfade edıp yag gıbı uste cıkma cabasından baska bısey degıldır herneyse.. sıyahın beyazdan beyazın sıyahtan üstünlüğü yoktur. sevbas
00 YorumlaEtmiyorum. Ama iyi kotu kurt var hepinizide sevecek halim yok. Azicik kulturunuzu gelistirip kafanizin icindeki beyni kullansaniz bu hakkettiginiz sartlarin bile mk korsunuzda isteee nerde. Alayiniz silahla sisirilmis ozgur ulke vaadiyle buyuyup yok olup gidiyorsunuz.
24 Yorumla- +1 yıl
+ 1453 . Türkler son 90 yildir cahilse , Kürtler de bizim 10 katimiz cahil. Cahillik hiyanete , hıyanete , hıyanet hainlige yol alir. En cok cahil Kürtlerse bu denklemde pkknin cogunlugunu Kürtler ve Ermenilerin oluşturması normal.
- +1 yıl
cidden mi ay canım kıyamam :D
- +1 yıl
bakarız :D
+1 yılnefret etmiyorum hiç bir ırktan hiç bir dinden hiç bir milliyetten insandan hepimiz aynı yerden gelmişiz neden nefret edeyim ki sebep yok bunun için ben teröristlerden nefret ederim kürtlerden değil yaşadığı topraklara saygı duyan sadık kalan kürde canım feda!
01 Yorumla- +1 yıl
akıllı insan:D
- Diğer konusunda 5,4b cevap paylaştı.
+1 yıl"Siz Kürtler , gidin ülkenize. Hem Kürt diye bir şey yok ki. Kart, kurt sonra Kürt olmuş. Kürtçe diye bir şey de yok. Hepiniz vatan hainisiniz. Ha bu arada, ya sev ya da terk et! Tanrı Türk'ü korusun ve yüceltsin!"
Vatanı kurtardım. Şimdi rahat rahat sigaramı içebilirim. :/45 Yorumla- +1 yıl
oha l*n ne biçim yorum bu :D koptum gülmekten :D
- +1 yıl
Bazı arkadaşların gerçek duygularını paylaşmak istedim. Emin ol, çok daha komik düşünceleri olanlar var. 😀
- +1 yıl
karnım ağrıdı vallahi :D
- +1 yıl
Güldürebildiğime sevindim. 😊
- +1 yıl
:D :D
+1 yılKurtlerden nefret etmiyorum ama kurtler kendilerini nefrete ugratiyorlar bence ondan olabilir..
Yani oyle bir misafir severlik varki onlarda dunyada esi az bulunur desem yeri. Ama is dısarı cıkınca hersey degisiyor.
Ayrica burada birisi yazmis bende dogru karsiladim.. Gercekten insanlar. terore bulaşmış kurtlerden nefret ediyor.. Yoksa heryerde kürt var ve gayet iyi insanlar10 YorumlaDiğer konusunda 3,8b cevap paylaştı. Kürtlerden nefret eden olduğunu sanmıyor. Daha çok kürt milliyetçiliği adı altında terör yapanlardan nefret ediliyor. Bunu Batının müslümanlardan nefret etmesiyle aynı sebebe koyabilirsin. İslamiyet güzelliklerle dolu bir din olmasına rağmen, günümüzde terör dini olarak görünüyor. Neden?
10 Yorumla
+1 yılÇünkü siz kardeşiz deyip uykudaki polisin kafasına kurşun sıkıyorsunuz çünkü siz hakkınız olmayan topraklarda devlet kurup ülkeyi bölmek istiyorsunuz çünkü siz halk kardeşliği deyip yol kesip belediye otobüsündeki sivillere molotof atıp haince katlediyorsunuz çünkü siz yılandan daha zararlısınız.
