Tabi her iki canlıyıda acı çektirmenden öldüreceğiz...
Aynı derecede mi günah yoksa?
Aynı derecede mi günah yoksa?
İkisi de canlı , aynı günahtır herhalde. Ama şöyle bir şey olabilir, sonuçta bir besin zinciri var bu besin zincirinde herhangi bir hayvanı öldürmen başka bir hayvanın ölümüne yol açabilir yani hangisi besin zincirinde daha önemli yere sahipse o dur.
Evet mantıklı bir cevap geldi teşekkür ederim ben diyorum sonuçta iki hayvan 1 can taşıyor ama Fil koca hayvan işte.) tekrar teşekkürler.
Rica ederim :)
Günahı eşittir de, dünyaya faydaları açısından düşünülürse karınca denilebilir. Gerçi böyle düşünürsek en günahsız cinayet bir insanı öldürmektir. :D
Günahsız cinayet nedir abi ya :)
Haklısınız :)
Bilemiyorum. Ama mantıklı bir soru
Ne bileyim aklıma takıldı bir sorayım dedim :)
Cevap
3Cevap
Seni oldurmek daha az gunah hayvanlari oldurmek cok fazlaa anlayabiliyomusun?
Alakasız yorumlar her zaman -1
Oram buram nasıl diye soranlardan daha mantıklıdır.
Bende günah değerlendirme ve inceleme komisyonu başka yardımcısıyım zaten ya hay aqü
Alakasız yorumlar her zaman -1
niye öldürüyorsun hacı?
ikiside eşit
Neden eşit peki?
Böyle düz mantık düşünürsek yanlışa çıkarız... örnek verecek olursak Sürekli hayvanları zevk için katleden bir insanı öldürmek ile Sürekli hayvanların neslini korumaya çalışan bir insanı öldürmek aynı Günahdır neden Olsa ikisinin canını da Allah verdi yani sizin mantık bu? bunu Hayvan değilde Sürekli kızlara zina yapan erkek ve veya namuslarını koruyan erkek olarak da düşünebiliriz. Sonuçta her iki insanı Allah yarattı.
Ben öyle demedim ne ya ? neden kabullenip hakaret ediyorsun ki? bu kadar gurur neden ? bıktım sizin gibiler den g*tüm başım nasıl gibi sorulardan bıkmadınız mı ha?
Hala alakasız görüşler yapıyorsun ya 15 yaşında filansın sanırım.
Birinin canı patlıcan mı?
Yahu açıklayıcı bir cevap yazın ya.
yahu ikisi de can nasıl bir kıyas bu , karınca ölü mü? ya da fil? cüsseyle ölcülemez o işler ikisine de canı Allah verir. iikisinide oldurmek günahtır.
İkisini öldürmek günahtır nedir ya hangisi sevap dır diye sormadım ki günahlık derecesini sordum :)
can almanın günahını gidip araştırın o halde.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar