Arkadaşlar, Benim bir düşüncem var ve sizlerle paylaşıp, sizinde düşüncelerinizi merak ediyorum. Şimdi çoğu kişi diyor Türkçülüğün el işareti bozkurt felan
Böyle diyor, Fakat ben böyle olduğunu düşünmüyorum. hatta bizim geçmişimizde böyle bir işaretin olduğunuda düşünmüyorum. bana göre tamamen bazı kişilerin başlattığı bir şey gibi geliyor. Dinimiz açısından bakarsak, Dinimizde el işareti diye bir şekil yok. Ha iyi OKUYUN BURAYI. Maksadım Simge Değildir. Biz'de el işareti olmadığını savunuyorum. Partilerin kendilerine göre el işaretleri var o ayrı bir şey.
ay´da gerili ok sembolü, Cift basli Selcuklu kartali, Otag sembolü, Kilic-Kalkan, GökTürk abacasi ile "TÜRK" yazisi gibi bir çok ATA'larımızdan kalan semboller var. ama benim burada kafama takılan sembol değil.
Kısaca Ben hala Bozkurt işaretinin ülkücülerin bulduğu bir şey diye düşünüyorum. Türkçülüğün el işareti olmadığını düşünüyorum. EĞER Kİ YANLIŞ DÜŞÜNÜYORSAM GÜZEL BİR ŞEKİLDE AÇIKLARSINIZ. Son olarakta Dini açıdan bakmak gerekirse bizim dinimizde el işareti yok.. ve ATA'larımızında bozkurt işareti yapmadığını düşünüyorum.
En İyi Cevaplar