11 Yorumla- +1 yıl
he canım zararlıyız ailemden onca doktor mühendis öğretmen çıktı hepsi bu ülkeye zarar :D
Diğer konusunda 776 cevap paylaştı. Benim kurt bir ev arkadasim. vardi.. evde ekmegi bolme, yemegi bolme yani anlayacagin bolme isi ondaydi.. cok iyi bir bolucuydu :) insanin irkicisindan nefrey ederim irki fark etmeden.. haa bazi kurtler cidden banyo etmeden dolasiyo sokakta bak onlari pek sevmem..
00 Yorumlatarihe baktigimizda tarihin her safasinda bu millete ihanet etmis
sonra sıkışınca da yanasmis olmaniz
canakkalede cepheden kaçarak sa tmaniz
memelekette isyanlar cikartmaniz
orn. seyh said isyani
bu sebeplerden dolayi evlat olsaniz sevilmezsiniz. :)13 Yorumla- +1 yıl
Sevmesen sevme bizi banane asfa
- +1 yıl
tamamm hacı asfgh
kürtlerle sıkıntı yokda hep biz 2. sınıf muamelesi gördük biz dilimizi konuşamıyoruz kürdistan istiyoruz hakımızı yediler gibi laflar varya birde kürtlerin çogunlunu dağcı saydıklarından ön yargılı bakılıyor evet kürt çok arkadaşım var ve çok sevdiğim insanlarda var ama benimle aynı hakka sahip oldugu halde yukarıda yazdıgım muhabeti yaptıklarında deli oluyorum
12 Yorumla- +1 yıl
dil konusunda haklılar yasaklandı.. misal ben kürtçe bilmiyorum
- +1 yıl
yasakladıgı içinmi bilmiyorsun ailende konuşulmamıştır yaşın doğruysa bu bahaneyi rafa kaldır peki ama şunu diyeyim benim kürt dediğin insanlarla bir sorunum yok ben insanları kürt türk çerkez diye ayırmam ben kişiliğiyle muhabetimi kurarım burdanda yazıyorum arkadaşlar bu şekilde ayırmayın benim arkadaşlarım vardı üniversitede evlerine gitim bizden daha çok bu vatanı seven insalarda var hepsi için bu yorumları yapmayın üzüldüğüm noktasıda bu.
ben anlamadıgımdan zar zorda olsa türkçe konuşup benimde anlamamı istediklerini hisetim sadece şu var bir ev içinde bir kişi dahi ayrılsa ayrılan daha önce kaybetmeye mahkum olur ırk meselesini bu dönemde büyütkleri kadar büyütenlere hepimiz insanız demek geliyor
Benim ırkımı öldürüyorlar diyen insana sizde benim ırkımı öldürüyorsunuz yazmışsın.
Kusura bakma ama ölen askerlerle dağdaki teröristler bir değil bana göre. O nedenle sana neden sevmediğimi açıklama gereği bile duymuyorum^^50 YorumlaSizde vicdan denen bişey yok kendiinizi bişey sanıyosunuz elinizden gelse herşeyi yaparsınız kalpsiz vicdansız samandan farkı olmayan insanlarsınız hepiniz öyle olmasada çoğunuz öylesiniz yarınız pkkyı destekliyor sebebi bunlar şimdilik.
50 YorumlaHiçbir ırktan, hiçbir dinden ve hiçbir anlayıştan nefret etmiyorum. Bu hayatın içinde her insan bir hikayeyle gelip geçer o kadar. Tek bir şeyden nefret ederim o da cehalet...
