yürüken gezerken ve ya bi yere girerken hiç soyunmuş birine yani çıplak gördünüzmü
o an ne yaptınız
o an ne yaptınız
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer bi çok alanda karşılaştım hepside tanıdık ortamıydı bazen insan dikkat edemiyo ev hiç bişey olmamış gibi davrandım genelde, tabi bazılarında böylede olmuşumdur link
Soyunacakmısın yoksa?
Otobüsle çingen mahallesinden geçerken evin birinden bi kadın fırladı sokağa çıplak bir halde. Baktım geçtim.
Cevap
23Cevap
Ewt yolun ortasında soyunan yabancılar gördüm zencilerdi şehrin merkezinde gözumun onunde soyundu kadın kocasının yanınada yapıcak hiçbişi yoktu :D ustelık ben havaalanında çalışydum akşam işe gittiğimde istanbul yolcularını işlemlerini yaparken bunlar geldi işlem yapmaya D: işe o an çok şaşırdm :d
güzel noktalarını hayal etmeye bak, kendine gülmeyi başarırsan, rahat bir şekilde bu durumdan kurtulabilirsin.
iyiki görmedim çıplak tenden tiksiniyorum :) yani pört diye çıplak olunca :)
Meraba kanka derim gelde bi sana medeniyet ögretelim sapik soyman = soyunmus adam
ben rastlamadım ama denk gelseydim öyle bişeye başımı çevirir geçer giderdim panpa.
ufakken gordum çok şaşırdım..acayıf heyecen yaptım kadının goguslerını gorunce
O kadar çok gördüm kü artık utanmıyorum.Geçen yaz çıplaklar kampına daldım.hemen çıktım.Çünkü yine utanmamıştım...
Bence sen önce başkalarının resimlerini kullanarak böyle sapıkça sorular sormayı bırak, resimdeki sen değilsin!
bn yolda gıderken memesı fırlamıs bı kadın gormustum baktım gectım soylesem sapık der dıe soylemedımde ama pısman oldum kadın farkedınce ne hale gelmıstır :P
sorunun kategorisi cinsellik veya kişilik olmalıydı. böyle bir durumla karşı karşıya kalmadım hiç.
görmedim de sen nerde görüyorsan oraya gelip görmek isteim :)
yok ama ciplaklar kampina gittim.tek giyinik bendim herkes bana bakti sayilir mi?
Tatilde güneşlenen bir yandaşdan kurunmaya çalışan kız gördüm havuzda su altında giderken bir adamın şortu olmadığını fark ettim
ben gördüm dondum kaldım kıpırdayamadım ve sonradan onu arzuladım
Sanırım bakamaya devam ederim :)
gördüm o an çiftleşme anı olmuştu
gördüm. Bi an öyle kaldım ama çabuk toparladım :D
görmedim ama takipteyim
görmedim görsem fena olur :D
Sen görmüşsün galiba kız. Ben rastlamadım.
Gizem ben görmedim sen gördünmü
dışardayken görürsem şaşırırrım
gordum ama solemem
hayır :d :d
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar