Dünyada en güzel kızların olduğu yerler olarak gösterilen yerlerden ikiside sizce isveç kızlarımı daha güzel yoksa rus kızlarımı? ben iki ülkeyede gitmedim iki ülkenin kızlarınıda yakından çok fazla görmedim ama duyduklarıma ve uzaktan gördüklerime göre isveçliler gibi gözüküyor :D size göre hangisi?
dünyanın en güzel kızları da en yakışıklı erkekleri de iskandinavlar. yani isveç te bir iskandinav ülkesi. fakat ruslar gibi o* olarak ünlenmediler tabi. bir kaliteleri var onlarn. ve iskandinav erkekleri.. sanat eseri gibi adamlar. keşke nufusları çok olsa
2
9 Yorumla
Soran
+1 yıl
ruslarda türkiyede o. pu olarak ünlendi zaten 2 fahişe gelince tüm ruslara orspu damgası yapıştırdılar ama rusların namusu türkiyedeki kızların namusundan daha az değil :)
hyr türkiyede degl. tüm dünyada aynı üne sahip ruslar. sen demek ki sadece türkiyeyi biliyorsn. neyse işte iskandinavlar en iyisidir. özellikle erkekleri türlernn tek örnegi. dünyanın en yakışıklı erkek milleti.
kızlarını övdüm kaç cümlede okumadın mı. milletin geneli böyle diyorum yani. o erkeklerin genlerini taşıyan kızlar da dogal olarka dünyanın en güzel kızları
İsveç Norveç, Finlandiya gibi İskandinav ülkelerinin kızlarını tercih ederim. Ruslardan olanlar onlarda da var ama rus kızlarından olmayan sevimlilik İskandinav kızlarında var. Batı Avrupa kızlarını da rus kızlarında tercih ederim.
rus kızları güzel yalan yok. Ama artık diyorum ki sizde bizim beğendiğimiz erkeklere laf atmasanız. Sana demiyorum burdan laf atan erkeklere söylüyorum
En İyi Cevaplar