20 YorumlaHiçbir ırkla bir sorunum yok. Neticede insanoğlu nerede doğacağına, nereli olacağına kendisi karar vermiyor. İnsanları kişisel anlamda davranışlarına, bana olan tutumuna, hal ve hareketlerine göre değerlendiririm.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılabimi kardeşimi dayımı babamı eşimi dağlarda öldüren öldürmeye çalışan insan görünümlülerle kardeş falan olamam ben
63 Yorumla- +1 yıl
ben mi öldürdüm saçma siyaset öldürdü
Cevap sahibi+1 yılsen öldürmedin ama dağdaki kürdistan isteyen kürtler öldürdü birçok kürt de bu olaya destek veriyor. beynimizde böyle bir algı oluştu hepsine karşı
- +1 yıl
yanlış algılar silinsin
+1 yılkürtten değil pkk yı hdp yi destekleyenlerden nefret ediyorum
51 YorumlaDiğer konusunda 650 cevap paylaştı. kürtlerden nefret etmiyorum kürt arkadaşlarım da çok sadece terör yanlısı olan insanlardan nefret ediyorum.
30 YorumlaDiğer konusunda 2,2b cevap paylaştı. belki sen nefret edilesi değilsin ama dışarda yaramızı deşen çok insan var ve bu insanlar sizin ırkınızı kirleten zalim fitneci köpekler. işte sebep onlar.
00 Yorumla- Diğer konusunda 5,6b cevap paylaştı.
+1 yılPKK yandaşı kürtten de türkten de zazadan da haz etmem.
Gerisi de zihniyetlere gore işte..30 Yorumla
+1 yılNefret digil ya benim cogu arkadasim kürt ztnde hani iyisi var kotusu var cogunlukla kotu rastliyo bazilarimiza ondan oyledir ayrimi sevmem yoksa ama tanidklarimin cogu kotuydu 😒
10 Yorumla
+1 yılPkk'yı destekleyen insanlıktan nasibini alamamış şahısların nesini seveyim. Destekleyen de var desteklemeyende. Lafım destekleyene.
31 Yorumla- +1 yıl
iyiymiş :D
+1 yılkürtlerden değil pkk yandaşçısı or*spu çocuklarından nefret ediyoruz doğal olarakta kurunun yanında yaşta yanıyo
12 Yorumla- +1 yıl
ana küfre bak :D
- +1 yıl
severim küfürü ddıjdıfındskjn
- Diğer konusunda 12,8b cevap paylaştı.
+1 yılKürtler ile alıp veremediğim yok... Ama senin bazı söylemlerine çok kızıyorum :@ Biliyosun nelere kızdığımı :@ Kürt olmandan ötürü değil nereli olursan ol o söylemlerine kızarım ben... NET.
04 Yorumla- +1 yıl
Neye kızıyon
- +1 yıl
İsyan etmene :@ :S
- +1 yıl
Tengri böyle yaratmış
- +1 yıl
Valla yanımda olacaksın daya yerdinzi haa :@ başlatmayın tengri sine haa :@
+1 yılSevgilim sırf kürt olduğum için bana 2 yıl boyunca yalan söyledi ve sonunda ailesinin milliyetçi düşüncelerine dayanamayarak beni terk etti. Suçum kürt olarak dünyaya gelmekse diyecek başka bir şeyim kalmıyor..
20 YorumlaDiğer konusunda 724 cevap paylaştı. Tüm Kürtleri değil pkk/hdp yandaşı kürtleri sevmiyorum şahsen.
02 Yorumla- +1 yıl
owww iyi :D
+1 yılBende nefret edenlerden nefret bile etmiyorum yok sayiyorum
40 Yorumla- Diğer konusunda 5,3b cevap paylaştı.
+1 yılHDPye oy veren,
veya PKKlı teröristlere sempati duyan
veya ay yıldızlığı bayrağa sevgisi olmayan
herkesten nefret ediyorum
gerekli cevabı verebilmişimdir umarım01 Yorumla- +1 yıl
açıklayıcı:D
+1 yılKurtlerden degil milletci kurtleri sevmez insanlar..
