Taciz vb olaylardan dolayı biber gazı ve elektroşok cihazı bulunduruyorum yanımda yasak gibi bir şey duydum haberlerde öyle mi bilginiz var mı?
Yasak
Yasak değil
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer taşımak yasak değil kullanmak yasak ama eğer hayati tehliken varsa kullan hayati tehlikede nefsi müdafa bahanesiyle kurtulursun ama orantılı güç uygulaman lazım. Mesela adam seni tecavüz etmeye çalışırsa hafif bir şokver ve olay yerini terk et. Eğer böyle kullanmazsan suç teşkil edebilir.
Kullanmazsan bir sorun yok kullanırken örneğin bir erkek taciz etti bir kadın saldırdı ya da bıçak çekildi olay olacağı garanti kol bacak sırt karın bölgelerine uygulayabilir sin 3 saniyeyi geçmeden öldürmez ama süründüreceği kesin ayrıca istersen sana bitane yapalım 1 milyon volt veriyor yüksek güçlü öldürmez ama horon teptireceği kesin kullanırken 3 saniyeyi geçersen öldürmeye teşebbüs ve silahlı saldırıdan içeri gidersin görülüp alınma diye bişey yok
Bibergazı ve Elektroşok Cihazı Taşımak Yasalarımıza Göre Suç Değil Kullanmak Suçtur.
Bibergazı Kullanan Kolluk Kuvvetleri Dahi Bibergazı Kullanmak İçin Eğitimden Geçip Sertifika Almaktadır.
Kendinizi Korumak İçin Kullanabilirsiniz Zira Elektroşok ve Bibergazı Öldürücüdür.
Tehlike Esnasında Kendinizi Koruma Amaçlı Kullanmadığınız Takdirde Saldırı Silahı Olup Suçtur.
Yasak
Cevap
4Cevap
Biber gazı veya elektro şok cihazı bulundurmak yasal olarak yasak değil lakin kullanmak ölümcül olabileceği için kullanmak yasak zira kolluk kuvvetleri biber gazı elektro şok vesaire cihazları kullanmak için belirli bir eğitim den geçer.
VALLA KİMSE KUSURA BAKMASIN YASAK DEĞİL KADIN OLARAK HER KADIN ALSIN SÜREKLİ YANIMDA TAŞIYORUM HADİ BİRİ LAF ATSIN VERİRİM ELEKTRİĞİ GÖRÜR O ZAMAN
Taşımak suç değil ama saldırı amaçlı kullanırsan gayet büyük bir suç olur fiziklel temas olmadan karşı tarafa laf attı diye şok verirsen silahla saldırı duruma düşer ceza alırsın…
İnsan öldürebiliyor o. Yasak olmalı.
cezası yok ama yasak polis görürse elinden alır
değil diye biliyorum.
Yasak
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?