01 Yorumla- +1 yıl
bende milliyetçi türkleri sevmiyom :D
+1 yılkurtler diye genellmk dogru değil cok cok iyi insanlarda mevcut genlde pkk tarftair kurtlerden nefret edilir bunu da neden die sormaya gerek yok
10 Yorumla- Diğer konusunda 821 cevap paylaştı.
+1 yılbilmem baba tarafından kürdüm onlar aslında pkk cı kürtlerden nefret ediyorlar kürtlerden değil
23 Yorumla- +1 yıl
:D ne güzel
- +1 yıl
haha teşekkürler :D @Tirisi
Ne düşündüklerini yadırgamam ister PKK lı olsunlar ister Şeriatçı ama çoğu pis ve eğitimsiz insanlar çevremde gördüğüm.
03 Yorumla- +1 yıl
oysa bizi tanımamışsın^^ ayrıca titizim manyak ^^
- +1 yıl
he canım :D
Kimseden nefret etmem. Atatürk' ü ve Türkiye' yi seven, paylaşabilen her Kürt' ü de severim.
00 Yorumla
+1 yılkürtlerden değil pkk lılardan edişyoruz farklı sey ikisi
01 Yorumlaoww açıklayıcı:D
+1 yılHainler Hariç Kürtler İle Bir Alıp Veremediğimiz Yok.
068 Yorumla- +1 yıl
ve ben çok gördüm bütün kürtlerden nefret ettiğinizi :D
- +1 yıl
Pardon Sen Ön Yargılı Biriydin..
- +1 yıl
ben önyargılı değilim! yaşmımın özeti :D
- +1 yıl
@Tirisi Aferin Tanımışsın Beni. :)
- +1 yıl
Hain Olmayan Kürtler Bizim Kardeşimizdir Biliyorsun Sen Bacı
- +1 yıl
sende mi @Tirisi
oysa zaza kürt ermeni kardeştir :D
abi diyorum çünkü asaletimi korurum :D tamam pis kürdüm - +1 yıl
Ermenilerin...
- +1 yıl
abi benim babaannem ermeni! lütfen !
- +1 yıl
@Tirisi aynen canım neyse biz yine asaletimizi koruyalım^^
- +1 yıl
Bacım her ermeni bir değil ama..
- +1 yıl
(Hainler Hariç..)
Türk ya da Kürt ,
Alevi ya da Sünni
Laz ya da Çerkez
Fener ya da Cimbom
Biz Puzzlez Biz Anadoluyuz
Biz Bölünemeyiz Bak bu Palaka Yerli - +1 yıl
Siz Benim Gibi Birine Kurban Olun..
- +1 yıl
cidden bişey demiyorum ermeniler dost canlısı
bak sizleri bilmem ama benim ailemde arap, ermeni, çinli, alevi, türkmen, zaza, acem avrdır misal annem türkmen ama anneannem arap... - +1 yıl
Bende Türkmenim.. Sen anlamıyorsun herhalde yazdıklarımı idrak ederek oku çocuk bak yine beni kızdırdın!
- +1 yıl
bir erkeğe kurban olmaktansa kendimi asmayı yeğlerim!
- +1 yıl
anlıyorum.
- +1 yıl
Seni bana 1 ay versinler ben seni nasıl adam ediyorum görürsün ama...
- +1 yıl
nasıl edersin
- +1 yıl
Burdan anlatmakla olmaz.. :)
- +1 yıl
merak ettim abi
- +1 yıl
Olmaz yapamayacağım şeyleri söylemem :D deliriyorum :D
- +1 yıl
valla bende merak ettiğim şeyleri öğrenmeyince deliriyorum...
- +1 yıl
hadi söyle abi nasıl adam edecen beni :D şepe şille ile mi :D
- +1 yıl
Dayak hayvana ve hak edene atılır. Kadına el kaldırmam ben kadınlarla tartışmıyorum bile.. @Tirisi çatla.
- +1 yıl
@Tirisi çatlama? :D ne3yse abi söylemicen hadi iyi geceler
- +1 yıl
Ja ben söylemeyeceğim. iyi geceler.
- +1 yıl
@Tirisi Oh Shit!
- +1 yıl
@Tirisi haklısın yoldaş erkek milletiyle tartışmam :D tartışmaya değer kadınlardır onlar düşünürse devrim olur:D #YaşasınAnarşistKadınlar
- +1 yıl
@Tirisi sen vatan haini misin git ulkemizden zazalara napmis bu ülke hicte oyle birine benzemiyon ne bu Türk düşmanlığı?
- +1 yıl
Lmao! Ne zamandır kürtler ve bir kaç paket first 'in içindeki kadar az olan zazalar bir olupta Türk'e meydan okuyor!
- +1 yıl
@bakirerkek1905ve1453 Kardeşim kontrolüm altında yukarılara bak neler yazdığıma takılıyoruz sorun yok. Biri Türk'e laf atarsa benim görüşümün altında ağzının payını veririm.
- +1 yıl
@Tirisi Orgeneral Mustafa MUĞLALI Bilir misin? :)
- +1 yıl
o my gosh aşkınızı private olarak yaşayın ^^ gud ni8 :D
- +1 yıl
No no no Ne Mutlu TÜRK'ÜM, Diyene!
- +1 yıl
@Tirisi Işid'e veririm l*n hepinizi.
- +1 yıl
Allah-u Akbar!
- +1 yıl
@Tirisi
@SerKan1923
aşkınızı özelden yaşayın lütfen :) ! - +1 yıl
@Tirisi kizi zazaki eva turko min kurdo boşver (kürtçe bilmiyom idare et canım :D takipleşelim mi karşılıklı seni çok sevdim ya :D
- +1 yıl
Kürd'e güvenme... Atasözümüz Bir Daha Tescillendi! TTK!
- +1 yıl
30 Yıldır dünyadayım böyle frizbi görmedim birader..
- +1 yıl
tamam siz güvenmeyin!
- +1 yıl
Kürt ve Zaza İle Yatan...
- +1 yıl
SerKan1923 yeter lütfen! @Tirisi sen bilirsin ben takip ettim canısı
- +1 yıl
@Secretgardenblood2 Siz Türklere Laf ettikçe bende cevap veririm! Ya engelle ya da sus !
- +1 yıl
ben ne dedim yahu! türklere laf edemem laf etsem anamada gelir iki ucu boklu değnek gibiyim.
- +1 yıl
@Secretgardenblood2 Senin kafanın %1'ini yaşamak istiyorum..
- +1 yıl
@Tirisi Atlı Göçebe olabilir Atalarım'ın Huzurunda Dünya Diz çöküyordu zamanında yine çökecek..
- +1 yıl
istesende yaşayamazsın sen mükemmelsin çünkü!
- +1 yıl
@Tirisi Azerbaycan ermeni köpeklerine dersini veriyor her defasında kahpe ermenilere !
- +1 yıl
@Tirisi ermeni piçleri ancak sızma yapıyorlar ondada 777 sülalerine giriyor Azerbaycan askerleri.
- +1 yıl
@Tirisi Aslanlar gibi... ermenileri orda haberlerden haberin var mı? ermeni ajanslarını boşver global ajanslara bak.
- +1 yıl
@Tirisi Beni Tahrik Edemezsin.
- +1 yıl
@Tirisi Kadınlarla tartışmıyorum prensip olarak. Keşke bir erkek olup bunları yanımda söyleyebilseydin..
- +1 yıl
Ağzınızı ait olduğu yere..
+1 yılben bahsi türklerden yana oynadım o yüzden nefret ediyorum işime geliyor yani.. bence türkler bu kürtleri sürer bu topraklardan..
01 Yorumla- +1 yıl
oww çok sert :D
- Diğer konusunda 305 cevap paylaştı.
+1 yılBir önyargı var. Türklerden başkalarına pek sıcak bakmıyoruz.
00 Yorumla Pkk ile siz kürtleri birbirinden ayırt edemiyorlar.
10 Yorumla
+1 yılKürtlerden degil pkkdan nefret ediyoruz biz. Karistirmamak lazim.
20 Yorumla
+1 yılsahsen benım hiçbir kurt kardesımle sıkıntım yok ama pkk sempazitanları yardım ve yatakklık yapanlar harıc kurt ama tc yi kabullenmıs bu bayrak altında yasamayı secmıs kardeslerım abilerim ablalarım babalarım analarım dedelerım hariç..
00 Yorumla
+1 yılTabii ki nefret etmiyoruz , asıl bu ayrımcılığa girenlerden nefret ediyorum ben
00 Yorumla
+1 yılkürtlerden nefret etmiyorum ama dış mihrakların gazına çok geliyorsunuz yediğiniz kaba pisliyorsunuz bazen ;)
10 Yorumla
+1 yılHayret çok kurt sorusuna karşılaştım acımasızca yorumlar vardi ve nefret ettiklerini soyluyolardi şimdiki yorumlara sasirdim
00 Yorumla- Diğer konusunda 6,2b cevap paylaştı.
+1 yılKurtlerden degil vatan hainlerinden nefret ediyoruz ve hepsinin de kellesini alacagiz.
02 Yorumla- +1 yıl
35 yıldır :D
- +1 yıl
135 yilda olsa ferketmez.
çevremde çok kürt arkadaşım var. şiddet ve terörden nefret ediyoruz. kürtlerle bir sorunum yok :)
00 Yorumla
+1 yılkimsenin nefret ettiği yok nefret edilenler bölücülük yapanlar
00 Yorumlasırf ilgi çekmek için aptal aptal sorular soruyorsun
21 Yorumla- +1 yıl
yok canım :D ilgi çekiyorsam sende bu aptallığa malzeme oluyorsun :D
Kürtlerden niye nefret edelim. içindeki vatan hainlerin silmek lazım.
04 Yorumla- +1 yıl
oww çok zor :D
- +1 yıl
siz 1 doğuruyorsunuz bizle 10 ^^
kürtlerden değil vatan hainlerinden nefret ediyoruz
02 Yorumla- +1 yıl
oww :D
bayraklara sarılı şehitleri ve ailelerini gördüğüm için
00 YorumlaBenim arkadaşlarımın yarısı kürt burada öyle bir olay yok
00 Yorumla- Diğer konusunda 1,9b cevap paylaştı.
+1 yılKürtlerden değil teröristlerden ve terör yandaşı kürtlerden nefret ediyorum
00 Yorumla
+1 yılSevmiyorum , sevmicemde.
41 Yorumla- +1 yıl
afferim sevme bizi :D
Diğer konusunda 7,3b cevap paylaştı. çünkü ırkındaki insanlar benim halkımı öldürüyor
41 Yorumla- +1 yıl
tersi olaya bak sizlerde benim ırkımı öldürüyorsun olaya ırksal bakma :D
- Diğer konusunda 863 cevap paylaştı.
+1 yılpkklı olmayan hiçbir kürtten nefret etmiyorum.
20 Yorumla - Diğer konusunda 6,4b cevap paylaştı.
+1 yılBizden nefret ettiğiniz için sanırım.
11 Yorumla- +1 yıl
yok kim sizden nefret ediyor
Kümkürt sorular sormayınız lütfen
12 Yorumla- +1 yıl
emredersiniz!
Her irkin iyisi var kotusu var, ayrim yapmiyorum.
10 Yorumla
+1 yılPKK yandaşı olanlardan nefret ediyorum
30 YorumlaSevmiyorum değil. Sevemiyorum
20 Yorumlakürtlerden nefret etmiyorum ( bende kürdüm )
11 Yorumla- +1 yıl
oww asil soydaşım :D
- Devamını Gör (16)
Devamını Gör(61)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri